NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

3.929 keer bekeken

Toy van de Pride Maand: De 5 mooiste pride toys

13 juni 2023,

geschreven door

Het is juni en dat betekent PRIDE MONTH! De Pride Maand staat voor gelijkheid en daarom besteden we deze maand extra aandacht aan de acceptatie van iedereen die zich onderdeel voelt van de LGBTI+ community. Wij showen jou daarom in dit artikel de mooiste, kleurrijke Pride dildo’s en plugs

Toys van de maand!

Ja, deze maand doen we het even een beetje anders. Deze maand niet één toy van de maand, nee… wij hebben maar liefst VIJF toys van de maand! Alle toys zijn van het merk Avant. De ontwerpers van deze toys hebben de meest prachtige, kleurrijke dildo’s en anaalplugs voor jou ontworpen. Ga jij voor alle kleuren van de regenboog? Of liever de kleuren van de transgendervlag? Er is voor ieder wat wils. De toys zijn allemaal van lichaamsveilig siliconen gemaakt en zorgen niet alleen voor een spannende beleving in de slaapkamer, maar ook voor een heel vrolijke.

“Ga jij voor alle kleuren van de regenboog? Of liever de kleuren van de transgendervlag?”

Avant – Freedom

De eerste toy van de maand is de prachtige Freedom dildo. De siliconen dildo is in het thema van de regenboogvlag en staat dus voor de gehele community. De dildo heeft een sterke zuignap en door de gebogen top is deze perfect voor stimulatie van de G-Spot of de P-Spot. De kleurrijke dildo is ook geschikt om vast te binden aan een strap-on harnas en is heel eenvoudig te reinigen.

“De siliconen dildo is in het thema van de regenboogvlag en staat dus voor de gehele community.”

Avant – Beyond

Deze Beyond toy is speciaal ontworpen voor alle Queers onder ons! De term queer wordt vooral gebruikt voor eenieder die zich niet thuis voelt binnen bepaalde hetero- en gendernormen en niet gelooft in de zogeheten ‘hokjes’. De anaalplug is volledig waterproof en zo vormgegeven dat deze makkelijk in te brengen is.

“De term queer wordt vooral gebruikt voor eenieder die zich niet thuis voelt binnen bepaalde hetero- en gendernormen.”

Avant – Love

Heb lief wie jij lief wilt hebben met de Avant Love. Deze realistisch vormgegeven dildo is speciaal gemaakt in de kleuren van de biseksuele vlag. Net als de Freedom is ook de Love geschikt voor een strap-on harnas en heeft de dildo een sterke zuignap.

“Heb lief wie jij lief wilt hebben met de Avant Love.”

Avant – Ace

De Avant Ace is een siliconen anaalplug in de kleuren van de aseksuele vlag. Iemand die aseksueel is, voelt geen seksuele aantrekkingskracht naar andere personen. Dit betekent niet dat het lichaam geen seksuele gevoelens kan ervaren. Sommige aseksuele personen doen wel aan (solo)seks en daarvoor is deze anaalplug meer dan geschikt.

“Sommige aseksuele personen doen wel aan (solo)seks.”

Avant – True Blue

De Avant True Blue is daar voor al onze transgenders. Of jij nu nog twijfelt over hoe jij je voelt, nog in transitie bent of gelukkig bent in jouw lijf nu: deze dildo is voor jou. De gebogen top maakt P-Spot en G-Spot stimulatie nog makkelijker en de toy is ook geschikt voor een strap-on harnas. De toy is gemaakt van lichaamsveilig siliconen en staat mooi op elk nachtkastje!

“Of jij nu nog twijfelt over hoe jij je voelt, nog in transitie bent of gelukkig bent in jouw lijf nu: deze dildo is voor jou.”

69 reacties

 1. Ik wil de avent- freedom in me nachtkastje ten eerste voor wat meer kleuren in de kamer en ten 2e ben ik wat toe aan iets nieuws en ten 3e leuk om mee op vakantie te nemen en ten 4e is het leuk om deze prachtige regenboog is een keer te winnen(fingerscrost)

 2. Dan ga ik voor de Ace!
  Niet alleen een prachtige kleur en een mooie omschrijving, ik zou hem gebruiken voor de fysiotherapie die ik volg. Om mijn over actieve bekken bodem spieren weer normaal te kunnen laten functioneren 🙂

 3. Ik wil de Avant – Freedom in mijn nachtkastje, want ik vind dat iedereen gelijk is welke gender dan ook! Iedereen verdient liefde! Het wordt hoog tijd dat iedereen er zo over denkt.

 4. Ik wil de Avant – Freedom in mijn nachtkastje, want… ik zou graag deze experience in mijn nachtelijke vrijheid ook lekker willen ervaren.

 5. Ik word vrolijk en enthousiast van de kleuren van Avant-beyond. Ik ben benieuwd of ik net zo enthousiast ben als ik hem gebruik.

 6. Ik wil de Avant Freedom in mijn nachtkastje, wat deze kan mij verder helpen in mijn ontdekkingstocht. Het is tijd om ook mijn biseksuele kant te gaan ontdekken. Naast mezelf en andere vrouwen, kan ik met de avant freedom ook mijn mannelijke partner verwennen.

 7. Ik wil de Avant – (treu bleu) in mijn nachtkastje, want ik zou deze zo graag eens willen uittesten op mezelf…

 8. Ik wil de Avant Freedom! 😎
  Want het is bijna zomer.
  De temperaturen stijgen… maar ook mijn hormonen.
  Al die Prides en mooie lekkere mannen. 🥵

 9. Ik wil de Avant heel graag in mijn nachtkastje en dan de True blue omdat hij veelzijdige is voor het ultieme genot samen met mijn patner

 10. Ik wil de Avant – avant Freddie in mijn nachtkastje, want…. Ik gun mijn vriendin een reisje op de regenboog. En denk dat we daar veel plezier mee gaan hebben.

 11. Ik wil de Avant – Love in mijn nachtkastje, want…
  Nee, niet in het nachtkastje… mee onder de douche! Wat een vrolijke toy om mee te spelen!

 12. Ik wil de Avant – Freedom in mijn nachtkastje, want…
  De naam zegt het al Freedom , precies waar sex om draait, wat je voorkeuren en fantasieën ook mogen zijn,
  Het gaat om vrijheid, trots zijn op je lijf, en trots zijn aan wie dan ook je je letterlijk blood wil geven.
  En waar geslacht en geaardheid geen enkele rol speelt.
  Eigenlijk hoort dit gewoon bij iedereen in het nachtkastje omarm jezelf en voel je vrij!

 13. Ik wil de Avant – true blue OP mijn nachtkastje, want erin heeft niet zoveel zin….
  Ik daarin tegen heb wel zin…. en ik wil hem graag aan mijn lijf… ik begeleid hem liever ergens anders in…. ❤🧡💛💚💙💜

  🤩

 14. Ik wil de Avant – true blue in mijn nachtkastje, want met deze dildo supporten we alle transgenders, en kunnen we zelf ook nog lekker genieten. Door het juiste plekje te raken kunnen we op mooie hoogten komen. Hiermee kunnen we lekker experimenteren met het gebruik van speeltjes in de hobbykamer. Door de zuignap kunnen we ook andere plekken dan de slaapkamer makkelijk gebruiken en een mooi (fantasie)spel spelen.

 15. Ik wil de Avant – true blue in mijn nachtkastje, want of het nu en p, een g of een andere spot is.. het verdiend om verwend te worden!

  1. Ik wil de Avant – true blue in mijn nachtkastje, want ik heb recent mijn P-spot gevonden en zou het fantastisch vinden dit met deze dildo verder te onderzoeken en te genieten van nog vele anale orgasmes

 16. Ik wil de Avant – true blue in mijn nachtkastje, want vrolijke kleuren en goede seks gaat hand in hand!!

 17. Ik wil de Avant – love in mijn nachtkastje, want als biseksuele persoon is dit toch wel echt een toy dat mij representeert. Om van het beste van beide werelden te genieten met een partner of alleen.

 18. ik wil heel graag de avant true blue (transvlag) in mijn nachtkastje omdat:…

  ik ben een transvrouw en heb al vaker bij Easytoys besteld om toch op een fijne manier mijzelf en mijn behoeftes te ontdekken. het is als transvrouw voor de operatie een moeilijk traject, maar ik vecht me er door.

  en dit is natuurlijk weer een mooie bijkomst 😉

 19. Ik wil de Avant – love in mijn nachtkastje, want het maakt niet uit wie of wat je bent, of wie of waarvan je houdt als je maar van jezelf houdt!

 20. Ik wil de Avant – true bluea in mijn nachtkastje, want het lijkt mij een hele fijne toy. Ook omdat hij de toepasselijke kleuren heeft!

 21. Ik wil de Avant – Freedom in mijn nachtkastje, want ik ben onlangs uit de kast gekomen en dit moeten mijn vriend en ik nog zeker vieren! En daar kunnen we deze toy heel goed bij gebruiken.

 22. Ik wil de Avant – (love) in mijn nachtkastje, want… ik vindt het een prachtig idee dat er voor iedereen wat wils is en niemand zich daar voor hoeft te schamen en lekker zelf kan spelen😜
  #weloveseks

 23. Ik wil de Avant – Freedom in mijn nachtkastje, want ik wil de regenboog graag delen met al m’n partners 🌈

 24. Ik wil de Avant – (true blue) in mijn nachtkastje, want… het lijkt mij super fijn om een keer uit te gaan proberen. Ook ideaal als je met beide geslachten wel eens seks hebt lijkt mij! Ik zou het in ieder geval graag eens uitproberen.

 25. Ik wil de Avant – Freedom in mijn nachtkastje, want ik wil ‘m uit het nachtkastje laten en al mijn vrienden die gebruik maken van mijn douche oog in oog brengen met dit prachtexemplaar (en gebruiken mag)!

 26. Ik wil de Avant – Love in mijn nachtkastje, want… ik heb nog geen dildo in mijn collectie!
  En zelf zijn de kleuren van de bi-vlag nou ook eens mijn favoriete kleuren!

 27. Ik wil de Avant – love in mijn nachtkastje, want… zelf ben ik nog heel erg aan het ontdekken wat ik fijn vind, op een positieve manier. Ik ben biseksueel dus ik kan alle kanten op, maar experimenteren met toys is altijd wel erg interessant, of het nou bij een man of vrouw is. 😊 Daarom zou ik deze graag winnen om te experimenteren met mezelf maar ook met anderen. 🤩🌈

 28. Ik wil de Avant – freedom in mijn nachtkastje, want… ik ben dit jaar uit de kast gekomen en ben nog heel erg bezig met mezelf ontdekken, vooral op seksueel vlak. Ik hoop dat deze toy mij hierbij kan helpen.😋🏳️‍🌈🌈

 29. Ik wil de Avant – Freedom in mijn nachtkastje, want zo ne lekkere kleurrijke dildo heb ik nog niet 😁 Let´s ride and vibe

 30. Ik wil de Avant – true blue in mijn nachtkastje, want… dan hoop ik ook een keer van heerlijke p-spot massage te kunnen genieten.

 31. Ik zou graag de avant-freedom willen, omdat ik deze graag samen met mijn vriendin wil gebruiken, of natuurlijk alleen!

 32. Ik wil de Avant – love in mijn nachtkastje, want ik ben op 5 juni 2022 uit de kast gekomen naar mijn ouders wat betreft biseksueel zijn. En deze zou perfect in mijn kastje passen ! <3

 33. Wij willen de Avant – Freedom op ons nachtkastje, want…na bijna 40 jaar huwelijk willen we steeds weer nieuwe spannende dingen ontdekken.

 34. Ik wil de Avant Freedom in mijn nachtkastje, want… ik wil van mijzelf genieten in alle kleuren van de regenboog en deze toy is de perfecte match!

 35. Ik wil de Avant – Love in mijn nachtkastje, want daar zouden mijn vriendin en ik heel plezier van hebben tijdens het beleven van onze liefde voor elkaar. Iets wat iedereen op zijn of haar manier mag doen en ontdekken, wat een fantastisch en waanzinnig belangrijk recht is!

 36. Ik wil de Avant – FREEDOM in mijn nachtkastje, want….
  Hij ziet er prachtig uit, en het is een symbool voor onze relatie, en hij past op een strap on😏 allemaal plus punten!🤩🤩🤩🤩

 37. Ik wil de Avantpride in mn nachtkastje, omdat ik mn seksualiteit verder wil ontdekken, mn ouders geirritteerd wil maken dat er een sekstoy in hun huis is en mn seksleven naar een nieuw niveau wil trekken 😋

 38. Ik wil de Avant – freedom in mijn nachtkastje, want mijn vrouw kan wel wat kleur in haar ( nachtkastje ) gebruiken.

 39. Ik wil de Avant – Freedom in mijn nachtkastje, want wat is er nou niet beter dan op een saiie regenachtige dag jezelf te verwennen

 40. Ik wil de Avant – freedom in mijn nachtkastje, want zo kan ik samen met mijn vrouw op zoek naar het begin maar vooral het einde van de regenboog 🤤

 41. Ik wil de Avant – freesmachine in mijn nachtkastje, want…dan kunnen mijn partner en ik er beide gebruik van maken en hij ziet er met al die kleurtjes ook nog eens super cool uit! 🔥

 42. Ik wil de Avant – freedom in mijn nachtkastje, want daar ligt ie mooi tussen de dildo en de satisfyer pro

 43. Wat een vrolijke kleuren! Dit pronkstuk staat wel mooi naast mijn bed op het nachtkastje… Oh ja… En natuurlijk voor in bed. 😉 ik ben sinds een aantal maanden weer vrijgezel, dus ik kan op dit moment wel wat leuks gebruiken.

 44. Ik wil de Avant – freedom in mijn nachtkastje, want.. zo kunnen mijn bedpartners zien waar ik voor sta, namelijk freedom voor de gehele community!!

 45. Ik wil de Avant – Freedom in mijn nachtkastje, want mijn vrouw en ik zijn wel toe aan een nieuw Avant(uur) 😏❤️

 46. Ik wil de Avant – true blue in mijn nachtkastje, want het zorgt voor nog meer plezier alleen en met elkaar, op verschillende plekken.

 47. Ik wil de Avant – freedom in mijn nachtkastje, want vrijheid is het ultieme genot en zou deze cadeau willen geven aan een vriendin die net uit de kast is gekomen. Ze zou het echt een zalig cadeau vinden

 48. Ik wil de Avant – freedom in mijn nachtkastje, want vrijheid is het ultieme genot en zou deze cadeau willen geven aan een vriendin die net uit de kast is gekomen

 49. Ik wil de Avant – True Blue in mijn nachtkastje, want… ik vind het geweldig dat er gewoon een toy is gemaakt in de(/mijn) trans kleuren!

 50. Ik wil de Avant – Avant – Pride Siliconen Dildo Met Zuignap in mijn nachtkastje, want we hebben een vervelende tijd met veel ziekenhuis bezoeken achter ons. Maar gelukkig straat voor ons de regenboog weer en dan kan deze avant pride zeker een stimulans in ons sex leven geven. We zijn niet zo ervaren met speeltjes maar deze moet met zijn vorm en kleur toch goed komen.

 51. Ik wil de Avant – freedom in mijn nachtkastje, want… ik ben dit jaar eindelijk uit de kast gekomen en ben afgelopen weekend voor het eerst naar Pride geweest

  1. Graag wil ik de avant – freedom , dit zijn de perfecte kleuren en ik ben benieuwd naar het model en hos deze is ! Super tof

  2. Ik wil de Avant – freedom in mijn nachtkastje, want… ik Wil er graag mee experimenteren 😈 hij ziet er leuk uit!

  3. Ik wil de Avant – Freedom in mijn nachtkastje, want… ik wil me net zo vrij voelen en mij laten zweven op de regenboog tijdens m’n hoogtepunt. 🌈

 52. Ik wil de Avant – Freedom in mijn nachtkastje, want…ik hoop dat het zijn kleuren eer aan doet en mij alle kleuren van de regenboog laat zien!!!😍🌈

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

14.283 keer bekeken

Geschreven door

Tijdens een zonnige lentedag is één spannende blik genoeg om alle seksuele alarmbellen in je lijf te doen rinkelen. Je hart slaat op tilt en gedachten dwalen af. In de winter daarentegen kan het zomaar zijn dat je seksuele voelsprieten minder goed …
14.283 keer bekeken