Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

16.169 keer bekeken

6x standjes voor sexy, solo seks!

9 november 2021,

geschreven door

Single seksleven saai? Juist niet! Singles hebben vaak een spannender seksleven dan mensen in een lange relatie. Maar er zijn ook singles die helemaal geen behoefte hebben aan seks met iemand anders, maar wel aan hun trekken willen komen. Gelukkig bestaat masturberen, en weet je wat? Variatie kan je leren! In dit artikel delen wij een paar leuke masturbatie variatietips met jullie.

Sexy, solo seks

Ben jij een beetje uitgekeken op altijd maar dezelfde standjes en trucjes tijdens het masturberen? Lees dan snel verder!

Staande Zuignap Doggy

Je kent ‘m wel. De Staande Doggy. Het enige wat je nodig hebt is een vlak en glad oppervlak. Betegelde vloeren of wanden zijn de meest beproefde en vertrouwde opties. Dat maakt de badkamer natuurlijk de perfecte locatie. Bevestig je dildo met zuignap aan de muur en jij bent good to go! Het fijne is dat jij de dildo op de ideale hoogte kan bevestigen.

Spiegeltje, Spiegeltje aan de Wand

Naar jezelf kijken tijdens het masturberen is echt ontzettend sexy! Als jij de dildo bevestigt aan een spiegel (let op!!! Wel een hele stevige, die goed vast zit) kan jij genieten van heerlijke penetratie en tegelijkertijd naar jezelf kijken! Oeh, la, la. Maar het is ook heel sexy om voor de spiegel te zitten en een clitoris vibrator te gebruiken, of je vingers! Zo kan je nóg beter zien wat je doet en hoe je geniet.

“Naar jezelf kijken tijdens het masturberen is echt ontzettend sexy!”

Suction Chair

Dit is wel een favorietje hoor! Door de dildo te bevestigen op een stoel met rugleuning kan jij echt heerlijk genieten. Je kan namelijk zelf bepalen hoe diep je gaat en je hoeft niet alleen je beenspieren te gebruiken, maar kan jezelf ook ondersteunen met je armen. Zo word je niet zo snel  moe en kan je net zo lang genieten als jij wil! Gebruik je favoriete glijmiddel en glijden maar!

Spiegel aan de wand

Naar jezelf kijken tijdens het masturberen. Misschien vind je het een beetje gek, maar probeer het eens! Je ziet je penis vanuit een andere hoek en misschien blijk je het wel heel opwindend te vinden! Je ziet jezelf genieten en je penis door je hand glijden. Eerlijk, jij bent een sexy beest!

“Jij bent een sexy beest!”

Lord of the rings

Cockringen zijn ringen die je gebruik om je erectie harder en langer te houden. Ze zijn dus fijn om te gebruiken tijdens penetratie, maar ook tijdens solo seks is het een leuke variatie! Je hebt ook ringen die vibreren, als je extra stimulatie wilt. Veel van die vibrerende ringen hebben een uitsteeksel dat, tijdens de partnerseks, de clitoris van de vrouw stimuleert. Maar als jij hem solo gebruikt, kan je de cockring draaien en de ring om je ballen trekken en dan het vibrerende uiteinde tegen je perineum plaatsen. Probeer het eens. You won’t regret it!

Fleshlight Fun

Heb jij nog geen Fleshlight of andere masturbator? Dan is dit jouw teken! Niks is zo lekker als de real deal, maar een masturbator of fleshlight komt héél erg dicht in de buurt! Je kan genieten van heerlijke penetratie, maar met minder inspanning. Je kan namelijk de masturbator om je penis bewegen, dus je kan zelf stil blijven liggen als je zin hebt in een lazy solo sessie.  Máár de mogelijkheden zijn eindeloos. Je kan bijvoorbeeld ook rechtop staan en de Fleshlight vasthouden tegen de muur en dan met je heupen stoten… Dit kan je ook liggend doen, hurkend… noem maar op!

Kijk jij wel eens naar jezelf tijdens het masturberen? En wat is jouw favoriete masturbatie “techniek”?

3 reacties

  1. ik kijk zeker naar mezelf als ik masturbeer,
    en ja soms draag ik dan een mooie bodystocking en een mooi sexy stringetje .en ja ook de cockring ontbreekt dan niet..
    net als een dildo..
    plus een foto van mijn mooie blonde buurmeisje.die mij soms ook aftrekt en of pijpt sinds een maand..
    ik spuit het liefst heerlijk dan alles over mijn buik..

  2. Ik trek mezelf 3 a 4 keer per week af. Zo’n 1 a 2 keer per week doe ik dat voor een spiegel als mijn vriendin niet thuis is. Ik vind het dan heerlijk om mijn scrotum flink te stretchen met een touw en een vibrerende anaaldildo in te brengen. Het touw wikkel ik dan trapsgewijs omlaag totdat de ballen flink lager hangen. Tijdens het masturberen zak ik onderuit op een stoel voor de spiegel en trek in een rustig tempo, met de andere hand masseer ik dan mijn gespannen ballen en wissel dit af met het in en uit trekken van de dildo en masseren van de P-spot . Als ik voel dat ik klaar kom stop ik even om daarna weer verder te gaan. Dit doe ik zo’n 3 keer en bij de vierde keer probeer ik zover mogelijk over mijn buik te spuiten. Ik kan nog steeds genieten van het klaarkomen, ben er eerlijk gezegd aan verslaafd.

  3. Als ik masturbeer zet ik mijn Ipad voor me neer op tafel b.v. en zet hem op camera selfie stand. Ik sta dan naakt tegen de tafel en vind het ontzettend geil als ik mezelf dan aftrek en klaar zie komen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

72.575 keer bekeken

Geschreven door

De meeste vrouwen hebben inmiddels wel eens over Womanizer en Satisfyer gehoord, twee beroemde merken die met hun sextoys al menig vrouw tot een heerlijk hoogtepunt heeft gebracht. Beide merken hebben al een vrij grote collectie luchtdrukvibrators op…
72.575 keer bekeken