Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

Standje van de maand: De Gedekte Tafel

4 april 2022,

geschreven door

We hopen dat je trek hebt, want de tafel is gedekt! Deze maand hebben we een leuk en uitdagend standje voor je. De Gedekte Tafel is namelijk een standje waar de vrouw behoorlijk wat uithoudingsvermogen, kracht én flexibiliteit voor nodig heeft. Wil jij weten hoe jullie dit standje tot een smakelijk succes kunnen maken? Lees dan snel verder.

Seksstandje: De Gedekte Tafel

gedekte tafel

  • Categorie: Atletisch, vrouw-actief, uitdagend
  • Stimulatie: Vaginaal
  • Penetratie: Gemiddeld
  • Niveau: Moeilijk

Hoe

Lieverd, het eten is klaar! Dit standje zorgt voor een heerlijk hapje, dat jij alleen maar hoeft te berijden, snap je? 😉  Zij neemt de brug positie aan, je weet wel van vroeger. Begin op je rug, leg je handen plat naast je hoofd en je voeten op de grond. En dan kost het je misschien wat moeite, maar probeer jezelf omhoog te krijgen! Daar kan je partner je natuurlijk bij helpen. En als je eenmaal staat, heb je het moeilijkste gehad.

“Een heerlijk hapje!”

Sextoys combineren met De Gedekte Tafel

De ontvangende partij heeft aan alleen positie houden al wel genoeg werk, laten we eerlijk zijn. Een zeer geschikte ’toy’ voor dit standje is dan ook een seksschommel! Want met een seksschommel kan je dit standje een stuk minder zwaar maken. Extra stimulatie kan het ook wat té intens maken, dus raden we voor dit standje een lekker glijmiddel aan zonder al te veel poespas!

Wat vind jij van dit standje? Deel je ervaring met ons in een reactie!

1 reactie

  1. Blij met dit overzicht van standjes, daar ik kunstenaar ben en in het verleden in de sexwereld heb gewerkt als maker van allerlei gereedschap zal ik het zo maar zeggen, dus nog maals voor de nieuweling is het een goed nieuws bericht groet Harry

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

In de loop der jaren zijn er veel artiesten geweest die een duidelijke boodschap uitstraalden, controversieel waren of gewoon een dikke middelvinger opstaken naar de standaarden van de maatschappij. Oftewel: taboe doorbrekende artiesten! En wij salue…
1.047 keer bekeken