Doe jij mee met de MEI MASTURBATIE CHALLENGE 2024?! Check ‘m hier!

7.198 keer bekeken

Dé 10 soorten zoenen waar je het meer dan heet van krijgt!

7 januari 2021,

geschreven door

Zoenen is toch wel echt het meest intieme wat jij en je partner kunnen doen. Toch wordt zoenen tijdens een vrijpartij vaak overgeslagen en dat is zo, zo, zó zonde! Niet alleen komen er talloze goede endorfines vrij, naar mijn mening staat geen vluggertje gelijk aan één liefdevolle kus. Wij hebben 10 soorten zoenen op een rijtje gezet die je naar meer laten smachten! 

10 soorten?!

Tien soorten klinkt misschien als enorm veel, maar het zal je verbazen hoeveel soorten vormen van zoenen er zijn. Nu draait het natuurlijk ook vooral om de emotie die je in de zoen legt. Een kus om te laten weten dat je je vertrouwt en geliefd bij iemand voelt, is heel anders dan een zoen waarmee je het signaal geeft dat je niet kan wachten op een hete vrijpartij. Sommige vormen van een kus hoeven niet eens met je partner te zijn en kunnen ook gegeven worden aan familie of vrienden om duidelijk te maken dat je ze graag ziet. Máár, daar gaat het in dit artikel niet om. Dus als je klaar bent om jouw zoen game naar een hoger level te brengen, zijn hier de 10 soorten zoenen waar je het meer dan heet van krijgt.

“Een kus om te laten weten dat je je vertrouwt en geliefd bij iemand voelt, is heel anders dan een zoen waarmee je het signaal geeft dat je niet kan wachten op een hete vrijpartij.”

#1 Forehead Foreplay

Een zoen is heel intiem, maar deze schattige zoen behoort ook tot een van de meest intieme vormen van een kus. Met een kus op het voorhoofd wordt ook wel bedoeld: ‘Jij bent van mij en ik zorg dat jou niets overkomt.’ Als je je verbonden en vertrouwd voelt bij je partner zorgt dit naast emotionele connectie ook voor een fysieke reactie.

#2 Sexy Single Lip

Deze zoen is perfect als opwarmertje en houdt in dat je de onderlip van je partner kust, terwijl deze jouw bovenlip kust. Deze kus is lekker speels en perfect als aankondiging dat er ruimte is voor meer…

#3 Formidable Frenchie

Oui, Oui! Dit is toch wel de zoen der zoenen! De kus met open mond en verstrengeling van de tongen is toch wel hét perfecte voorbeeld van een erotische zoen. Er is bijna geen een andere kus die twee mensen meer met elkaar verbindt.

“De kus met open mond en verstrengeling van de tongen is toch wel hét perfecte voorbeeld van een erotische zoen.”

#4 Erotic Eskimo

Het ene koppel vind het niks en het andere koppel vind het het einde; de eskimo kus. Er is bij deze vorm van kus geen aanraking met de lippen, het draait hierbij volledig om de neus. Ook deze soort kus kan je heel intiem maken door tijdens de aanrakingen elkaar diep in de ogen aan te kijken en te focussen op de warmte van de adem van je partner.

#5 Beasty Bite

Kussen en bijten kunnen een heel verleidelijke combinatie zijn. Kus en knabbel bijvoorbeeld de lip, nek, kaaklijn, sleutelbeen of oorlel en maak je liefje helemaal gek. Hoe hard je bijt is van persoonlijke voorkeur, dus let wel goed op de lichaamstaal van jouw snack.

#6 Licking Lizard

Gewoon een goed potje tongen, that’s it. De hagediskus is een onconventioneel soort kus en zal zeker voor wat vuurwerk in jullie onderbuik zorgen.

#7 Naughty Neck

Voor veel mensen is de nek een erotische zone. Een kus rondom de hals- en kaaklijn is super sexy én heeft een opwindend effect. Deze kusvorm komt vaak in films voor als iets romantisch, maar IRL is deze kus toch wel wat sensueler. Zeker bij vrouwen zal deze kus zorgen voor een vurig voorspel!

“Een kus rondom de hals- en kaaklijn is super sexy én heeft een opwindend effect.”

#8 Orgasmic Open Mouth

Dit is het voorspel van een goed potje tongen. Open je mond zo dat je klaar bent voor de beste zoen die je gaat krijgen. Voel hoe je de warme adem van je partner over je lippen voelt en hoe er kippenvel over je lichaam spreidt van verlangen. Hoelang houden jullie het vol?

“Voel hoe je de warme adem van je partner over je lippen voelt en hoe er kippenvel over je lichaam spreidt van verlangen.”

#9 Begging Body

Naast de nek zijn er ook nog genoeg andere plekken op het lichaam die graag gekust willen worden. Denk bijvoorbeeld aan de oren, filtrum (kuiltje tussen neus en bovenlip), torso of borst, tepels, binnenkant dijen, kuiten en voeten. Natuurlijk werkt een erotische zone voor de ene beter dan de andere. Let daarom goed op de lichaamstaal van je partner, dan kom je een heel eind.

#10 Groaning Genitals

Heet, zwoel, opwindend én speels. Deze kus maakt je lief wel duidelijk dat je zin hebt in MEER. Door zachtjes het ondergoed te kussen zorg je voor een episch voorspel waar je partner écht van geniet. Wanneer je partner smeekt om meer is het tijd om je tong te introduceren. Vuurwerk!

“Door zachtjes het ondergoed te kussen zorg je voor een episch voorspel waar je partner écht van geniet.”

Wat vind jij de allerlekkerste zoen? Deel het in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

5.831 keer bekeken

Geschreven door

De kGoal, een slimme gadget die vrouwen moet helpen bij het trainen van hun bekkenbodemspieren. Het is de bedoeling dat het doen van bekkenbodemspieroefeningen, ook wel bekend als Kegeloefeningen, makkelijker en leuker wordt met behulp van deze gadge…
5.831 keer bekeken