It’s Pink Friday, baby! 15% EXTRA korting op alles* met code: PINK  🤩

Standje van de week: De Achterbank

23 februari 2020,

geschreven door

Op zoek naar inspiratie in de slaapkamer? Wij lichten iedere zondag een nieuw seksstandje uit zodat jij en je partner eens even flink kunnen experimenteren. Deze week staat het seksstandje De Achterbank centraal. Stiekem is dit één van de betere standjes voor in de auto!

Seksstandje: De Achterbank

  • Categorie: Auto seks, Face-to-face, Woman-on-top
  • Stimulatie: Anaal,G-spot
  • Penetratie: Diep
  • Niveau: Medium
  • Variatie: Cowgirl

Hoe

Het meest gangbare plekje in de auto, om seks te hebben, is bij uitstek De Achterbank! Zowel voor de man als de vrouw is dit een plek waar je het meest comfortabel je gang kunt gaan. Wees er wel op verdacht dat er genoeg ruimte is en dat je de voorste stoelen zo ver mogelijk naar voren hebt geplaatst. Neem gezellig samen plaats op de achterbank en klim bovenop elkaar! Als vrouw kun je bovenop blijven om de touwtjes in handen te nemen, maar als man kan dit natuurlijk ook. Probeer niet te enthousiast te zijn, want voor je het weet lig je op de vloer.

Wist je dat… er ontzettend veel autosex standjes zijn?

Sextoys combineren met dit standje

Mocht je toevallig een seksspeeltje willen toevoegen aan dit standje, dan zijn er wel een paar die je eenvoudig kunt meenemen! Zo is een leren cockring perfect, want deze kun je ook gewoon in de auto laten liggen. Hij zal niet snel opvallen! Daarnaast is een buttplug ook niet mis voor hem en haar. Én vergeet ook een clitoris stimulator niet!


Ben jij fan van dit standje? Deel je ervaring met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Nee, met dit standje van de maand ga je niet bibberen van de kou. Je trilt juist van genot! De Sneeuwengel is perfect om lekker warm te blijven tijdens de koude wintermaanden. Het is intiem, heeft een prachtig uitzicht (voor de partner onderop ) en …
11.782 keer bekeken