Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

18.154 keer bekeken

Met déze seks standjes ben jij zo die quarantaine kilo’s kwijt! 

12 januari 2019,

geschreven door

Gelukkig kunnen we inmiddels een stapje vooruit zetten in het hele corona gebeuren. We mogen weer openbare plekken bezoeken en wat is dat fijn nieuws met het heerlijke weer wat er aan zit te komen. Een nadeel: waarschijnlijk heeft ook de weegschaal een stapje vooruit gezet en zijn er een paar gezellige quarantaine kilo’s bijgekomen. Wij hebben de 7 beste seks standjes voor jullie verzameld, want wat is nou een leukere work-out dan een goed potje seks?

De 7 beste seks standjes om kilo’s te verliezen

1. De missionaris

Hoe langer en intenser je bezig bent, hoe sneller de grammetjes er natuurlijk af gaan. Maar waarom moeilijk doen als je ook voor een oude vertrouwde kan gaan? Het missionarisstandje is goed voor 80 calorieën per kwartier! En het is ook nog eens lekker makkelijk.

2. Standje 69

Met orale seks maak je niet alleen je partner blij, als je goed je best doet verlies je ook nog eens 100 calorieën per half uur. Heeft je partner ook behoefte aan een work-out? Dan werkt standje 69 het best. Vergeet alleen niet de warming up! Want met kussen verlies je ongeveer 68 calorieën per uur.

3. Doggy style

Niet alleen is Doggy style erg populair, maar met dit standje verlies je ook nog eens 125 calorieën per kwartier. En je brein geeft na een rondje tussen de lakens een stofje af dat je lichaam (en je maag!) vertelt dat je tevreden bent. Dus geen ongewenst gesnoep!

4. De Kruiwagen

 

Met de kruiwagen raak je al snel 216 calorieën kwijt. Leuk voor een beetje variatie. En als je een orgasme hebt verlies je ook nog eens extra. Laat jij je aan het karretje spannen?

5. Staande doggy

Je kunt nooit genoeg standjes geprobeerd hebben! Zat van het bed? Net een nieuwe bank gekocht? Met staande seks verlies je 200 calorieën per kwartier. Waarom van de ene muur naar de andere rennen als jij en je partner deze oppervlaktes ook voor andere sportieve activiteiten kunnen gebruiken?

6. Cowgirl

De absolute topper is toch echt de cowgirl. Tijd om op het zadel te springen want met dit standje verlies je in een half uur al snel 207 calorieën! Wil je het nog wat leuker maken? Pak dan je lasso erbij voor een echt Western gevoel.

7. De Ballerina

Nog niet echt onder de indruk van alle standjes? Dan is dit standje voor de die hards: met de Ballerina verbrand je makkelijk 912 calorieën per uur. Waarschuwing: enige lenigheid is wel nodig.

Wat je is jouw favoriete work-out standje? Vertel het in de reacties!

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

In de rubriek ‘Fetish Friday’ behandelen we iedere vrijdag de meest uiteenlopende en bijzondere seksuele voorkeuren. Voor alles wat jij je maar kan bedenken, is er wel een fetisj. Deze week lichten wij de breedingfetisj uit. Benieuwd wat dat inhoudt?…
1.289 keer bekeken