Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

teabagging

Standje van de maand: Theezakje

12 februari 2024,

geschreven door

Tijd voor een nieuw standje van de maand, namelijk het Theezakje, ook wel bekend als teabagging! Hierbij staat orale ballenstimulatie centraal, maar de vagina of anus oraal stimuleren kan vanuit deze positie natuurlijk ook.

Standje van de maand: Theezakje

teabagging
  • Categorie: Oraal
  • Stimulatie: Ballen, vagina, anus
  • Penetratie: Geen
  • Niveau: Gemiddeld

Hoe voer je dit standje uit?

Laat je partner op bed liggen, met het hoofd net over de rand. Pas op dat die niet te ver achterover hangt, want dit wordt al gauw oncomfortabel! Vervolgens draai jij je om en stap je achteruit, waardoor je balzak zich boven het gezicht van je partner bevindt.

Laat je balzak in je partners mond zakken. Net als een theezakje dus!

Is het bed te hoog of komen jullie ruimte tekort? Dan kan je partner ook op de vloer gaan liggen. Vervolgens neem je een squat-positie aan om de balzak naar je partners mond te brengen.

Sextoys combineren met het Theezakje

Een voordeel van het Theezakje is dat jullie beiden de handen vrij hebben om een seksspeeltje te gebruiken! Denk bijvoorbeeld aan een vibrerende cockring, om de pret nog langer te laten duren.

Of introduceer een mini vibrator om je partner ook van extra stimulatie te voorzien. Deze compacte toy is perfect om de clitoris mee te stimuleren!

Wat vind jij van teabagging? Laat een reactie achter!

2 reacties

  1. Lekker standje, met mijn vriendin geprobeert. Top. Lekker mijn ballen en anus laten likken. Bij haar het kutje gelikt en met mijn tong speels in en uit haar anus, waarop ze super klaarkwam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Elke week zoeken wij voor jou het standje van de week uit! Vandaag is het seksstandje Sex in a Sling aan de beurt. Dit standje laat partners, ongeacht een eventueel lengteverschil, op een comfortabele en nieuwe manier van seks genieten. Bij dit stand…
4.651 keer bekeken