Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

Standje van de week: The Hogtie

26 juli 2020,

geschreven door

Ben jij toe aan een next level sekspositie? Dan zit je goed met het standje van deze week. Wij introduceren jou vandaag The Hogtie. Een boeiend standje voor mannen en vrouwen die niet bang zijn om wat nieuws te proberen en die wel houden van bondage in de slaapkamer.

Seksstandje: The Hogtie

  • Categorie: Bondage
  • Stimulatie: Clitoris
  • Penetratie: Geen
  • Niveau: Makkelijk

Hoe

Bij de Hogtie bind je iemands handen en voeten vast achter de rug. De vastgebonden persoon ligt meestal op de buik. Je kunt je misschien wel voorstellen dat penetratie vrij lastig wordt als je op deze manier vastgebonden bent, maar penetratie is dan ook niet het doel van dit standje. Met bijvoorbeeld een wand vibrator of een andere vibrator kun je de vastgebonden persoon lekker plagen óf verwennen.

Sextoys combineren met The Hogtie

Je kunt verschillende soorten touw gebruiken om iemand vast te binden, maar daar heb je wel veel tijd en kennis voor nodig. Als jij geen scouting pro bent en niet zo veel kennis hebt van lussen en knopen kan je een hogtie boeien set aanschaffen om het jezelf makkelijker te maken.

Ben jij fan van dit standje? Deel je ervaring met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

We hopen dat je trek hebt, want de tafel is gedekt! Deze maand hebben we een leuk en uitdagend standje voor je. De Gedekte Tafel is namelijk een standje waar de vrouw behoorlijk wat uithoudingsvermogen, kracht én flexibiliteit voor nodig heeft. Wil …
6.026 keer bekeken