Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

Dít zijn de 10 beste landen voor vakantieseks!

28 juni 2022,

geschreven door

Zie, seks kun je overal wel hebben, mits het achter gesloten deuren is. Maar wil jij niet naar jouw vakantiebestemming zonder jouw lievelingsspeeltje? Of wil jij vakantieseks hebben in de buitenlucht terwijl je uitzicht hebt op een van de acht wereldwonderen? Wij hebben een top 10 voor jou gemaakt met landen waar jij onbezorgd kan genieten van een sexy vakantie.

Voor jij je vakantie boekt…

Let op! Voor jij je vakantie boekt, moet je rekening houden met een aantal zaken. Zo’n top 10 met beste seks-landen is natuurlijk heel leuk, maar er zijn ook een aantal landen waar sextoys verboden zijn of waar je achter slot en grendel belandt als jij betrapt wordt tijdens een seksueel avontuurtje ergens in de buitenlandse bossen. Houd hier dus rekening mee!

“Hoe openminded zijn de inwoners? Hoe actief is hun seksleven? En hoe zijn de rechten voor de LGBTQ+ community?”

 Top 10!

De volgende lijst gaat om de 10 meest seks positieve landen ter wereld. Sex Positivity kan natuurlijk een heel brede betekenis hebben. Het gaat om verschillende factoren. Hoe open-minded zijn de inwoners? Hoe actief is hun seksleven? En hoe zijn de rechten voor de LGBTQ+ community?

In ons onderzoek hebben wij rekening gehouden met al deze factoren en dit is onze top 10 landen voor de beste vakantieseks:

  1. Nederland
  2. Canada
  3. Verenigd Koninkrijk
  4. IJsland
  5. Verenigde Staten
  6. België
  7. Nieuw-Zeeland
  8. Noorwegen
  9. Frankrijk
  10. Zweden

Wil jij nu echt next-level gaan tijdens jouw vakantie? Dan kan jij dus het beste kiezen voor een vakantie in eigen land. Nederland staat namelijk bovenaan onze lijst. Niet alleen om de hoeveelheid seks die wij hebben, maar ook vanwege onze zeer positieve houding ten opzichte van gelijkheid voor de LGBTQ+ gemeenschap. We zijn op seksueel vlak niet het meest avontuurlijk, maar scoren wel weer erg hoog op de seksuele voorlichting.

Canada scoort een keurige tweede plek in de lijst. Ook vanwege de gelijke rechten voor welke seksuele voorkeur dan ook en goede seksuele voorlichting. De inwoners van Canada zijn wel veel avontuurlijker op seksueel vlak, maar scoren dan weer wat minder hoog op de factor seksuele activiteit.

“Next level gaan tijdens jouw vakantie? Dan kan jij het beste kiezen voor een vakantie in eigen land.”


Welk land wordt jouw volgende bestemming? Laat het weten in de comments!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

80.531 keer bekeken

Geschreven door

Seksscènes in de badkamer zien er in films en series altijd zo fijn en sensueel uit. Maar wanneer jij en je partner onder de douche stappen, gaat alles echter een stuk stroever. Zo kan je te maken krijgen met hoogteverschillen, iemand die het koud h…
80.531 keer bekeken