NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

De beste tips voor erotische massages verzameld!

22 april 2018,

geschreven door

Op zoek naar wat variatie in de slaapkamer en zijn jullie het standaard voorspel wel een beetje zat? Dan is een erotische massage misschien precies wat jullie zoeken! Om de spanning lekker op de bouwen kunnen jullie veel verschillende delen van elkaars lichaam verwennen. Hier staan de beste tips voor verschillende erotische massages verzameld!

Erotische massages blogs:

Erotische massage: alles wat je moet weten! 😍

erotische massageOp zoek naar wat extra opwinding? Dan is een erotische massage misschien wel precies wat je nodig hebt! In tegenstelling tot gewone massages, draait het bij deze vorm van massage helemaal om sensuele aanraking en het opwekken van die diep verborgen seksuele energie. Of je nu solo bent of samen met een partner, het is dé manier om het vuur van verlangen aan te wakkeren.

Lees hier de volledige blog: Erotische massage: alles wat je moet weten! 😍

Tips voor een erotische verwenmassage: de voorbereiding

Puur ter ontspanning, preventief tegen klachten of wanneer je last hebt van stijve spieren. Er is altijd wel een goede reden om te genieten van een massage. Tegenwoordig zijn er tal van soorten massages, maar voor de meeste varianten dien je de hulp in te schakelen van een masseur of richting het wellness-centrum te trekken. Wil jij liever je partner verblijden met een erotische verwenmassage? Zo bereid jij je daarop voor!

Lees hier de volledige blog: Tips voor een erotische verwenmassage: de voorbereiding

Tips voor een erotische verwenmassage: het hoogtepunt

Na alle voorbereidingen, zoals de verwarmde kamer, olie, het bedenken van de massage technieken, ben jij heerlijk bezig met het verwennen van je partner. Inmiddels komen jullie beiden lekker in de mood! Maar, hoe ga je verder met de erotische verwenmassage om tot het hoogtepunt te komen? Lees deze tips hier!

Lees hier de volledige blog: Tips voor een erotische verwenmassage: het hoogtepunt

Alle tips en tricks voor de perfecte Nuru massage!

nuru massageOp zoek naar een unieke manier om op een sensuele manier intiem zijn met je partner? Dan is een erotische massage misschien wel precies wat jij en je partner nodig hebben! En dan heb ik het niet zomaar over een erotische massage. Nee, ik heb het over de sensuele Nuru massage, een full body massage dat aangewaaid is vanuit Japan. Lees in dit artikel alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke Nuru massage.

Lees hier de volledige blog: Alle tips en tricks voor de perfecte Nuru massage!

Zo geef jij een geweldige body to body massage

De body to body massage is een hele intieme manier om samen te zijn met je partner. Sterker nog: met een body to body massage geef jij waarschijnlijk de meest erotische massage die je ooit gegeven hebt. Want zeg nou zelf: een massage waarbij jullie hele lichamen over elkaar glijden is intiem en opwindend, toch?

Lees hier de volledige blog: Zo geef jij een geweldige body to body massage

Hoe jij haar een borst massage geeft die ze nooit zal vergeten

Vaak worden borsten niet meegenomen in het liefdesspel en dat is hartstikke zonde. Want de borsten – en tepels in het bijzonder – zijn erg gevoelig en zelfs verbonden met de clitoris! En wist jij dat een borst massage ook nog eens hartstikke gezond is? Genoeg reden om de kunst van borst massages onder de knie te krijgen dus.

Lees hier de volledige blog: Hoe jij haar een borst massage geeft die ze nooit zal vergeten

Zo verwen jij zijn penis met een mindblowing lingam massage

Wil jij je man verwennen? Geef hem een overweldigend orgasme met een penis massage – ook wel lingam massage genoemd. Hierbij frunnik je niet alleen maar wat met je handen. Met deze uitgebreide penis massage leg jij hem echt in de watten.

Lees hier de volledige blog: Zo verwen jij zijn penis met een mindblowing lingam massage

Zo geef jij de perfecte yoni massage!

Wil jij je partner op de best mogelijke manier verwennen? Verdiep je dan eens in een yoni massage! “Een yoni massage? Wat is dat?” Je kunt het ook wel een vagina massage, pussy massage of – wat grover – een kut massage noemen.

Lees hier de volledige blog: Zo geef jij de perfecte yoni massage!

Het genot van prostaatmassage: de mannelijke g-spot

Als je jouw man helemaal gek wilt krijgen of je wilt hem helpen zijn G-spot te vinden, dan hebben wij alles in huis om jou om te toveren in een prostaatmassage seksgod of godin! Luister dames en heren, want we vertellen je dit maar één keer: de weg naar jouw man zijn hart is niet via zijn maag, maar via zijn prostaatklier! Geef hem een prostaatmassage en hij zal je smeken om meer!

Lees hier de volledige blog: Het genot van prostaatmassage: de mannelijke g-spot

Perineum massage: stimuleer je prostaat op een andere manier!

De prostaat is één van de fijnste plekjes om als man gestimuleerd te worden. Sommige mannen hebben er echter problemen mee om een vinger of een speeltje via de anus naar binnen te brengen. Hoewel het misschien iets moeilijker is, kan de prostaat óók van buiten gestimuleerd worden.

Lees hier de volledige blog: Perineum massage: stimuleer je prostaat op een andere manier!

Welke van de bovenstaande erotische massages lijkt jou spannend om eens te doen?

2 Responses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

In aanloop naar Valentijnsdag bereiden wij samen met jou een groots viergangendiner, die in het teken staat van afrodisiaca, oftewel lustopwekkers. Vandaag staat de lustopwekker zalm centraal en verwerken wij deze in dit overheerlijke hoofdgerecht. Z…
483 keer bekeken