Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

482 keer bekeken

Seksvloggers index

22 november 2017,

geschreven door

Op de EasyToys blog vind je al een hele hoop over seksspeeltjes en seksualiteit. Maar het is natuurlijk ook leuk om er een keer een gezicht bij te zien, of het van iemand anders te horen. Om die reden hebben we een index pagina gemaakt van vloggers die uitsluitend video’s over speeltjes of seksualiteit posten. Omdat de vlogs anno 2017 als paddenstoelen uit de grond schieten, houden we dit lijstje regelmatig bij. Wil jij er ook tussen met jouw kanaal? Scroll dan he-le-maal naar beneden om ons een berichtje te sturen.

Linda de Munck

Linda is al sinds 2012 op youtube te vinden en heeft inmiddels vele videos over liefde, seks, taboes en meer. Ook reviewt ze regelmatig seksspeeltjes op haar kanaal.

Soof

Sophie Rozendaal probeert door middel van haar vlogs diverse taboes over seks en liefde te doorbreken. In 2017 werd ze genomineerd voor de VIVA400 lijst in de categorie creatievelingen.

Riley J. Dennis (Engelstalig)

Riley staat heel erg voor de rechten van de LHBTI+ community en hier spreekt ze ook over. Daarnaast komt haar lesbische relatie veel in beeld, maar ook verschillende sextoys.

Climaximaal

Luna van de website climaximaal.nl recenseert in haar vlogs diverse seksspeeltjes. In 2017 werd ze vanwege haar expertise zelfs uitgenodigd door RTL Boulevard!

Tess test

Tess en haar vriend testen samen diverse seksspeeltjes en bespreken deze in hun vlogs. Tess haar kanaal bestaat nog niet zo lang, maar elke week komen er meerdere videos online!

The Pleasure Academy

Op het kanaal van The Pleasure Academy vind je de leukste video’s over alles wat te maken heeft met seks, liefde en relaties. Zowel mannen als vrouwen komen in de videos aan het woord.

Marijkes praktijken

De vlogs van Marijke bevatten voornamelijk informatie over SM en alles wat daarbij komt kijken. Op haar kanaal vind je workshops & lezingen over SM en seksualiteit.

Mis jij nog een seksvlogger?

Laat het ons dan weten via het onderstaande formulier, dan kunnen wij onze index aanvullen.

  Ik link op mijn website naar blog.easytoys.nl

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Gerelateerde berichten

  55 keer bekeken

  Geschreven door

  55 keer bekeken
  137 keer bekeken

  Geschreven door

  Wij zijn enorm nieuwsgierig naar jouw nachtkastje! Wat ligt er allemaal in, wat zou je er graag nog in willen opbergen en wat gebeurt er eigenlijk in jouw slaapkamer? Vul onze vragenlijst in en wie weet zie jij jouw verhaal wel terug in onze rubr…
  137 keer bekeken
  3.901 keer bekeken

  Geschreven door

  hr.pinkline { border-top: 2px solid #FA6378; margin-top: -5px; Ben je een woord tegengekomen die je niet kent? Wil je meer weten over een bepaalde term of wil je jouw kennis bijspijkeren? Dan ben je op het juiste stukje internet beland! In het EasyT…
  3.901 keer bekeken