NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

285 keer bekeken

(Vr)Olijk Kerstfeest!

22 december 2016,

geschreven door

Een beetje spanning tijdens de Kerstdagen! Vergeet de lange, saaie gesprekken met je schoonmoeder tijdens het kerstdiner, berg je warme trui met rendierenprint maar op en maak je dit jaar niet druk om de juiste temperatuur van de kalkoen maar zorg ervoor dat je zelf heet wordt.

Investeer dit jaar tijdens de kerstdagen eens in jou en je lief. Verleid hem elke feestdag op een andere, spannende manier. Met onderstaand menu wordt het een sexy Kerst!

Kerstavond: spannend diner bij je schoonfamilie

Ken je de film The Ugly Truth? Dan is de scene met de vibrerende onderbroek je vast niet ontschoten. De hoofdrolspeelster belandt met haar nieuwe speeltje in een restaurant. Tijdens een etentje met collega’s ontglipt haar de bijbehorende afstandsbediening. Een jongen een tafel verderop krijgt het speeltje in handen en draagt zijn steentje bij aan wel een hele enthousiaste pitch met een bijzonder hoogtepunt. Zo’n gênant moment wil je niet aan tafel met je schoonouders, maar je kunt je kerstdiner wel een tikkie ondeugender maken. Bijvoorbeeld met een vibrerend ei met afstandsbediening. De bediening geef je natuurlijk niet aan het kleine neefje van je vriend, maar aan de meneer in kwestie zelf. Laat hem tijdens het diner alvast lekker de spanning opvoeren. Wedden dat je na de kalkoen geen zin meer in hebt in de Tiramisu?

Eerste Kerstdag: naar jullie eigen rode kamer van pijn

Je kunt natuurlijk na het zoveelste diner nog even lekker uitbuiken voor de tv maar jij en je vriend kunnen jullie ook uitleven in je eigen rode kamer van pijn. Of, als dat net iets te ver gaat, iets wat er op lijkt. Vraag je partner om de familieborrel te skippen en trek je samen terug in een ruimte waar je iets meer privacy hebt. Verdiep je in het spannende leven van de Greys. Nu hoef je uiteraard niet meteen de zolder op te gaan ruimen om te verbouwen tot een speelkamer en een contract opstellen gaat misschien ook wat ver. Maar jullie kunnen net als Ana en Christian rustig aan beginnen, bijvoorbeeld met een setje handboeien en een oogmasker. Hebben jullie bijna alle scenes uit de bekende boekenreeks al eens nagespeeld? Dan is een uitgebreidere set met zweep en enkelboeien wellicht meer jullie stijl.
Verleid je partner deze Kerst!

Tweede Kerstdag: laat je vriend jou uitpakken

Vergeet de cadeautjes onder de kerstboom, je vriend heeft al sokken genoeg. Laat de warme chocolademelk en de boswandeling ook even voor wat het is. Laat je vriend jou eens uitpakken Tweede Kerstdag. Vergeet je standaard zwarte lingeriesetje met kant en ga voor sexy, vurig en rood. Verleid je partner met een kersvrouw pakje of kerst babydoll. WIl je het helemaal goed aanpakken? Ga dan voor een stijlvolle body of een spannend rood lingeriesetje in de vorm van een strik. Combineer met een paar spannende kerst kousen en je outfit voor deze spannende dagen is helemaal compleet!
Waar je het dit jaar ook viert, met deze tips wordt jullie sexy Kerst onvergetelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

3.588 keer bekeken

Geschreven door

Een voornaamwoord (ook wel pronomen, pronomina, red.) is in het algemeen een woord dat naar iets of iemand verwijst. Woorden zoals ‘hij’ en ‘zij’ of ‘hem’ en ‘haar’ ken je vast wel. Maar wat nou als je je niet met deze woorden kan identificeren? Gelu…
3.588 keer bekeken