Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

4.382 keer bekeken

Trap Mei Masturbatiemaand af met de ultieme masturbatie guide

2 mei 2023,

geschreven door

Het is eindelijk weer zover: Mei Masturbatiemaand is begonnen! De hele maand mei staat in het teken van masturbatie waarbij wij jou uitdagen om je grenzen te verleggen en jezelf nóg beter te leren kennen. We helpen je alvast een handje om de maand af te trappen met de ultieme masturbatie guide.

masturbatie:
zelfst.naamw. (v.)

Zelfbevrediging; het stimuleren van eigen geslachtsdelen om seksueel opgewonden te raken.

Waarom masturberen mensen?

Bijna iedereen in de samenleving masturbeert of heeft wel eens gemasturbeerd. Je hebt tenslotte alleen je handen nodig om je hele lichaam te verkennen en genot te beleven. De vraag waarom mensen masturberen is daarmee ook al deels beantwoord! Het is gewoonweg lekker 😉 En het is ook nog eens heel gezond!

Wist je dat… volgens het Vlaamse Sexpert-onderzoek is gebleken dat mannen één tot meerdere keren per week masturberen en vrouwen één tot meerdere keren per maand masturberen?

Wat zijn de voordelen?

Wat maakt masturberen zo gezond? Wij hebben een lijstje met alle voordelen voor je op een rijtje gezet, mocht je nog niet helemaal overtuigd zijn om regelmatig aan de slag te gaan.

  • Masturbatie vermindert stress
  • Je slaapt beter
  • Het verbetert je focus
  • Het is een natuurlijke mood booster
  • Kan pijn, zoals menstratiekrampen, verlichten
  • Het helpt bij het verbeteren van je seksleven

Daarnaast is er geen risico om zwanger te worden en komt het bijna niet voor dat je een SOA oploopt, zolang je op je hygiëne let. Als man kun je door regelmatig klaar te komen ook nog eens de kans op prostaatkanker verminderen en vrouwen kunnen menstruatiekrampen verlichten, meer zelfvertrouwen én een hoger libido krijgen.

Masturbatie mythes en broodjeaapverhalen

‘Van masturbatie krijg je harige handpalmen’ en ‘van masturbatie gaan je ogen achteruit’ zijn een paar voorbeelden van klinkklare onzin die rondgaat over masturberen. Als jij je ding doet, dan zijn er over het algemeen geen ernstige gevolgen. Mythes en broodjeaapverhalen zijn onder andere:

  • Van masturbatie krijg je harige palmen
  • Je ogen gaan achteruit
  • Het veroorzaakt mentale problemen
  • Je penis gaat ervan krimpen
  • Je sperma kwantiteit gaat naar beneden
  • Het veroorzaakt erectieproblemen
  • Libido vermindert
  • Je wordt onvruchtbaar

Al deze bovenstaande mythes zijn niet waar, dus je hoeft écht niet bang te zijn dat je straks met een kleinere wakker wordt dan je naar bed ging.

Voordat je begint

Veiligheidsguide

Veiligheid staat voorop! Denk altijd aan je hygiëne. Dus was je handen, was je geslachtdelen (lauw water is goed genoeg) en knip je nagels indien nodig. Zorg ervoor dat je nagels geen scherpe randjes hebben als je ze inbrengt, want dit kan nare wondjes veroorzaken.

Wil je graag seksspeeltjes gebruiken tijdens je solosessie? (Lees: échte seksspeeltjes, geen huis- tuin- en keukenvoorwerpen.) Hier speelt hygiëne ook een grote rol, dus houd je seksspeeltje altijd schoon met daarvoor bedoelde toycleaner of lauw water. Gebruik altijd toys waar jij je comfortabel bij voelt en als je merkt dat het tijdens het masturberen toch niet zo fijn is, forceer het dan niet. Zet de boel eventueel gewoon stop.

De nodige voorbereiding

Turn yourself on tonight! Opwinding is voor iedereen anders, maar we hebben een paar tips om in de mood te komen voor een ontspannende masturbatiesessie.

  • Zorg dat je ontspannen bent, zowel lichamelijk als mentaal. Als je je constant zorgen maakt of je wel klaar gaat komen, dan werkt dat alleen maar averechts.
  • Creëer de juiste sfeer met kaarsjes, muziek en locatie! Zorg voor een plek en tijd waar je niet wordt gestoord.
  • Lees of luister een erotisch verhaal of kijk porno om in de stemming te komen.
  • Zet glijmiddel klaar! Dit kan helpen bij het inbrengen van je vingers of speeltjes, maar kan de ervaring ook een extra dimensie geven.

Dit zijn de leukste technieken

Met welke techniek kom je het lekkerst klaar? Op jouw manier! Maar uiteraard inspireren we je graag om andere technieken uit te proberen. Wie weet ontdek je een nieuwe techniek die je naar de zevende hemel brengt.

Technieken voor clitorale stimulatie

Jouw vinger is de toverstaf die voor magie tussen de lakens zorgt. Onderzoek heeft aangetoond dat de kans op een orgasme het grootst is als de clitoris diagonaal gestreeld wordt. Maar je kunt ook je vingers gebruiken om rondjes om je clitoris te draaien, zonder deze rechtstreeks aan te raken óf om op je clitoris te ‘kloppen’. Maak de stimulatie nog beter door glijmiddel toe te voegen of in plaats van je vingers een kussen te gebruiken.

Technieken voor vaginale stimulatie

Hoewel de meeste mensen niet klaarkomen door vaginale stimulatie, kun je wel proberen om de G-spot te vinden. Het is een veelbesproken plekje in de vagina en voor sommigen is het héérlijk. De G-spot zit zo’n 3 tot 5 centimeter diep in de vagina aan de buikkant en heeft een geribbeld of sponsachtige structuur. Als je je vingers, eventueel met glijmiddel, hebt ingebracht, kun je een ‘kom hier’-beweging maken om de G-spot te stimuleren.

Technieken voor de penis

Wil je jezelf trakteren op een lange en ontspannende treksessie? De Stop-Start-Methode, of ook wel edgen, wordt gebruikt door mensen die niet vroegtijdig klaar willen komen en éxtra lang willen genieten. Maar het is ook een goeie methode om meer controle over je orgasme te krijgen. Hoe? Je begint met masturberen en stopt op het moment wanneer je bijna klaarkomt. Wacht dan heel eventjes en ga, wanneer de opwinding wat is afgenomen, weer verder met masturberen.

Technieken voor prostaat stimulatie

We hadden het net al over de G-spot, maar de P-spot mag ook zeker niet overgeslagen worden. De prostaat ligt tussen het scrotum en de anus in en het is een klier die zorgt voor het aanmaken en het vervoeren van zaadcellen. Deze kan van binnenuit worden gestimuleerd! De prostaat ligt ongeveer 5 centimeter diep in de anus, net onder de blaas, en je herkent hem aan een verhard knobbeltje ten grootte van een walnoot. Door de klier te masseren met je vingers of een prostaat stimulator kun je intense orgasmes bereiken.

Hete solo-standjes

Waarom zou je altijd op je rug liggen of op een stoel zitten tijdens het masturberen? Spice it up met andere solo seksstandjes. Hieronder lichten we twee voorbeelden uit met daarbij een link naar nóg meer inspiratie voor al jouw solo avonturen.

solo seksstandje vrouwVoor dit standje ga je lekker op je bed of bank zitten met een kussen tussen je knieën. Je kan ervoor kiezen om een vibrator op het kussen te leggen of een vibrerende slip te dragen. Maar als jij met minder stimulatie ook kan genieten, is zonder natuurlijk ook een optie. Door heen en weer te bewegen, zorgt de wrijving van het kussen voor een aangename sensatie tussen jouw benen.

 

 

 

solo seksstandje manDit is een heerlijk standje voor onder de douche na een lange dag. Heb je even geen zin om je armen te gebruiken? Dan is dit seksstandje perfect! Je hebt hier wel de shower mount douche steun voor nodig, zodat je jouw fleshlight of masturbator aan de douchemuur kunt bevestigen. Zo hoef je alleen nog je heupen te bewegen en te genieten van een handsfree solosessie.

De beste masturbatie toys

Wil je graag een sextoy toevoegen aan je solosessies? Dan ben je hier op de juiste plek! Seksspeeltjes zijn ook grotendeels persoonlijke voorkeur, maar wij hebben onze persoonlijke aanraders voor leuke prijsjes hier uitgelicht.

Toys voor clitorale stimulatie

Er zijn meerdere manieren om de clitoris te stimuleren met toys. De meest bekende sextoy is toch wel de luchtdrukvibrator. Dit innovatieve speeltje stimuleert door middel van luchtdrukgolven en deze techniek werkt zó goed, dat onwijs veel vrouwen er een ongekend orgasme van krijgen. Daarnaast heb je ook nog wand vibrators, mini vibrators en oplegvibrators om je hoogtepunt mee te bereiken.

Toys voor vaginale stimulatie

Wil je met een toy graag penetratie toevoegen aan je sessie? Dan staat de klassieke dildo altijd voor je klaar! Ook heb je heerlijke tarzan vibrators, die vrij vaak ook jouw G-spot kunnen bereiken. Al hebben we ook genoeg G-spot vibrators om aan jouw collectie toe te voegen.

Toys voor penis stimulatie

De Fleshlight is zonder twijfel één van onze best verkopende seksspeeltjes voor penis stimulatie van de laatste jaren. Dit is een speeltje dat het uiterlijk heeft van een zaklamp, maar aan de binnenkant vind je een penetreerbare sleeve gevormd naar een vagina, anus of mond. The real feel! Wil je je erectie steviger laten aanvoelen en aanhouden? Dan biedt een cockring misschien wel de perfecte uitkomst. Dit speeltje schuif je om de basis van je penis heen en zorgt ervoor dat het bloed de penis moeilijker verlaat.

Toys voor prostaat stimulatie

Het stimuleren van de prostaat kan voor hemelse hoogtepunten zorgen en hier hebben wij natuurlijk speciaal ontworpen seksspeeltjes voor. Een prostaat stimulator heeft een gebogen top waardoor hij de prostaatklier kan bereiken.

Ben jij klaar voor Mei Masturbatiemaand? Laat het weten in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

5.452 keer bekeken

Geschreven door

Toe aan een next level orgasme dat in plaats van 20 seconden tot wel 20 minuten duurt? Probeer dan je clitoraal orgasme te upgraden tot een langdurig lichamelijk orgasme. Deze klaarkommethode vergt flink wat tijd en aandacht. In dit artikel lees je s…
5.452 keer bekeken