Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

752 keer bekeken

Metal up your ass met de Motörhead sextoys!

15 maart 2019,

geschreven door

In samenwerking met Lovehoney hebben de rock ’n roll legendes van Motörhead een aantal jaar geleden een serie krachtige sextoys op de markt gebracht die de rock and roll-levensstijl van de band perfect hebben vastgelegd. De band bestaat inmiddels niet meer, maar de sextoys circuleren nog steeds op het internet. Ben je een echte fan van de band? Dan mag een Motorhead seksspeeltje eigenlijk niet in je collectie ontbreken. 

Euhhh, Motörhead?

Motörhead was een wereldberoemde heavy metal band uit Engeland, opgericht door bassist en frontman Lemmy Kilmister. Sinds 2015 is Lemmy helaas niet meer onder ons en ook de band is hetzelfde jaar, na 40 jaar actief te zijn geweest, gestopt. Gelukkig hebben we de muziek en de seksspeeltjes nog!

Motörhead seksspeeltjes, echt waar?

sextoys motorhead
Motorhead seksspeeltjes

Een metalband die seksspeeltjes uitbrengt? Jazeker! Op zich is het niet heel gek dat de band zich naast hun muziek ook op seksspeeltjes heeft gericht. De band is nooit vies geweest van seks getinte nummers en teksten. Een eigen seksspeeltjes lijn zal voor de doorgewinterde Motörhead-fan daarom ook niet echt als een verrassing komen.  Op hun eerste album was het nummer ‘Vibrator’ te vinden en later verscheen ook het album ‘Orgasmatron’ van de band. De seksspeeltjes uit de collectie hebben dan ook namen van verschillende nummers of albums gekregen.

Zou jij een sextoy van je favoriete band willen hebben? En zo ja, hoe moet die eruit zien? Deel het met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.875 keer bekeken

Geschreven door

Nee, dit is geen aas wat je bij het vissen gebruikt. Dit is een op een inktvis geïnspireerd seksspeeltje, je weet wel, zo’n ding met acht armen. Deze zeewezens zijn verweven met de Japanse cultuur en staan daar natuurlijk ook hoog op de fetisj-lij…
2.875 keer bekeken