Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

7.214 keer bekeken

Dit zijn de 6 beste sextoys voor gevorderden

14 januari 2021,

geschreven door

Zijn jouw huidige seksspeeltjes niet meer uitdagend genoeg of ben je op zoek naar een toy die iets meer stimulatie biedt? Geen zorgen. De wereld van seksspeeltjes is enorm divers en daardoor is er altijd wel een seksspeeltje om jou van nieuwe impulsen te voorzien. De leukste sextoys voor gevorderden hebben we hieronder voor je uiteengezet!

Wand vibrators

Wand vibrators werden in eerste instantie ontworpen om het lichaam mee te masseren. De sterke vibraties helpen om vastzittende spieren weer los te krijgen en de ergonomische vorm van de speeltjes sluit perfect aan bij ieder lichaam. Het duurde niet lang voordat men ontdekte dat je er ook heel goed de intieme zones extern mee kon stimuleren. De krachtige en diepe trillingen zorgen voor een intense stimulatie van jouw favoriete plekjes. En waar de speeltjes vroeger bijna altijd met een kabel aan het stopcontact moesten hangen, gebruik je de meeste wand vibrators vandaag de dag zonder snoer.

Daarnaast zijn er ook kleinere varianten op de markt gekomen, die beter in de hand liggen maar dezelfde krachtige vibraties produceren. Ook zijn er verschillende opzetstukken verkrijgbaar, waarmee je de mogelijkheden van het speeltje kunt uitbreiden.

“De krachtige en diepe trillingen zorgen voor een intense stimulatie van jouw favoriete plekjes.”

Metalen dildo’s

Dildo’s zijn niet alleen gemaakt van flexibele materialen en zachte materialen. Metalen dildo’s zijn speciaal gemaakt voor diegenen die graag wat stevig gestimuleerd worden. Je kunt beter druk zetten, wat prettig kan zijn tijdens het masseren van de prostaat of G-spot. Metalen toys zijn daarnaast niet poreus, wat betekent dat er geen vuil achter kan blijven in kleine gaatjes of openingen. De speeltjes gaan hierdoor niet alleen langer mee, maar zijn ook erg makkelijk schoon te maken. Ook kunnen ze met elk soort glijmiddel gebruikt worden. Handig!

Metalen seksspeeltjes lenen zich ook erg goed voor spannende temperatuur spelletjes. Metaal warmt snel op en houdt de warmte ook lang vast. Hierdoor kan je de speeltjes makkelijk opwarmen of afkoelen om jullie spel van nog meer sexy prikkels te voorzien.

“Metaal warmt snel op en houdt de warmte ook lang vast.”

G-spot vibrators

Heb jij je G-spot al ontdekt? De gräfenbergplek is een sponsachtig stukje weefsel en bevindt zich 3 tot 5 cm diep in de vagina. Veel vrouwen weten dit fijne plekje helaas nog steeds niet te vinden. Gelukkig zijn er een aantal seksspeeltjes die het makkelijker maken om deze ‘mysterieuze’ erogene zone te vinden en van stimulatie te voorzien. Door het gebruik van een G-spot vibrator wordt de kans op een vaginaal orgasme aanzienlijk vergroot.

“Door het gebruik van een G-spot vibrator wordt de kans op een vaginaal orgasme aanzienlijk vergroot.”

De G-spot vibrators zijn voorzien van een krommende top die tijdens het inbrengen automatisch richting de G-spot beweegt. Het stimuleren van dit plekje kan zelfs een spuitend orgasme opwekken bij sommige vrouwen, ook wel bekend als squirten. Veel G-spot vibrators zijn daarnaast voorzien van een extra vibrerend gedeelte wat op de clitoris komt te rusten. Ben jij toe aan iets nieuws? Dan hoort een G-spot vibrator absoluut in jouw nachtkastje thuis!

Prostaat vibrators

Wat de vrouwen kunnen, kunnen de heren natuurlijk ook! Mannen hebben namelijk, net als vrouwen, een verborgen plekje die bij voldoende stimulatie voor ongekende hoogtepunten kan zorgen. We hebben het hier over de prostaat, ook wel de P-spot genoemd. De prostaat bevindt zich op 5 cm afstand van de anusopening en kan met vingers of met behulp van prostaat speeltjes worden bereikt en gestimuleerd.

Zo zijn er verschillende prostaat dildo’s of prostaat vibrators om uit te kiezen. Deze speeltjes hebben een grote, ronde kop en een kromming schacht. Het speeltjes bewegen tijdens het inbrengen automatisch richting de P-spot. Ook zijn er prostaat speeltjes verkrijgbaar met een extra uiteinde om ook het perineum te stimuleren. Er gaat een wereld aan plezier voor je open wanneer je deze vorm van stimulatie de kans geeft.

Anaal kralen

Heb jij al een keer een buttplug geprobeerd en ben je toe aan een nieuw anaal seksspeeltje? Anaal kralen kunnen in dat geval een spannende toevoeging zijn aan jouw solo-momentjes of spel met je partner. De kettingen bestaan uit verschillende siliconen kralen bevestigd aan een lang trekkoord. Soms hebben de kralen dezelfde grootte, maar vaak worden ze groter naarmate je dichter bij het het uiteinde komt. Wanneer je de ketting vlak voor het hoogtepunt naar buiten trekt, zal dit jouw orgasme versterken. De speeltjes zijn overigens ook geschikt voor vaginaal gebruik.

Vacuümpompen

Met een vacuümpomp kun je de gehele vagina, schaamlippen of clitoris vacuüm laten zuigen. De vagina krijgt meer volume en wordt ook een stuk gevoeliger. Wanneer je het gewenste resultaat hebt bereikt, kun je met behulp van een ventieltje de lucht weer laten ontsnappen. De vagina neemt langzaam haar normale vorm weer aan. Tot die tijd geniet je van vollere schaamlippen en een verhoogt gevoel. Het aangezicht en de stimulatie kunnen erg aangenaam zijn tijdens het masturberen of tijdens de penetratie. Ben je toe aan een unieke sextoy ervaring? Dan is een vagina pomp een interessante optie om te overwegen!

“Met een vacuümpomp kun je de gehele vagina, schaamlippen of clitoris vacuüm laten zuigen.”

Welke sextoy(s) heb jij op je verlanglijstje staan? 

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

78.688 keer bekeken

Geschreven door

Wil jij je partner op een speciale manier verwennen? Verdiep je dan eens in yoni massage. Nog nooit van gehoord? Dit is een ontspannende én opwindende massage van de vagina. In dit artikel leggen wij je uit wat het precies is en hoe jij jouw vriendi…
78.688 keer bekeken
266 keer bekeken

Geschreven door

Een beetje spanning tijdens de Kerstdagen! Vergeet de lange, saaie gesprekken met je schoonmoeder tijdens het kerstdiner, berg je warme trui met rendierenprint maar op en maak je dit jaar niet druk om de juiste temperatuur van de kalkoen maar zorg er…
266 keer bekeken