Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

Standje van de maand: Het Spreidstandje

17 oktober 2023,

geschreven door

Peek-a-boo! Natuurlijk hebben we ook in oktober een nieuw standje van de maand dat we met jullie willen delen. Gooi die beentjes maar in de lucht, grijp je lievelingsspeeltje en geniet samen van Het Spreidstandje!

Seksstandje: Het Spreidstandje

Hoe

Bij dit standje gaat de partner die penetreert op de knieën zitten. De ontvangende partner gaat op de rug liggen en laat de heupen van de grond komen. Door te leunen op de bovenbenen van de knielende partner, kan hij of zij deze houding zonder al teveel moeite bewaren.

Vervolgens is het aan de gever om de partners voeten in de lucht te houden en te penetreren. Hij of zij heeft de meeste controle over de diepte, snelheid en het ritme van de seks. Maar terwijl de gever de handen vol heeft, kan de ontvanger met zichzelf spelen. Met de vingers of met een seksspeeltje!

Lig je niet helemaal comfortabel of kost het je net wat teveel inspanning, gebruik dan een kussen of wat dekens om jezelf een steuntje in de rug te geven. Zo kunnen jullie focussen op wat echt belangrijk is, namelijk het plezier van een heerlijk diepe penetratie.

Sextoys combineren met Het Spreidstandje

Dit standje is een variatie op Missionaris en dat maakt ‘m ook ideaal voor het gebruik van toys, of dat nu een wand vibrator, bullet vibrator of vibrerende cockring is!

Vind je dit standje nét niet voor jou of wil je er simpelweg een twist aan geven? Dan hebben we nog een aantal spannende variaties voor je, zoals De Neerwaartse Slag, De Vlinder, Legs in the Air en Good Connection. Je wilt ze toch tenminste één keer proberen? 😉

Heb jij je nieuwe favoriete standje ontdekt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Deze week is het standje van de week de Ballerina. Dit standje is niet voor iedereen weggelegd. Een beetje lenigheid en spierballen zijn wel een vereiste! Het is echter wel een heerlijk standje om diep te penetreren en ook de G-spot wordt tijdens dez…
4.721 keer bekeken