Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

“Hoe zorgen wij ervoor dat wij nóg beter klaarkomen?”

7 maart 2020,

geschreven door

Beste Talitha, wij hebben een fijn seksleven samen en hebben geen moeite om beiden klaar te komen. Toch willen we graag dat ons orgasme wat heftiger is. Wat kunnen wij doen zodat wij nóg beter klaarkomen? 

– Melvin en Babette

Beste Melvin en Babette,

Het bereiken van een orgasme is voor de meesten hét teken van goede seks. Voor mannen is dit vaak vrij eenvoudig: de seks eindigt dan ook meestal na het bereiken van zijn hoogtepunt. Dames komen er iets minder makkelijk van af. Het komen tot een orgasme is niet voor iedere vrouw vanzelfsprekend. Een kwart van de vrouwen komt namelijk nooit of zelden klaar.

“Vrouwen kunnen soms per keer weer een ander soort orgasme ervaren. Soms vaker dan één keer, soms ook niet. Er is dus veel variatie!”

Dames die wel (makkelijk) kunnen klaarkomen, kunnen soms per keer een ander soort orgasme ervaren. De ene keer is het heftiger dan een andere keer. Soms komt ze vaker dan één keer, soms blijft het bij één hoogtepunt. Kortom: veel variatie dus!

Beter klaarkomen

Er zijn voor zowel mannen als vrouwen verschillende manieren om controle te krijgen over het orgasme. Zo kunnen jullie zelfs ervoor zorgen dat jullie beiden beter klaarkomen. Ik heb voor jullie beiden een aantal tips!

krachtig orgasme

Een heftig orgasme voor hem

Kegeloefeningen

De welbekende kegeloefeningen zijn gericht op het sterker maken van de bekkenbodemspieren. Met name de pubococcygeus spier (PC-spier) bij mannen speelt een rol bij de controle over het orgasme. Het trainen van deze spier zorgt ervoor dat een man de aan- en ontspanning van de spier kan bepalen. Hoe krachtiger de bekkenbodemspieren kunnen worden samengetrokken, hoe heftiger het orgasme zal zijn.

Tip! De PC-spier kan je het beste voelen wanneer je je plas probeert op te houden.

Edging

Een bijkomend voordeel van goedgetrainde bekkenbodemspieren, is dat je het orgasme kan tegenhouden en uitstellen. Hoe langer je het orgasme uitstelt, hoe heftiger het orgasme uiteindelijk zal zijn. Edging is een manier om te ontdekken hoever je kan gaan. Je stopt voordat je de ‘point of no return‘ hebt bereikt (het punt waarop je het orgasme niet meer kan tegenhouden). Hier zijn verschillende trucjes voor, die ook helpen bij vroegtijdige ejaculatie:

 • De start-stop-techniek. Ga door met stimuleren totdat je bijna klaarkomt. Stop vervolgens en ga na een tijdje weer verder. Probeer dit een aantal keer om vervolgens een krachtig orgasme te ervaren.
 • De knijptechniek. Om het orgasme tegen te houden, kan je vlak voor het klaarkomen met je duim en wijsvinger even krachtig in de eikel knijpen (ter hoogte van het toompje). Wacht vervolgens en ga dan weer verder.

Prostaat- en perineummassage

Een heel andere soort ervaring is het stimuleren van de prostaat en/of het perineum. De prostaat – de mannelijke G-spot – is een zeer gevoelig plekje dat ongeveer 5 cm diep in de anus ligt. Het ligt precies in een centrum van verschillende zenuwen die onder andere het orgasme en de erectie regelen. Het stimuleren ervan kan dan ook resulteren in een zeer intens orgasme. Een prostaatmassage kan je op verschillende manieren uitvoeren:

 • Inwendig de prostaat stimuleren met de vingers
 • De prostaat stimuleren met behulp van een prostaat stimulator
 • Uitwendig stimuleren door middel van een perineum massage. Het perineum is het gevoelige stukje huid dat tussen het scrotum en de anus ligt.

Sporten en voeding voor een testosteron boost

Duik de sportschool in of ga lekker hardlopen. Door te sporten, geef je namelijk jouw lijf een enorme testosteron boost. Wanneer er meer testosteron door de bloedbanen stroomt, ga je uiteindelijk ‘beter klaarkomen’. Ook voeding kan hier aan bijdragen. Onderzoek heeft voornamelijk aangetoond dat vitamine B, D en zink en magnesium kunnen bijdragen aan een hoger testosterongehalte.

Tip! Wees voorzichtig met alcohol. Alcohol zorgt namelijk voor een lager testosteron-level.

Een heftig orgasme voor haar

Kegeloefeningen en edging

Ook dames hebben belang bij goedgetrainde bekkenbodemspieren. Eigenlijk geldt voor haar hetzelfde als voor hem: controle over deze spiergroep leidt tot een krachtiger orgasme én de mogelijkheid om het orgasme uit te stellen. Ook vrouwen kunnen merken dat ze na het uitstellen van het hoogtepunt, uiteindelijk beter klaarkomen.

Meervoudig orgasme

Vrouwen hebben – in tegenstelling tot mannen – geen tijd nodig om te herstellen van een orgasme. Ze blijven langer opgewonden, waardoor ze nogmaals kunnen klaarkomen. Sommige vrouwen ervaren dan een steeds minder krachtig orgasme. Anderzijds kunnen een aantal lichte orgasmes uiteindelijk leiden tot een krachtiger hoogtepunt. Test het dus eens uit of meerdere orgasmes het gewenste effect geeft!

heftig klaarkomen

Het gebruik van een seksspeeltje

Bij vrouwen gaat het dikwijls om het stimuleren van de clitoris of de g-spot. Tijdens de seks is de aandacht vaak op één van deze hotspots gericht, terwijl het gelijktijdig stimuleren kan leiden tot een heftig orgasme. Tijdens de seks kan je bijvoorbeeld gebruik maken van verschillende hulpmiddelen:

 • Gebruik een clitoris stimulator tijdens de seks. Zeker in een standje als doggy style, waarin de g-spot wordt gestimuleerd, kan een clitoris speeltje extra stimulans geven.
 • Een tarzan vibrator is speciaal ontwikkeld om de g-spot en de clitoris gelijktijdig te stimuleren.

Gebruik een duo vibrator

Een unieke manier om samen – tijdens de seks – te genieten van iets extra’s, is het gebruik van een duo vibrator. Dit speeltje kan vaginaal worden ingebracht, terwijl een uitwendig deel rust op de clitoris. Het ingebrachte deel is smal genoeg, zodat er ruimte overblijft voor de penis. De man kan dus tegelijkertijd penetreren. De vibraties van het speeltje kunnen leiden tot een krachtig orgasme bij zowel haar als hem.

“Een unieke manier om samen van een speeltje te genieten tijdens de seks, is een duo vibrator gebruiken.”

Tantrische seks

Tot slot kunnen jullie experimenteren met tantrische seks. Tantra is een oude Oosterse leefstijl, waarbij de bewustwording van je energie en verbondenheid met anderen centraal staat. Je ontdekt door middel van tantrische seks jouw eigen seksuele energie en hoe je deze energie kan opbouwen en aansturen. Hoewel het orgasme niet het primaire doel is van tantra, leidt het vaak wel uiteindelijk tot een heftiger orgasme.

Heb jij ook een vraag over seksualiteit? Vul dan mijn contactformulier in of laat hieronder een reactie achter. Ik beantwoord hem dan zo spoedig mogelijk.

Wegens privacyredenen is de naam in dit artikel aangepast.

2 reacties

 1. Ik weet niet of het normaal is, maar ik denk heel vaak tijdens de sex met mijn vrouw aan de vrouwen meiden waar ik in het verleden heerlijke sex mee heb gehad zoals met 2 nichtjes en later 2 schoonzusjes. Dan komt de erectie en het orgasme bijna vanzelf. Met mijn nichtjes was een trio-tje, lang geleden, maar onvergetelijk. Met mijn schoonzusjes was na een feestje en de ander op de hei.

 2. Wat voor mannen ook zeker een aanrader is

  * Een buttplug
  * Een ballstretcher

  Beiden zorgen voor veel intensere orgasmes en ze blijven langer doorzinderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Ben jij op zoek naar jouw eerste masturbator, maar heb jij geen flauw idee welke jij moet hebben? Schrik jij je dan ook nog eens het apelazerus wanneer jij er op onze webshop achter komt dat je keuze hebt uit ruim 538 verschillende soorten? Dat snapp…
3.776 keer bekeken
22.760 keer bekeken

Geschreven door

Dit standje is geliefd bij menig man én vrouw! Het biedt de man een fenomenaal uitzicht en de vrouw zal genieten van veel diepte en stimulatie van de G-spot. Ook als man kun je met dit standje genieten van een overweldigende P-spot stimulatie, want …
22.760 keer bekeken