Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

Standje van de week: Passenger’s seat

12 januari 2020,

geschreven door

Elke zondag behandelen we in deze rubriek weer een nieuw seksstandje waarmee jij en je partner jullie seksrepertoire kunnen verbreden! Dit keer hebben we een standje voor alle autobezitters. Deze week mogen jullie aan de slag met het seksstandje Passenger’s seat. 

Seksstandje: Passenger’s seat

passengers seat

Hoe

Het standje werkt, zoals de naam ook al aangeeft, het beste op de passagiersstoel. Zet de stoel zo ver mogelijk naar achteren om te voorkomen dat zij haar hoofd gaat stoten  😉  Het standje werkt verder niet veel anders dan de normale reverse cowgirl. Zij bepaalt de diepte en het ritme tijdens dit standje. De man kan diep penetreren, waardoor het ook mogelijk is dat hij de G-spot stimuleert. Daarnaast geniet hij van een prachtig uitzicht!

Sextoys combineren met standje Passenger’s seat

Wil je geen vieze bekleding in de auto, dan is het verstandig om in ieder geval een sekslaken mee te nemen wanneer jullie samen de auto in stappen. Ook een vibrerende cockring kan een welkome aanvulling zijn op de passenger’s seat. Met dit laatste speeltje ontvangen jullie beide extra stimulatie.

Wat is jouw ervaring met dit seksstandje? Deel je ervaring met ons in een reactie!

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Heb jij wel wat inspiratie nodig in de slaapkamer? Elke zondag lichten wij een nieuw standje uit waarmee jij en je partner helemaal los kunnen gaan! Deze week staat het seksstandje Vibrating Handjob centraal. Dit is een standje waarmee jij jouw partn…
7.627 keer bekeken