Seksvloggers index

22 november 2017 door WonderWoman

Op de EasyToys blog vind je al een hele hoop over seksspeeltjes en seksualiteit. Maar het is natuurlijk ook leuk om er een keer een gezicht bij te zien, of het van iemand anders te horen. Om die reden hebben we een index pagina gemaakt van vloggers die uitsluitend video’s over speeltjes of seksualiteit posten. Omdat de vlogs anno 2017 als paddenstoelen uit de grond schieten, houden we dit lijstje regelmatig bij. Wil jij er ook tussen met jouw kanaal? Scroll dan he-le-maal naar beneden om ons een berichtje te sturen.

Linda de Munck

Linda is al sinds 2012 op youtube te vinden en heeft inmiddels vele videos over liefde, seks, taboes en meer. Ook reviewt ze regelmatig seksspeeltjes op haar kanaal.

Soof

Sophie Rozendaal probeert door middel van haar vlogs diverse taboes over seks en liefde te doorbreken. In 2017 werd ze genomineerd voor de VIVA400 lijst in de categorie creatievelingen.

Riley J. Dennis (Engelstalig)

Riley staat heel erg voor de rechten van de LHBTI+ community en hier spreekt ze ook over. Daarnaast komt haar lesbische relatie veel in beeld, maar ook verschillende sextoys.

Climaximaal

Luna van de website climaximaal.nl recenseert in haar vlogs diverse seksspeeltjes. In 2017 werd ze vanwege haar expertise zelfs uitgenodigd door RTL Boulevard!

Tess test

Tess en haar vriend testen samen diverse seksspeeltjes en bespreken deze in hun vlogs. Tess haar kanaal bestaat nog niet zo lang, maar elke week komen er meerdere videos online!

The Pleasure Academy

Op het kanaal van The Pleasure Academy vind je de leukste video’s over alles wat te maken heeft met seks, liefde en relaties. Zowel mannen als vrouwen komen in de videos aan het woord.

Marijkes praktijken

De vlogs van Marijke bevatten voornamelijk informatie over SM en alles wat daarbij komt kijken. Op haar kanaal vind je workshops & lezingen over SM en seksualiteit.

Mis jij nog een seksvlogger?

Laat het ons dan weten via het onderstaande formulier, dan kunnen wij onze index aanvullen.

  Ik link op mijn website naar blog.easytoys.nl

  Reageer

  Gerelateerde berichten

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

  Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

  [instagram – feed]

  © 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid