Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

9.278 keer bekeken

Dit worden de beste sex toys voor vrouwen in 2018!

28 december 2017,

geschreven door

Op de redactie van EasyToys Magazine, krijgen wij het als eerste te horen wanneer er nieuwe speeltjes gelanceerd gaan worden. Met veel “oohs” en “aahs” hebben wij de nieuwste toys van verschillende merken mogen bewonderen. Natuurlijk delen we deze scoop graag met jou. Lees snel verder om te ontdekken wat 2018 gaat brengen op het gebied van sextoys. Wij zetten onze persoonlijke favorieten voor je op een rijtje. Snel doorscrollen dus!

Satisfyer Pro Traveler

satisfyer pro travelerBen je vaak weg van huis en vind je het jammer dat je die grote Tarzan niet mee kunt nemen? Satisfyer brengt binnenkort de Satisfyer Pro Traveler uit. Een zeer compacte clitoris vibrator. Net als zijn grote broertjes (of moeten we zusjes zeggen?) maakt ook deze clitoris vibrator gebruik van luchtdrukstimulatie. Met behulp van drukgolven wordt de clitoris zonder aanraking gestimuleerd. Ondanks zijn formaat is de vibrator groots in zijn daden! Met maar liefst 11 verschillende intensiteitsniveaus is het mogelijk om binnen enkele minuten een hoogtepunt te bereiken. De Satisfyer Pro Traveler is waterdicht en kan daardoor ook in bad of in de douche worden gebruikt.

De clitoris vibrator heeft een magnetisch afsluitdop waarmee je hem snel en eenvoudig kunt opbergen en die het fraaie design complementeert.

Wanneer verkrijgbaar: De Satisfyer Pro Traveler is nu verkrijgbaar
Prijs: €49,95,-

JimmyJane Evoke Duo

jimmyjane evoke duoIn het komende jaar kunnen we weer een nieuwe toy van JimmyJane verwelkomen. De JimmyJane Evoke Duo is een vibrerend massagewiel die je eenvoudig over de contouren van het lichaam heen beweegt. De diepe vibraties van het wiel laten de spieren ontspannen en zorgen voor een betere doorbloeding. Het massagewiel heeft twee motoren die los van elkaar bediend kunnen worden. Eentje zit in het wiel zelf en de andere motor is in het handvat geplaatst. Naast het masseren van het lichaam, kan de Evoke ook voor clitorale stimulatie worden gebruikt. Het vibrerende handvat kan tevens gebruikt worden om de g-spot te stimuleren.

Wil je alleen het lichaam masseren? De JimmyJane Evoke Solo is precies hetzelfde speeltje, alleen dan zonder motor in het handvat. De JimmyJane Evoke Duo is waterdicht en kan met behulp van een USB-kabel worden opgeladen. Of je hem nu alleen of samen met je partner wilt gebruiken, de JimmyJane Evoke is een toy om op je verlanglijstje te zetten!

Wanneer verkrijgbaar: De JimmyJane Evoke is nu verkrijgbaar.
Prijs: € 84,95,-

Fifty Shades Freed (collectie)

fifty shades freedBen jij ook fan van de boeken en films van Fifty Shades? Dan heb je 9 februari natuurlijk al lang in je agenda staan! Dat is namelijk de datum dat de nieuwe film, Fifty Shades Freed, in de bioscoop verschijnt. De trailer stond nog maar net online toen de gelijknamige sextoy collectie werd aangekondigd. De Fifty Shades Freed Pleasure Collection bestaat onder andere uit verschillende vibrators, anaal toys, vibrerende eitjes en zelfs een gouden penisring.

De producten zijn een lust voor het oog door hun chique paars met gouden afwerking. De boeken en films van Fifty Shades komen pas echt tot leven wanneer je met de Fifty Shades Freed Pleasure Collection aan de gang gaat!

Wanneer verkrijgbaar: Nu!
Prijs: Variërend, vanaf € 17,95,- tot € 149,95,-

Satisfyer Pro 4 Couples

Ben je op zoek naar een speeltje om samen met je partner te gebruiken? Dan doe je goed aan om de Sastisfyer Pro 4 Couples in de gaten te houden. Deze koppel vibrator wordt wordt tijdens de seks door de vrouw gedragen. De vibrator heeft twee vibrerende uiteinden. Het dunste uiteinde wordt in de vagina gebracht, terwijl het andere uiteinde de clitoris stimuleert.

Luchtdruk stimulatie

satisfyer pro 4 couplesWat de Satisfyer onderscheidt van andere koppel toys is dat hij gebruikt maakt van luchtdruk stimulatie. Met behulp van pulserende luchtdrukgolven wordt je clitoris gestimuleerd. De Satisfyer Pro 4 Couples heeft een klein siliconen mondje dat over de clitoris heen valt. Het siliconen mondje zuigt als het ware je clitoris een klein beetje naar binnen. Het gevoel is vergelijkbaar met orale seks. Het gedeelte wat je vaginaal inbrengt vibreert. Dit gedeelte is zo smal, dat penetratie door je partner gewoon mogelijk is. Je partner zal de vibraties duidelijk kunnen voelen, waardoor dit een must-have speeltje voor koppels is!

Wanneer verkrijgbaar: De Satisfyer Pro 4 Couples is nu verkrijgbaar!
Prijs: €69,95,-

Dodil

dodilDe Dodil is een dildo die je kunt blijven vormgeven naar jouw voorkeuren. Je verwarmt de dildo in warm water om het materiaal zacht en kneedbaar te maken. Na het verwarmen kan je de Dodil in elke gewenste vorm kneden. Heb je jouw gewenste vorm gevonden? Laat de Dodil afkoelen in koud water en hij blijft in de vorm die je zojuist hebt gemaakt! Bij het speeltje wordt ook een snoer meegeleverd. Door deze om de dildo heen te wikkelen kunnen nog meer stimulerende vormen worden gecreëerd.

Niet tevreden? Dit proces kan je blijven herhalen tot je het ontwerp hebt gemaakt wat je voor ogen had. Of je het speeltje nou anaal of vaginaal wilt gebruiken; elke vorm van stimulatie is binnen handbereik. Bij Dodil ben jij de ontwerper!

Wanneer verkrijgbaar: Nu!
Prijs: €59,95,-

Welke sex toy ligt in 2018 bij jou op het nachtkastje? Deel het met ons in een reactie hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

We hebben weer een leuk verhaal voor jullie! Dit erotische verhaal is geschreven door Mister E. Als Mart bij Lydia aanklopt omdat ze geen warm water meer heeft in de douche, heeft hij het klusje snel geklaard. Lydia is hem dankbaar en wil meteen onder de douche. Maar…
11 keer bekeken