Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

Standje van de week: De Titanic

13 december 2020,

geschreven door

Jaaaa Jack en Rose, deze zondag is jullie dag! Want deze week hebben wij een heerlijk standje voor jullie in de rubriek ‘Standje van de week’. Dit standje is gebaseerd op een van de meest romantische momenten uit de film de Titanic; de scene waarbij Jack achter Rose staat en ze genieten van het heerlijke uitzicht over zee.

Seksstandje: Titanic

Hoe

Near, far, wherever you are… een orgasme is met dit standje nog natter dan de oceaan waar het schip ooit op voer. In principe voer je dit standje hetzelfde uit als de reverse cowgirl, alleen heeft de dame hier iets meer grip en is het voor de man makkelijker om diepe penetratie te bieden.

“Near, far, wherever you are… een orgasme is met dit standje nog natter dan de oceaan waar het schip ooit op voer.”

De persoon onderop kan bij dit standje genieten van een prachtig uitzicht terwijl de persoon bovenop de controle neemt. Het standje geeft de man de mogelijkheid om diep te penetreren, waarbij ook haar G-spot gestimuleerd kan worden.

Sexytoys combineren met Titanic

Streel haar met een kietelveer terwijl ze hard aan het werk is! Of voeg extra stimulatie voor jullie beide toe door middel van een vibrerende cockring.


Wat vind jij van dit standje?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Deze week is het standje van de week de Ballerina. Dit standje is niet voor iedereen weggelegd. Een beetje lenigheid en spierballen zijn wel een vereiste! Het is echter wel een heerlijk standje om diep te penetreren en ook de G-spot wordt tijdens dez…
4.713 keer bekeken