NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

6.200 keer bekeken

Ontwaak jouw inner freak. Met deze tips word jij een seksgodin!

29 november 2020,

geschreven door

Veel mensen zouden willen dat hun partner een lady in the streets, maar een freak in the sheets is. Waarom? Omdat deze mensen zich naar de buitenwereld perfect, netjes en volgens de regels gedragen maar zich in de slaapkamer compleet laten gaan. Geen schaamte, geen remmingen en daarom stomend hete, freaky seks! Vind jij jezelf nog nét iets te braaf tussen de lakens en wil jij je inner-freak ontwaken? Lees dan snel verder.

Wanna get freaky baby?

Maar wat is freaky? Dat is natuurlijk voor iedereen anders maar de rode draad in dit verhaal is jouw houding tegenover jouw seksleven. Wees fearless. Om een echte freak tussen de lakens te zijn is het belangrijk dat jij zelf maximaal geniet van de seks, dat je volledig op je gemak bent met je lichaam én dat je creatief genoeg bent om je partner te verrassen. Onderstaande tips helpen jou bij het ontwaken van jouw inner freak.

“A lady in the streets, but a freak in the sheets.”

#1 Sta open voor nieuwe dingen

Als jij op seksueel gebied graag vasthoudt aan je oude vertrouwde routine is de kans erg klein dat jij gezien wordt als een freak. Probeer eens wat nieuwe dingen, want als je het niet probeert weet je ook niet echt wat je ervan vindt, toch? Samen porno kijken? Misschien word je mega ongemakkelijk van de gedachte alleen al, maar probeer het eens! Seks in de keuken? Onhygiënisch? Nee je, zet je hoofd even op nul en geniet er lekker van.

#2 Neem het initiatief

Is jouw partner vaak degene die het initiatief tot seks neemt? Stel je eens voor hoe dat moet voelen. Je moet er wel voor zorgen dat je partner zich nog gewild voelt. Het is soms lastig om zo uit het niets zin te maken, maar probeer het eens. Grote kans dat je partner dit zo leuk vindt dat de seks geweldig wordt!

#3 Kom zelf met ideeën

Laat je partner niet altijd de gene zijn die met nieuwe ideeën moet komen. Pak je favoriete EasyToys lijstje erbij en verras hem/haar met een nieuw standje, nieuwe toy of nieuwe plek om seks te hebben. Als jij laat zien dat je ook moeite doet, zal je partner dit absoluut kunnen waarderen. En die waardering zorgt ervoor dat er tussen de lakens (of daarbuiten) meer moeite gedaan wordt!

#4 Zelfvertrouwen

Dit is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan, want als jij onzeker bent over sommige delen van je lichaam kan je daar niet zomaar van afstappen. Maar bekijk het zo: Als jij seks hebt met je partner, waar denk je dan aan? Denk je dan aan dat gekke plukje haar op zijn rug, zijn net iets te dunne of dikke buik? Of denk je aan hoe hoe heerlijk zijn huid op jouw huid voelt, hoe lekker hij je vastpakt en hoe indringend zijn ogen je aankijken? Precies! Dit is nou exact de reden waarom onzekerheden over je lichaam totaal niet van belang zijn tijdens seks want dat is dus écht het laatste waar jouw partner op let.

“Tijdens de seks hoef jij echt niet onzeker te zijn over je lichaam, want je partner kijkt daar écht niet naar.”

#5 Vergeet je routine

Je kent het wel. In het begin van de relatie hadden jullie elk moment van de dag seks, maar naarmate jullie langer samen zijn komt er een soort routine in. Na het tandenpoetsen glijd jij je flanellen pyjama in, je partner leest nog even wat nieuws via de telefoon, het lichtknopje gaat uit en ja, het is tijd voor seks. Niet per se heel sexy toch? Time to switch things up! Doe eens gek en bespring je partner vóór het tandenpoetsen, wow. Maar zonder grappen, niet alleen de avond is geschikt voor seks he? Wat dacht je van een inspirerende lunchpauze, tijdens het koken, na het eten óf als jullie net terugkomen van het boodschappen doen. Alles is mogelijk!

Inspiratie

Nu je weet hoe je jouw eigen mindset kan veranderen om meer freaky te worden delen we nog wat freaky seks ideeën met je zodat jij en je partner meteen aan de slag kunnen!

Rollenspel

In dit artikel lees je 25 kinky rollenspel ideeën die je móet proberen. Tijdens een rollenspel kunnen jij en je partner al jullie seksuele fantasieën laten uitkomen. Er zijn oneindig veel ideeën die jullie kunnen uitvoeren: the sky is the limit.

 

 

Seks in het openbaar

Seks in het openbaar. You love it or you hate it. Sommige mensen kicken om op seks in openbare ruimten omdat het extra spanning meebrengt omdat jullie betrapt kúnnen worden. Denk aan een donker bioscoopzaaltje, een pashokje of lekker in de buitenlucht. In dit artikel leggen wij je uit hoe je buitenseks kunt hebben, zonder écht betrapt te worden.

 

BDSM

EasyToys magazine heeft inmiddels al zoveel geschreven over BDSM, dat het tijd werd voor een duidelijk overzicht. Niet geheel onlogisch, aangezien BDSM een breed spectrum aan verschillende activiteiten, relaties en subculturen omvat. Hieronder vind je een overzicht van alle BDSM-gerelateerde blogs van de laatste tijd!

 

Dirty Talk

Dirty talk is de perfecte tool om jullie beiden in de stemming brengen en de beleving en opwinding tijdens de seks te laten toenemen! De drempel om met dirty talk te beginnen kan echter best hoog zijn. Zo hoog zelfs, dat een hoop mensen er helemaal niet aan durven te beginnen. Bang om zichzelf voor schut te zetten en onzeker over hoe hun geliefde zal reageren.
Zie jij jezelf als een freak in the sheets? Laat het weten in een reactie!

1 Response

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

4.589 keer bekeken

Geschreven door

Voor vrouwen kan de zoektocht naar optimaal seksueel plezier best lang en lastig zijn. Er zijn zoveel plekken om te ontdekken en wat voor de een fijn is, geldt voor een ander niet. Dat is ook zo bij mannen. Wie denkt dat mannen genoeg kunnen hebben a…
4.589 keer bekeken