Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

9.688 keer bekeken

Dit worden de beste sex toys voor mannen in 2018!

28 december 2017,

geschreven door

[Bijgewerkt op 25-06-18] Zodra er een nieuwe sextoy wordt aangekondigd, zijn wij op de hoogte. Natuurlijk houden we deze kennis niet voor onszelf, zo egoïstisch zijn we niet! Daarom delen we graag onze favorieten met jou, zodat je vast weet wat je van 2018 kan gaan verwachten. We hebben de meest bijzondere en veelbelovende speeltjes die in 2018 gaan uitkomen voor je op een rijtje gezet. Scroll dus snel door om te ontdekken welke speeltjes op jouw verlanglijstje komen te staan.

Satisfyer Men

satisfyer menMet hun revolutionaire luchtdruk vibrators heeft Satisfyer menig vrouwenhart sneller doen laten kloppen. Maar nu zijn de mannen aan de beurt bij Satisfyer! De Satisfyer Men zuigt zich als het ware om de penis heen, om je naar geweldige hoogtepunten te brengen. Met de pompfunctie van de Satisfyer Men kun je met één druk op de knop lucht toevoegen of laten ontsnappen. Op die manier bepaal je zelf hoe strak de masturabor is. Het systeem is vergelijkbaar met de Pump basketbal schoenen van Reebok; het systeem waarmee je schoenen strakker om de voet komen te zitten.

De Satisfyer Men maakt gebruikt van hetzelfde Cyberskin materiaal waar de masturbators van Fleshlight ook om bekend staan. Superzacht en bijna niet te onderscheiden van de echte huid. Satisfyer zegt dat het speeltje eenvoudig is om schoon te maken, dus dat moeten we dan maar geloven. Gerenommeerd pornoster Rocco Siffredi beweert zelfs zijn “beste orgamse ooit” met de Satisfyer Men beleefd te hebben. Klinkt in ieder geval als het uitproberen waard toch?

satisfyer man

Wanneer verkrijgbaar: De Satisfyer Men is inmiddels verkrijgbaar op EasyToys.
Prijs: De verwachte prijs is  € 39,95,-

Tenga Flip Zero EV

tenga flip zeroTenga is al sinds 2005 bezig om ons mannen van allerlei leuke seksspeeltjes te voorzien. Met de Tenga Flip Zero Electronic Vibration heeft Tenga binnenkort ook een elektronische sextoy in het assortiment. Het gaat om een verbeterde versie van de populaire Tenga Flip Zero. Net als zijn voorganger is het speeltje open te klappen, waardoor je hem eenvoudig schoonmaakt. De binnenkant bestaat uit talloze noppen en ribbels die de penis maximaal stimuleren. De Flip Zero EV is voorzien van twee motoren. Eentje zit aan de bovenkant en de ander in het midden. Op deze manier wordt de gehele penis van vibraties voorzien. Door in de drukpanelen in de zijkant te knijpen, ontsnapt er lucht door een terugslagventiel en zuigt deze vacuüm.

De Flip Zero heeft 5 vibratie standen: lage intensiteit, hoge intensiteit, pulserend, afwisselende en willekeurige vibraties. De masturbator heeft een trendy voorkomen en is niet als seksspeeltje te herkennen. De Flip Zero komt echt tot leven met deze nieuwe uitvoering. Wij kijken er naar uit!

Wanneer verkrijgbaar: De Tenga Flip Zero EV is inmiddels verkrijgbaar op EasyToys.
Prijs:  €179,96,-

Sinner Gear (collectie)

sinner gearHeb je een voorliefde voor BDSM? Houd de collectie van Sinner Gear dan in de gaten! Sinner introduceerde afgelopen eroFame haar ‘Unbendable’ collectie en mocht gelijk de prijs voor ‘Best New Fetish Collection’ in ontvangst nemen. De collectie van Sinner omvat verschillende metalen toys voor mannen. Geschikt voor de meest extreme vormen van BDSM. Zo vind je onder andere kuisheidsspeeltjes, sounds, benodigdheden voor CBT en meer in het assortiment terug. Het koude metaal leent zich daarnaast uitstekend voor temperatuurspellen. Sinner speelt erg in op beleving, wat je terug kunt zien in de prachtige verpakkingen waarin de producten worden geleverd. Sinner Gear mag niet ontbreken in jouw collectie!

Wanneer verkrijgbaar: Bekijk het assortiment van Sinner hier!
Prijs: Variërend, vanaf € 15,95,- tot € 199,20,-

Tenga

FPPR (collectie)

FPPRFPPR., wat een acroniem is voor Fapper, is een nieuw merk wat zich specialiseert in mannenspeeltjes. De collectie van FPPR bestaat uit een verzameling van discrete masturbators voor mannen die altijd onderweg zijn. Dat wordt extra duidelijk gemaakt met de wereldkaart op verpakking. Aan de buitenkant is de masturbator niet als zodanig te herkennen. De binnenkant van het speeltje is gemaakt van siliconen. Dit materiaal laat zich eenvoudig reinigen en voelt iets steviger aan dan het bekende Cyberskin, waar veel andere merken gebruik van maken. Ook het formaat is iets compacter dan de gemiddelde masturbator. Perfect voor in de handbagage, maar groot genoeg voor de gemiddelde Nederlandse pielemus 😉 De collectie van FFPR is er eentje om in de gaten te houden!

Wanneer verkrijgbaar: Nu verkrijgbaar
Prijs: Vanaf €12,95,-

Welke sex toy ligt in 2018 bij jou op het nachtkastje? Deel het met ons in een reactie hieronder!

3 reacties

    1. Hoi Bas! Oei, misschien moeten we onze glazen bol nog eens afstoffen. Smaken verschillen natuurlijk, het is jammer dat de Satifyer for Men minder goed ontvangen is dan verwacht. De overige toys hebben echter zeer goede reviews ontvangen, voor hoever wij weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

66 keer bekeken

Geschreven door

Man of vrouw, we zijn het er allemaal over eens: er is weinig zo sexy als een lekker strak kontje! Maar wist je dat je billen trainen ook allerlei seksuele gezondheidsvoordelen heeft?…
66 keer bekeken