Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

11.006 keer bekeken

Let’s celebrate SOLO PLAY! Doe mee aan dé masturbatie challenge (mannen en vrouwen!)

30 april 2021,

geschreven door

De gehele maand mei staat in het teken van masturberen! Speciaal voor jou hebben we daarom 31 masturbatie challenges bedacht. Voor elke opdracht die jij afvinkt, kan je één punt verdienen. Daarnaast zijn er ook een aantal bonuspunten te verdienen! Hoeveel punten heb jij aan het einde van de maand? Wij zijn benieuwd!

Masturbatie challenge – vrouwen

masturbatie challenge vrouwenGet ready for the Year of the PLAY! EasyToys verandert vanaf 1 mei in een echte PLAYground waar we jou alle tools geven om je seksleven nog interessanter, leuker en spannender te maken. Ga op zoek naar je eigen genot, behaal het hoogste niveau aan OOH’s en AAH’s en JA JAA JAAA’S, beheers iedere rilling in jouw eigen lichaam of dat van je partner en word een beest in bed voor spetterend vuurwerk tussen de lakens.

Lees hier de volledige blog: Let’s celebrate SOLO PLAY! Dit is dé masturbatie challenge voor vrouwen

Masturbatie challenge – mannen

masturbatie challenge herenMasturberen is leuk. Met de masturbatie tips uit deze masturbatie challenge wordt masturberen nog véél leuker. Lukt het jou om alle onderstaande opdrachten te volbrengen? Voor iedere gehaalde opdracht verdien je één punt. Op sommige dagen vallen er ook bonuspunten te verdienen. Hoeveel punten heb jij aan het einde van de maand? Wij zijn benieuwd!

Lees hier de volledige blog: Let’s celebrate SOLO PLAY! Dit is dé masturbatie challenge voor mannen

Doe jij dit jaar ook mee aan de challenge?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

564 keer bekeken

Geschreven door

In de rubriek ‘Fetish Friday’ behandelen we iedere vrijdag de meest uiteenlopende en bijzondere seksuele voorkeuren. Voor alles wat jij je maar kan bedenken, is er wel een fetisj. Deze week lichten wij de fetisj lithofilie uit. Benieuwd wat dat inhou…
564 keer bekeken