door CheekyCharly

Inspiratie voor intieme piercings

5 juni 2019 door CheekyCharly

Naast de populaire ‘standaard’ piercings zoals een oor-, tong- of neuspiercing zijn tegenwoordig ook intieme piercings niet meer weg te denken. Door verbeterende technieken is het goed mogelijk om op een veilige en verantwoorde manier een intieme piercing te laten zetten. Een intiem piercing wordt bij de mannelijke of vrouwelijke geslachtsdelen geplaatst. Naast versiering van het lichaam kan een piercing ook een stimulerende functie hebben. In deze blog nemen wij de verschillende intieme piercings met je door. 

Intieme piercings voor vrouwen

Christina piercing

Christina
De bekendste intiem piercing voor vrouwen is de Christina piercing. Een licht gebogen barbell wordt in een huidplooi aan de onderkant van de venusheuvel geplaatst. Het onderste balletje zit waar de buitenste schaamlippen beginnen, en het bovenste balletje rust op de venusheuvel.

Goed om te weten is dat deze piercing niet stimulerend werkt op de geslachtsorganen. Dit komt omdat de piercing niet in contact komt met de clitoris. In dit geval dient de piercing dus enkel als versiering van het lichaam.

Genezing:  6-9 maanden.

Horizontale clithood piercing

Horizontale Clithood

Bij een horizontale clithood wordt het stukje huid over de clitoris heen horizontaal gepiercet. Dit wordt ook wel het clitoriskapje genoemd. Meestal wordt voor een ringetje gekozen, waarbij het balletje op de clitoris rust. Bij wrijving of druk kan dit balletje bij een horizontale clithood zorgen voor extra stimulatie van de clitoris.

Genezing: 4-8 weken

Verticale clithood piercing

Verticale clithood

De verticale clithood wordt net zoals bij de horizontale clithood door het clitoriskapje gepiercet. Zoals de naam al aangeeft wordt deze piercing verticaal geplaatst. In plaats van een ringetje wordt echter gekozen voor een barbell. De meeste vrouwen ervaren een verticale clithood als zeer comfortabel en stimulerend. Vooral tijdens het krijgen van orale seks.

Genezing: 4-8 weken 

Wist je dat… vrouwen het voordeel hebben dat de meeste genitale piercings snel genezen?

Binnenste schaamlippen

Binnenste schaamlippen

Wanneer de binnenste schaamlippen groot genoeg zijn, is het mogelijk om hier een ringetje of barbell te plaatsen. Je kunt in elke schaamlip één of meerdere piercings laten zetten. Een piercing die door beide schaamlippen gaat is echter niet aan te raden, omdat het risico op uitscheuren dan erg groot is.

Genezing: 4-8 weken.

Buitenste schaamlippen

Net zoals de binnenste schaamlippen kunnen ook die buitenste schaamlippen gepiercet worden. Bij deze variant wordt er vaak voor gekozen om in beide schaamlippen één ringetje of barbell te laten zetten. Doordat de weefsel voor deze piercing dikker is, heeft het daardoor ook langer de tijd nodig om te herstellen.

Genezing: 3-4 maanden

Fourchette piercing

Fourchette

Bij de fourchette wordt een barbell verticaal geplaatst op de plek waar de binnenste schaamlippen samenkomen bij de vagina. Niet bij elke vrouw is er genoeg ruimte voor deze piercing. Ook kan het zijn dat er na een bevalling littekenweefsel is ontstaan, wat het plaatsen van deze piercing niet mogelijk maakt

Genezing: 3-9 maanden 

Tepelpiercing

Een tepelpiercing wordt ook gezien als erotische piercing, ook al wordt deze niet bij de geslachtsdelen gezet. Dit komt omdat een piercing in de tepel een stimulerende werking heeft. Staafjes en ringetjes kunnen in meerdere richtingen worden geplaatst. Het is ook mogelijk om meerdere piercings in één tepel te plaatsen.

Genezing: 3-9 maanden 

Tip! Wees er bewust van dat niet elke piercing voor iedere vrouw even opwindend zal zijn. Probeer je lichaam te leren kennen voordat je een plek uitkiest

Intieme piercings voor mannen

Prins Albert piercing

Prins Albert

De Prins Albert is de populairste genitale piercing onder mannen. Een ringetje wordt door de onderkant van de eikel gestoken en komt vervolgens door de urinebuis naar buiten. Deze piercing werkt zeer stimulerend voor de meeste mannen en hun partner. Doordat de ring in de eikel ronddraait wordt hierdoor zowel de binnenkant als de buitenkant van de eikel stimuleert.

Genezing: 4-8 weken

Dydoe piercing

Bij een Dydoe-piercing wordt er een staafje door de eikelrand gestoken. Dit kan enkel op plekken waar deze rand voldoende uitsteekt. Daarnaast is het ook mogelijk om meerdere naast elkaar te laten zetten. Deze piercing is voornamelijk geschikt voor besneden mannen.

Genezing: 3-6 maanden 

Voorhuid piercing

Voorhuid

Bij een onbesneden penis kan een ringetje of staafje door de voorhuid heen gezet worden. Bij de plaatsing hiervan is het belangrijk dat de voorhuid vrij kan bewegen en terugzeggen zonder dat dit oncomfortabel is.

Genezing: 2-4 maanden 

Ampallang piercing

Ampallang

Bij een Ampallang-piercing wordt een lange, rechte barbell horizontaal door de eikel heen gestoken. De exacte plaatsing hangt af van de vorm van de eikel en kan daardoor per persoon verschillen.

Genezing: 3-9 maanden 

Tip! Tijdens de genezing van mannelijke genitale piercings is het verstandig om een condoom te gebruiken tijdens seks.

Apadravya piercing

Apadravya

Naast het plaatsen van een barbell horizontaal door de eikel, is het ook mogelijk om dit verticaal door de eikel heen te plaatsen. In dat geval noem je het een Apadravya-piercing. Bij besneden mannen zijn er wat meer mogelijkheden voor de exacte plaatsing, omdat het de voorhuid niet in de weg zit.

Genezing: 3-9 maanden

Frenum piercing

Frenum

Bij een Frenum-piercing wordt het stukje huid vlak achter de eikel, dat de voorhuid met de penis verbindt, gepiercet. Hier wordt horizontaal een klein ringetje of staafje geplaatst. Het is mogelijk om meerdere Frenum-piercings onder elkaar te laten zetten. Dit wordt vervolgens een frenumladder genoemd.

Genezing: 2-4 maanden 

Lorum piercing

Lorum

Een lorumpiercing wordt aan de onderkant van de penis geplaatst waar de balzak begint. Met een ruim zittend staafje of ringetje is deze piercing zeer comfortabel.

Genezing: 3-6 maanden 

Hafada piercing

Hafada

Een Hafada-piercing wordt geplaatst in de huid van de balzak, waar het weefsel goed kan worden samengeknepen. De meest gangbare plek om deze piercing te plaatsen is aan de bovenzijde, omdat de huid hier wat losser is.

Genezing: 3-6 maanden 

Heb jij een intieme piercing? Wij zijn benieuwd naar jouw ervaring!

Reageer

Gerelateerde berichten

3 reacties op Inspiratie voor intieme piercings

 • vraagje waarom zie op internet alleen besneden penissen

  hebben de mannen geen ombesneeden penissen meer

 • Hallo.
  Ik heb al jaren en tot volle tevredenheid 2 Frenum piercing net onder mijn eikel
  Ze werken echt stimulerend bij het dragen en tijdens het vrijen.
  Ik heb ze zijn in de loop der jaren wat dikkere ringen genomen voor een betere stimulatie det gewicht speelt er een grote rol bij.

 • Ik heb een verticale clithood. Was heel zenuwachtig voor het plaatsen. Maar de pijn viel echt mega mee. Klein prikje. Na 1 dag al sex gehad. Was heerlijk.aanrader voor iedere vrouw.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid