Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

6.836 keer bekeken

Dé beste sex toys van 2017 voor Vrouwen

19 november 2017,

geschreven door

Het einde van het jaar komt langzaam in zicht. Hóóg tijd dus om terug te blikken op de afgelopen maanden. Op de redactie van EasyToys Magazine zien we onwijs veel (nieuwe) speeltjes voorbij komen. Soms zie je hier door de dildo’s het bos niet meer. Omdat we begrijpen dat het aanbod overweldigend kan zijn, zetten wij de beste sex toys voor vrouwen uit 2017 voor je op een rijtje.

Satisfyer Pro Penguin Next Generation

De Satisfyer Pro Penguin Next Generation is hier verkrijgbaar en kost €79,95

satisfyer pro

Dat het oog ook wat wil, heeft Satisfyer goed begrepen. De Satisfyer Pro Penguin Next Generation kun je gerust op je nachtkastje laten liggen, niemand zal vermoeden waar jij deze schattige pinguïn voor gebruikt. Dit speeltje maakt gebruik van luchtdruk, een techniek die sterk in opkomst is. De luchtdruk stimuleert je clitoris. Het gevoel wordt vaak omschreven als zuigend of zacht tikkend. Deze toy is zeer geschikt voor vrouwen die moeite hebben met klaarkomen. Maar ook wanneer dit je geen moeite kost is het een must-have. Wist je dat je de Satisfyer Pro Penguin Next Generation ook in bad kan gebruiken? Het speeltje is waterdicht en de luchtdruk in combinatie met water zorgen voor een nóg intenser gevoel.

Gildo – Glazen G-Spot/Prostaatdildo Met Ribbels

De Gildo Glazen G-Spot/Prostaatdildo met Ribbels is hier verkrijgbaar en kost €24,95
Gildo G-spot dildo

Ook deze glazen dildo van Gildo bewaar je liever óp je nachtkastje, in plaats van er in. Glas is niet alleen een mooi materiaal om naar te kijken, het is ook nog eens praktisch. Zo kun je glas goed schoon houden, is het slijtvast én kun je het heel makkelijk verwarmen of juist afkoelen. Dit maakt glas een zeer geschikt materiaal voor een bijzondere sekstoy. Voor de prijs hoef je het ook zeker niet te laten, deze luxe eyecatchers kosten geen rib uit je lijf. Vind je het toch wat spannend om een glazen toy te gebruiken? Begrijpelijk, maar ook onnodig. Gildo gebruikt geen ‘gewoon’ huis-, tuin- en keukenglas. Tenzij je jouw glazen dildo van een grote hoogte op de grond smijt, zal deze jaren en jaren mee gaan zonder te beschadigen. Waar voor je geld dus!

We-Vibe Bloom

De We-Vibe Bloom is hier verkrijgbaar en kost €129,-
Je hebt vast al wel eens iets gehoord over het trainen van je bekkenbodemspieren. Door deze spieren regelmatig een work-out te geven, zal je jouw seksleven drastisch verbeteren. En een stuk minder sexy maar ook belangrijk: het voorkomt (ongewenst) urineverlies. Een leuke manier om met je bekkenbodemspieren aan de slag te gaan, is de We-Vibe Bloom. Dit speeltje breng je vaginaal in, door de toy met je bekkenbodemspieren vast te houden train je deze spieren. Deze oefeningen kun je na verloop van tijd zwaarder maken, met de verwisselbare gewichtjes die bij dit speeltje horen. Maar er is meer! De We-Vibe Bloom kan ook vibreren. Dus is ook zeer geschikt om je clitoris mee te stimuleren. Wat dit speeltje echt bijzonder maakt is de bijpassende app. Met deze app kun je jouw toy namelijk vanaf de andere kant van de wereld besturen. Of leuker nog, laat je toy besturen door je lover die niet thuis is.

EasyToys Fetish Collection

De EasyToys Festish Collection is hier verkrijgbaar, prijzen vanaf €4,95
Wat? Een hele collectie in dit lijstje? Ja, inderdaad! We kunnen namelijk niet kiezen welk item uit deze prijswinnende collectie we het fijnste vinden. In deze lijn vind je namelijk diverse BDSM benodigdheden, met een hele prettige prijs-kwaliteit verhouding. Zowel voor de beginner als de meer gevorderde BDSM beoefenaar is er veel moois te vinden in deze collectie. Wil je jouw seksleven graag een frisse boost geven? Kies dan bijvoorbeeld voor de Bondage Tape, in combinatie met een Oogmasker of een Kietelaar.

Kende jij deze sex toys al? Of is er een sex toy die echt in ons lijstje ontbreekt? Laat het ons weten in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

72 keer bekeken