Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

1.374 keer bekeken

Njoy toys – ga jij ook voor zwaar geschut?

20 juni 2017,

geschreven door

Metaal of glas is waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt als het over sextoy materialen gaat. Logisch, want metaal is zwaar en hard. Maar dat is juist wat de toys van Njoy uniek maakt! Het merk Njoy is behoorlijk bekend onder de liefhebbers en specialiseert zich al een tijdje in het maken van metalen speeltjes.

Voordelen van metaal

Misschien dat je nu nog niet helemaal overtuigd bent. Daarom zet ik de overtuigende voordelen even voor je op een rijtje.

  • Het is zwaarder. Véél zwaarder dan de standaard dildo’s. Naast gespierde armen zorgt dit extra gewicht voor een heleboel meer (voelbaar) plezier wanneer je de toy inbrengt.
  • Het is glad. Er is geen enkel ander materiaal dat zo’n glad oppervlak heeft als metaal.
  • Het is niet poreus. En poreus materiaal trekt stof en bacteriën aan. Daarnaast kunnen bacteriën zich nestelen in het materiaal en loop je – wanneer je de speeltjes gebruikt  – kans op infecties. Bij metaal is dit dus niet mogelijk!
  • Het is grondig te reinigen. Metaal kan tegen water en kun je daarom koken. Kook je sextoy even om hem zeer grondig te reinigen, of gebruik een toycleaner.
  • Het is mooi. Al die technische specificaties zijn erg fijn, maar het oog (tussen de lakens) wil ook wat. En ook dat oog krijgt zijn zin, want metalen sextoys stralen luxe uit.
  • Mooi verpakt. Het kan Valentijnsdag, je verjaardag zijn, Kerst of gewoon dinsdag zijn, maar er is altijd wel een reden voor een cadeautje. En dan is de verpakking van een product niet geheel onbelangrijk. Njoy seksspeeltjes worden geleverd in een zwart kartonnen doosje met daarin een satijnen binnenvoering. De sextoys voor vrouwen zijn roze gevoerd en de speeltjes voor hem hebben een bordeauxrode satijnen binnenkant.

Njoy toy

Probeer eens Temperature Play

Enkele tips voor Temperature Play

Wees verstandig, je toy kan te warm of té koud zijn. Laat je Njoy toy dus afkoelen wanneer je hem verwarmt! Houd er rekening mee dat een hete sextoy kan zorgen voor brandwonden. Leg je toy ook nooit in de vriezer! Wanneer je ooit met je tong aan een rakketje hebt vastgezeten, snap je heel goed waarom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Als vrouw hebben we het allemaal wel eens gehoord: het advies om met een spiegel naar je vulva te kijken. Sommigen hebben het meteen tot in detail bestudeerd en anderen hebben het tot op de dag van vandaag nooit gedaan. Schaamte is helaas dan toch vaak de reden…
355 keer bekeken