NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

4.590 keer bekeken

Ontdek je plekje! (de mannen editie)

20 november 2019,

geschreven door

Voor vrouwen kan de zoektocht naar optimaal seksueel plezier best lang en lastig zijn. Er zijn zoveel plekken om te ontdekken en wat voor de een fijn is, geldt voor een ander niet. Dat is ook zo bij mannen. Wie denkt dat mannen genoeg kunnen hebben aan het stimuleren van de penis, heeft het mis! Ook de heren kunnen genoeg plekken ontdekken om hun seksleven en plezier te verrijken!

De prostaat

Een van de bekendste mannelijke erogene zones, naast de penis, is de prostaat. Dit ook wordt ook wel de P-spot of de mannelijke G-spot genoemd. De prostaat is via de anus te voelen, op ongeveer 5 cm diepte aan de buikzijde. Het heeft een ribbelige structuur en is ongeveer zo groot als een walnoot. De P-spot bevindt zich in een gebied waar verschillende zenuwen samenkomen, die onder andere verantwoordelijk zijn voor de erectie en de kracht van het orgasme. Dit maakt de prostaat een perfecte spot om niet te vergeten tijdens de seks!

Het stimuleren van de prostaat

Partners kunnen hun vriend een prostaat massage geven met de vingers. De man kan dan het best op zijn rug liggen, met opgetrokken knieën. Lukt het niet goed met de vingers of wil je liever zelf aan prostaat stimulatie doen? Dan kan een prostaat stimulator de uitkomst zijn! Dit zijn speciaal ontworpen speeltjes en te herkennen aan de gekromde, bolvormige top.

Het perineum

Mannen die het geen fijn idee vinden om anaal bevredigd te worden, kunnen ook op een andere manier genieten van intense stimulatie. Het perineum is het stukje huid dat zich tussen de anus en de balzak bevindt. Ook hier lopen veel zenuwuiteinden, wat het een gevoelige zone maakt. De prostaat bevindt zich inwendig een aantal centimeter boven het perineum. Met de juiste druk op het perineum kan dus ook de prostaat geprikkeld worden.

Het stimuleren van het perineum

Ook voor perineum stimulatie is een houding op de rug met opgetrokken knieën het makkelijkst en meest comfortabel. In deze positie kan je over het perineum wrijven en druk uitoefenen. Gebruik eventueel wat glijmiddel of olie om het te vergemakkelijken. Indien je een speeltje wil gebruiken, kan je een mini vibrator tegen het perineum leggen. Ook zijn er verschillende penisringen met een vibrerend druppelvormige bullet. Dit druppelvormige gedeelte rust dan op het perineum.

Wist je dat… er ook prostaat stimulators bestaan die een extra uiteinde hebben voor perineum stimulatie?

De balzak

De balzak, ook wel het scrotum genoemd, bevindt zich achter de penisschacht en omvat de testikels en bijballen. In de teelballen vindt de zaadproductie en opslag van zaadcellen plaats. Maar naast dat het een voortplantingsfunctie heeft, bevat ook de balzak weer veel zenuwuiteinden. Wat deze spot wederom ook een erogene zone maakt! Veel mannen zullen het daarom prettig vinden dat de ballen tijdens seksuele handelingen niet genegeerd worden.

Het stimuleren van de balzak

De ballen kunnen op verschillende manieren worden bevredigd. Vooral orale seks leent zich uitstekend voor het stimuleren van de balzak, door als partner aan de ballen te likken of te zuigen. Ook kan je de ballen masseren, door het gebied rondom de balzak te masseren en vervolgens de duim tussen de twee testikels te plaatsen. Op deze plek kan zachtjes druk worden uitgeoefend. Ook kan je één van de ballen in een hand nemen en op deze wijze de bal voorzichtig kneden en masseren.

De anus

De anus is niet alleen een plek die je van binnenuit kan stimuleren, ook de kringspier zelf is zeer gevoelig.  Zo kan je de anus voorzichtig verkennen met de vingers of tong (rimmen) tijdens het voorspel. Voor extra stimulatie kan tevens een mini vibrator tegen de kringspier worden aangebracht. De vibraties van dit speeltje zullen er trouwens ook voor zorgen dat de kringspier zal ontspannen.

Wist je dat… de anus stimuleren met een vibrator een perfecte manier is om toe te passen tijdens het anaal voorspel?

De urethra of plasbuis

Voor mannen die graag wat verder willen experimenteren, kan het ontdekken van de urethra, oftewel plasbuis, interessant zijn. Het stimuleren van de plasbuis wordt ook wel sounding genoemd, waarbij iets in de plasbuis wordt gebracht. Het prikkelende en opgerekte gevoel kan voor mannen erg opwindend zijn.

Het stimuleren van de plasbuis

Sounding kan gedaan worden met voorwerpen die ontworpen zijn om in de plasbuis in te brengen. Dit worden ook wel sounds, penisplugs of dilators genoemd. Sounds kunnen tot de prostaat worden ingebracht. Het gebruik van een dilator vraagt wel de nodige expertise. Breng daarom nooit zomaar iets in je plasbuis in, maar doe onderzoek voordat je aan sounding begint.

De eikel

Voor de meeste mannen geldt dat de eikel het meest gevoelige plekje is. Daarnaast speelt het toompje een belangrijke rol bij seksuele stimulatie. Dit is het stukje huid waarmee de voorhuid aan de eikel vastzit. Bij penetratie of masturbatie is er continue wrijving over het toompje en de eikelrand, wat voor de meeste mannen erg prettig is. Ook tijdens het pijpen kan de partner aandacht besteden aan de eikel, eikelrand en toompje. Daarnaast zijn er speciale eikelstimulators verkrijgbaar die heel gericht de eikel kunnen prikkelen.

Heren, wat is jouw favoriete plekje?

1 Response

  1. Nou ja ik heb ze nog niet alle uitgeprobeerd maar prostaat en de balzak met deeptroat heerlijk de ballen erbij en bedankt voor de rest van de tips weer wat uit te proberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

4.781 keer bekeken

Geschreven door

In een relatie kom je vaak tegen dat de een vaker – of juist minder vaak – zin heeft in seks. Het seksueel verlangen tussen de partners is dus vaak niet in evenwicht. Dit kan soms leiden tot problemen in seksuele of relationele sfeer. Waar komt dat v…
4.781 keer bekeken