door CheekyCharly

11 technieken om aftrekken spannender te maken

19 juli 2020 door CheekyCharly

Aftrekken. Vrijwel alle mannen doen dit bij zichzelf en zullen zich wel een pro noemen op dit gebied. Maar wist jij dat er echt ontzettend veel verschillende manieren zijn om de hand aan jezelf te slaan? Waarschijnlijk houd jij het bij één, misschien twee technieken, maar met onze tips kan je daar verandering in brengen. Dit artikel is voor de mannen die zichzelf eens op een andere manier willen verwennen.

This is a man’s world

Natuurlijk kunnen vrouwen deze tips ook gebruiken om een man af te trekken, maar het leek ons nou juist zo leuk om de mannen wat tips te geven zodat zij misschien wat vaker de hand aan zichzelf slaan en ons vrouwen íets vaker laten slapen 😉

1. Lekker Glibberen

Deze techniek is waarschijnlijk niet nieuw voor je; gebruik glijmiddel tijdens het aftrekken. Op deze manier komt het meer in de buurt van the real deal dan wanneer jij je droog aftrekt. Het is wel ietsje rommeliger maarja, je hebt sowieso een doekje nodig voor jouw…lading, toch?

2. Jouw ritme

We weten allemaal wat voor invloed goede muziek op ons kan hebben. Een lekker nummer kan je helemaal meenemen naar een andere vibe. Bedenk je dan eens hoe intens het is om klaar te komen op je favoriete nummer?! Zet het nummer op en trek je af op het ritme van de muziek, wedden dat je het orgasme anders ervaart op deze manier.

“Trek je af op het ritme van de muziek.”

3. Van uitstel komt…

Bedenk van te voren een aantal minuten dat je sowieso ‘moet’ aftrekken. Bijvoorbeeld tien of twintig minuten. Het maakt niet uit hoe lang, als het maar langer is dan de normale tijd die je nodig hebt om klaar te komen. Als je voelt dat je bijna komt, moet je jezelf inhouden en even afkoelen… Door het orgasme uit te stellen train je niet alleen voor tijdens de seks met een partner, maar zal je uiteindelijke orgasme ook intenser aanvoelen.

4. Masturbator

Heb je nog geen masturbator in huis? Waar wacht je nog op?! Met een fleshlight of blowjob simulator word jij een echte master of masturbation! Tegenwoordig zijn deze masturbators zo ontzettend realistisch gemaakt dat jij zeker aan je trekken komt.

5. Duimpje omhoog

Net zoals je normaal aftrekt, maar nu steek je een duim omhoog.  Als je jezelf nu aftrekt glijdt je duim over je eikel en eikelrand heen. Dit zorgt voor extra stimulatie.

6. Kommetje van genot

Maak van je hand een kommetje en plaats deze over je penis heen vanaf de eikel (dus met je handpalm om je eikel en je vingers over de schacht). Maak dan een op en neer beweging waarbij je vingers over de penis glijden en je eikel telkens tegen je handpalm stoot. Bij dit standje adviseren wij absoluut een speciale masturbatie gel of een glijmiddel!

7. Vuurtje maken

Voor deze techniek gebruik je twee handen. Je houdt je penis tussen je twee gestrekte handen en je wrijft met je handen alsof je een vuurtje maakt. Zo kan je langzaam op en neer bewegen en spelen met het ritme. Dit is een heerlijke penismassage die jou misschien wel kan laten klaarkomen.

“Je wrijft met je handen alsof je een vuurtje maakt.”

8. Andere hand

Als je jezelf aftrekt met je andere hand zal je waarschijnlijk moeten wennen. Maar juist omdat het zo anders voelt, lijkt het of iemand anders het doet en dat is een heel sexy idee.

9. Met condoom

Waarschijnlijk denk je “huh, met condoom? Waarom zou ik dát doen?!” Nou, omdat ook dit weer zorgt voor een andere sensatie. Je kunt een condoom met een verwarmend of verkoelend effect gebruiken voor extra sensatie. En nog een voordeel: de troep is meteen opgeruimd.

10. Slaap lekker

Om dit te doen moet je eerst zorgen dat je hand ‘slaapt’. Dit kun je doen door er een tijdje op te gaan zitten. Als je jezelf nu aftrekt voelt het alsof jij het niet zelf doet.

11. The Inbetween

Steek je penis ergens tussen, bijvoorbeeld twee kussens die je tegen elkaar houdt. Je kunt hier heel creatief mee zijn, dus leef jezelf uit!

Welke techniek is jouw favoriet?

Reageer

Gerelateerde berichten

Een reactie op 11 technieken om aftrekken spannender te maken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid