Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

9.632 keer bekeken

TEST: Ben jij een echte sexpert?

10 september 2019,

geschreven door

Op onze website hebben wij al veel geschreven over seks en alles wat hierbij komt kijken. In de tussentijd heb je je kennis enorm kunnen uitbreiden en wij zijn nieuwsgierig hoe het met jouw kennis staat! Durf jij jezelf een echte sexpert te noemen? Doe snel de test en deel je uitslag in een reactie!

Welke tweede vaginale erogene zone kent de vrouw?

Giphy

De vrouwelijke A-spot zit hoog in de vagina. Je kunt als partner die plek vinden door haar diep vaginaal te stimuleren (vlak voor de baarmoeder, aan de buikzijde, zit dit gevoelige stukje weefsel). Het stimuleren van de A-spot, ook wel bekend als AFE zone (Anterior Fornix Erogenous Zone), deep spot of second G-spot, kan resulteren in een intens orgasme.

Seks kan fungeren als een natuurlijke pijnstiller. Waar of niet waar?

Giphy

Sommige vormen van (hoofd)pijn kunnen tot het verleden gaan behoren na een heerlijke vrijpartij. Hierdoor worden namelijk de vernauwingen in de bloedvaten van de hersenen opgeheven. Andere onderzoekers wijten de verbetering aan het vrijkomen van endorfines tijdens het orgasme. Maar net zoals bij veel dingen; het werkt lang niet altijd.

Welke uitspraak geldt voor een transgender?

Giphy

Transgender voelen zich niet, of niet helemaal, thuis in hun lichaam. Of ze vinden zichzelf niet passen bij de uiterlijke geslachtskenmerken die ze bij hun geboorte hebben meegekregen. Ze gaan daarom vaak door het leven als iemand van het andere dan hun biologische geslacht. Dit zegt echter niets over hun seksuele voorkeur (of ze van mannen of vrouwen houden).

De eerste keer doet altijd pijn voor meiden. Waar of niet waar?

Giphy

Bij sommige meisjes kan het zijn dat 'de eerste keer' pijn doet, bij andere weer niet. Het helpt als het meisje ontspannen is en zich op haar gemak voelt bij de jongen en de omgeving. Een goed en lekker voorspel maakt het ook al een stuk gemakkelijker. Zo'n eerste keer is natuurlijk al eng, maar het hoeft zeker niet altijd pijn te doen.

Wat is de gemiddelde penislengte in erectie van een blanke man?

Giphy

De gemiddelde penislengte in erectie onder de blanke heren is 13-14 cm. De grootte van de penis verschilt echter per ras. De langste penis ooit gemeten was 33 centimeter. Daarentegen is de kortste penis ooit gemeten zo'n 1,5 centimeter.

Hoe meer sperma de man spuit, hoe beter de kwaliteit. Waar of niet waar?

Giphy

De hoeveelheid sperma die een man produceert tijdens een zaadlozing (veel of weinig vocht) zegt niets over de vruchtbaarheid of over de hoeveelheid zaadcellen die erin zitten. Veel vocht betekent helemaal niet dat er veel zaad in zit. In een klein kwakje kunnen meer zaadjes (spermacellen) zitten dan in een groot kwakje.

Hoeveel procent van de vrouwen verkiezen intimiteit (bijv. knuffelen) boven seks?

Giphy

Het beeld in films zoals 'Sex and the City' komt totaal niet overeen met de werkelijkheid. Waar veel dames in dit soort films volledig opgaan in een uitgebreid seksleven, vreemdgaan of veel toys gebruiken, is het totaal niet realistisch. Een overgroot gedeelte van de vrouwen verkiest liefde, zoenen, knuffels en aandacht boven seks.

Als je zwanger bent, kun je beter geen seks hebben. Waar of niet waar?

Giphy

Je kunt in principe net zo lang doorgaan met vrijen als je zelf wil, behalve als er medische redenen zijn om het niet te doen. Seks tijdens de zwangerschap is niet alleen lekker en intiem, maar het helpt je ook om je op de geboorte van het kind voor te bereiden: seks houdt je bekken soepel en sterk.


Hoeveel vragen heb jij goed beantwoord? Als jij jezelf een echte sexpert mag noemen, laat het ons weten in een reactie!

8 reacties

  1. “Hoeveel procent van de vrouwen verkiezen intimiteit (bijv. knuffelen) boven seks?“ fout… ik loop blijkbaar altijd tegen vrouwen aan die seks EN intimiteit even belangrijk vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

46.974 keer bekeken

Geschreven door

Iedereen masturbeert wel eens. En die solo hand-, en spandiensten zorgen voor een hoop ontspanning, toch? Om jouw privé verwenmoment nog leuker en afwisselender te maken hebben we deze test in het leven geroepen. Geef antwoord op onderstaande vragen…
46.974 keer bekeken
3.149 keer bekeken

Geschreven door

Maak jij continue perverse grapjes en link je onbewust de meest alledaagse dingen aan seks? Of wordt jij alleen maar moe van al dat ‘kinderachtige’ gedoe? Speciaal voor jou hebben we deze test in het leven geroepen. Doe de test en kom erachter of ji…
3.149 keer bekeken