Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

5.263 keer bekeken

Zo vind je de juiste condoom maat!

12 mei 2022,

geschreven door

Schoenen koop je niet twee maten te klein, en skinny jeans koop je niet twee maten te groot. Waarom zou je dan je penis in een condoom stoppen die gewoon niet de juiste maat heeft? De meeste condooms passen om de gemiddelde penis, maar als jij groter of kleiner gereedschap hebt, zullen deze condooms voor jou helemaal niet lekker zitten! Daarom leren wij jou hoe jij de juiste condoom maat voor jouw pielemans kunt vinden.

The perfect fit

Waarschijnlijk koop jij vaak gewoon de standaard condooms, omdat deze makkelijk te verkrijgen zijn. Elke drogist of supermarkt verkoopt ze. Maar als jij een bovengemiddeld grote of kleine penis hebt, zal je echt iets meer je best moeten doen. Je zal ontdekken dat seks met condoom helemaal niet vervelend hoeft te zijn als je de perfect fit hebt gevonden!

“Je zal ontdekken dat seks met condoom helemaal niet vervelend hoeft te zijn als je de perfect fit hebt gevonden!”

Misschien moet je dus iets beter zoeken, maar de condoommaat voor jou bestaat echt! Gelukkig voor jou verkopen wij er een heleboel. Er zijn condooms in allerlei verschillende maten. Voor de smalle, dikke of extra lange penis. We’ve got you.

Meten is weten

Hoe vind je de juiste maat? Je penis opmeten doe je zo:

  1. Zorg dat je penis stijf is.
  2. Meet halverwege je penis de omtrek door er een soepel meetlint om te leggen.
  3. Kijk hieronder welke condoom maat past bij jouw omtrek en tada!


En, ben jij er al uit? Draag jij wel de juiste condoommaat?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Niet iedereen die lichamelijk als vrouw geboren is, voelt zich ook een vrouw. En voor mannen geldt precies hetzelfde. Dit is lastig om te bevatten wanneer jij je wél zo voelt als je aangeboren geslacht. Hoe is het om seks te hebben wanneer je een pi…
5.701 keer bekeken