NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

3.409 keer bekeken

How to: Sex up your PLAYful Summer

1 juli 2021,

geschreven door

Misschien heb je de leuke SUMMER PLAY challenges al voorbij zien komen op onze social media kanalen. Maar in dit artikel hebben we 4 ideeën voor jou verzameld, waarmee je jouw zomer nóg leuker, spannender en heter kan maken. Van cocktail party’s tot spannende picknicks: Are you in?!

#1 Cocktail party!

De zomer is het seizoen om te genieten van cocktails, toch? Lekker in de zon in de tuin of het balkon. Je hoeft niet naar het buitenland om je in tropische sferen te wanen. Een cocktail night is leuk om met je vrienden of vriendinnen te houden, maar het is ook héél geschikt voor een date! Met een lekker drankje in je hand voel je je misschien wat sneller thuis en gaat het gesprek makkelijker.

“Haal tropische sferen naar Nederland.”

Enneh… een beetje moed indrinken is helemaal geoorloofd op deze manier! Maar cocktails hoeven natuurlijk niet per se met alcohol. Ga jij liever voor de virgin variant, om welke reden dan ook? Dan zijn er genoeg alcohol-vrije varianten die de avond nét zo gezellig maken! Het gaat tenslotte om het gezelschap en de sfeer.

#2 Hit the road

Een roadtrip is geschikt voor elke gelegenheid omdat je hem helemaal naar smaak kan indelen! Ga bijvoorbeeld gezellig met vrienden. Maak van te voren een playlist met de meest gezellige sing-along-waardige nummers. Neem lekkere snacks mee en geniet!

Ga jij voor een gezellige roadtrip met vrienden of voor een sexy roadtrip met je lover?

Of ga op pad met je lover, maak ook nu een playlist met jullie favoriete romantische nummers. Hebben jullie eigenlijk een nummer wat ‘jullie nummer’ is? Stippel een route uit langs de plekken waar jullie leuke of bijzondere dates hebben gehad en eindig de route op een mooie plek waar jullie de zonsondergang kunnen zien. Hoe romantisch wil je het hebben?

          

#3 IJskoud genieten

In het hete weer is het noodzakelijk om jezelf af en toe af te koelen. En dat kan je erg goed doen met ijsblokjes en koude toys. Tijdens de seks voel je alles intenser, dus als je tijdens de seks experimenteert met bijzondere sensaties zoals kou zal dit je extra prikkelen. Het is dus niet alleen een manier om af te koelen, het maakt jullie vrijpartij ook nog spannender.

“Maak een hete avond nóg heter met ijskoude sensaties.”

#4 Sexy picknick

Who’s ready for a meal?! Een happy meal, als je begrijpt wat wij bedoelen Want wij hebben het niet over zomaar een picknick. Tijdens deze variant gaat het namelijk niet alleen om gezellig eten op een kleedje. Nee, deze keer zijn jullie zelf het toetje! Neem een sexy spel mee en geniet van elkaar! Let wel op dat jullie een privé plekje uitzoeken waar jullie niet betrapt kunnen worden.

Wat vind jij het leukste idee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.876 keer bekeken

Geschreven door

Thank God it’s Fetish Friday! Elke vrijdag zetten wij een fetisj in de spotlight, want in iedereen schuilt toch wel een beetje een fetisjist. Deze week is dat Exhibitionisme. Benieuwd wat dat inhoudt? Lees dan snel verder! Exhibitionisme: zelfst.n…
1.876 keer bekeken