Metal up your ass met de Motörhead sextoys!

15 maart 2019 door NaughtyNick   559

In samenwerking met Lovehoney hebben de rock ’n roll legendes van Motörhead een aantal jaar geleden een serie krachtige sextoys op de markt gebracht die de rock and roll-levensstijl van de band perfect hebben vastgelegd. De band bestaat inmiddels niet meer, maar de sextoys circuleren nog steeds op het internet. Ben je een echte fan van de band? Dan mag een Motorhead seksspeeltje eigenlijk niet in je collectie ontbreken. 

Euhhh, Motörhead?

Motörhead was een wereldberoemde heavy metal band uit Engeland, opgericht door bassist en frontman Lemmy Kilmister. Sinds 2015 is Lemmy helaas niet meer onder ons en ook de band is hetzelfde jaar, na 40 jaar actief te zijn geweest, gestopt. Gelukkig hebben we de muziek en de seksspeeltjes nog!

Motörhead seksspeeltjes, echt waar?

sextoys motorhead
Motorhead seksspeeltjes

Een metalband die seksspeeltjes uitbrengt? Jazeker! Op zich is het niet heel gek dat de band zich naast hun muziek ook op seksspeeltjes heeft gericht. De band is nooit vies geweest van seks getinte nummers en teksten. Een eigen seksspeeltjes lijn zal voor de doorgewinterde Motörhead-fan daarom ook niet echt als een verrassing komen.  Op hun eerste album was het nummer ‘Vibrator’ te vinden en later verscheen ook het album ‘Orgasmatron’ van de band. De seksspeeltjes uit de collectie hebben dan ook namen van verschillende nummers of albums gekregen.

Op het moment van schrijven zijn er nog maar een aantal seksspeeltjes van Motorhead via het internet verkrijgbaar. Op Amorelie.de zijn momenteel nog twee klassieke glazen dildo’s verkrijgbaar. Beide dildo’s hebben de vorm van een torpedo en hebben daarom ook de toepasselijke naam Bomber gekregen (ook een nummer van de band).

De glazen dildo’s lenen zich perfect voor temperatuurspelletjes waarbij je de dildo verwarmd of juist laat afkoelen. Naast deze twee dildo’s is er ook een wandvibrator verkrijgbaar. De krachtige wand massager trilt alsof je vooraan staat bij een Motorhead concert! Het speeltje wordt geleverd met verwijderbare siliconen kop in de stijl van de band zijn mascotte. De Orgasmatron heb je voor 44.99 Britse pond in huis!

Zou jij een sextoy van je favoriete band willen hebben? En zo ja, hoe moet die eruit zien? Deel het met ons in een reactie!

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

[instagram – feed]

© 2019 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid