It’s Pink Friday, baby! 15% EXTRA korting op alles* met code: PINK  🤩

Standje van de week: Afrodite

28 juli 2019,

geschreven door

Op zoek naar inspiratie in de slaapkamer? Wij lichten iedere zondag een nieuw seksstandje uit zodat jij en je partner eens even flink kunnen experimenteren. Deze week staat het seksstandje Afrodite in the picture. Een intiem standje, speciaal voor de romantici onder ons. Have fun!

Seksstandje: Afrodite

afrodite

  • Categorie: Face-to-face, Woman-on-top
  • Stimulatie: Anaal, g-spot
  • Penetratie: Gemiddeld
  • Niveau: Gemiddeld

Hoe

Bij dit romantische standje gaat de man zitten met gestrekte benen. Om het wat comfortabeler te maken kan hij met zijn rug leunen tegen een wand of het hoofdeinde van het bed. De vrouw neemt horizontaal plaats op zijn schoot, ondersteunend in zijn armen. Hierbij houdt ze haar benen bij elkaar, met opgetrokken knieën. Ter ondersteuning kan ze haar handen en voeten naast haar partner plaatsen. De kracht voor het penetreren ligt vooral bij de man, die haar op en neer kan tillen. De vrouw kan echter haar partner wat ontzien, door zich via de handen en voeten af te zetten bij de opwaartse bewegingen.

Wist je dat… de Afrodite ook een uitstekend standje is voor anale seks?

Sextoys combineren met standje Afrodite 

Geniet nóg meer van de Afrodite, door het standje te combineren met seksspeeltjes. Zo kan je een mini-vibrator gebruiken om gericht intieme plekjes, zoals de clitoris of de tepels, te verwennen. Ook een spannende cockring kan hem extra sensatie geven!


Ben jij fan van dit standje? Deel je ervaring met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Een nieuwe maand betekent een nieuw standje! Deze maand hebben wij een standje dat geschikt is wanneer het erg warm is! Er is namelijk weinig huid-op-huid contact, maar jullie kunnen elkaar wel aankijken voor intiem oogcontact. Lees snel verder om me…
8.084 keer bekeken