door SassySue

Njoy toys – ga jij ook voor zwaar geschut?

20 juni 2017 door SassySue

Metaal of glas is waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt als het over sextoy materialen gaat. Logisch, want metaal is zwaar en hard. Maar dat is juist wat de toys van Njoy uniek maakt! Het merk Njoy is behoorlijk bekend onder de liefhebbers en specialiseert zich al een tijdje in het maken van metalen speeltjes.

Voordelen van metaal

Misschien dat je nu nog niet helemaal overtuigd bent. Daarom zet ik de overtuigende voordelen even voor je op een rijtje.

  • Het is zwaarder. Véél zwaarder dan de standaard dildo’s. Naast gespierde armen zorgt dit extra gewicht voor een heleboel meer (voelbaar) plezier wanneer je de toy inbrengt.
  • Het is glad. Er is geen enkel ander materiaal dat zo’n glad oppervlak heeft als metaal.
  • Het is niet poreus. En poreus materiaal trekt stof en bacteriën aan. Daarnaast kunnen bacteriën zich nestelen in het materiaal en loop je – wanneer je de speeltjes gebruikt  – kans op infecties. Bij metaal is dit dus niet mogelijk!
  • Het is grondig te reinigen. Metaal kan tegen water en kun je daarom koken. Kook je sextoy even om hem zeer grondig te reinigen, of gebruik een toycleaner.
  • Het is mooi. Al die technische specificaties zijn erg fijn, maar het oog (tussen de lakens) wil ook wat. En ook dat oog krijgt zijn zin, want metalen sextoys stralen luxe uit.
  • Mooi verpakt. Het kan Valentijnsdag, je verjaardag zijn, Kerst of gewoon dinsdag zijn, maar er is altijd wel een reden voor een cadeautje. En dan is de verpakking van een product niet geheel onbelangrijk. Njoy seksspeeltjes worden geleverd in een zwart kartonnen doosje met daarin een satijnen binnenvoering. De sextoys voor vrouwen zijn roze gevoerd en de speeltjes voor hem hebben een bordeauxrode satijnen binnenkant.

Njoy toy

Probeer eens Temperature Play

Enkele tips voor Temperature Play

Wees verstandig, je toy kan te warm of té koud zijn. Laat je Njoy toy dus afkoelen wanneer je hem verwarmt! Houd er rekening mee dat een hete sextoy kan zorgen voor brandwonden. Leg je toy ook nooit in de vriezer! Wanneer je ooit met je tong aan een rakketje hebt vastgezeten, snap je heel goed waarom.

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid