NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

8.296 keer bekeken

Een hele avond seks zonder penetratie? Zo doe je dat!

30 maart 2021,

geschreven door

Er zijn ontzettend veel redenen waarom een vrouw wel zin kan hebben in seks, maar geen behoefte heeft aan penetratie. Hoe pak je het aan als jullie wel zin hebben in een heet avondje, maar als penetratie geen optie is? Nou zo dus! Lees dit artikel en kom erachter dat een hele avond seks zonder penetratie ook héél, heel lekker kan zijn!

Geen penetratie, geen (hoogte)punt

Dat jullie geen penetratie kunnen hebben betekent natuurlijk niet dat jullie beiden geen hoogtepunt kunnen bereiken. Sterker nog, veel vrouwen komen niet eens klaar van alleen penetratie. Dus nu kunnen jullie extra focussen op orale seks, zoenen en hand jobs. Omdat penetratie het meest vermoeiende deel van de seks is en de man hierdoor vaak het snelst klaarkomt, brengt seks zonder penetratie nog een voordeel met zich mee: Jullie kunnen heel lang doorgaan

voorspel tips

#1 Voor-, tijdens en naspel

We hebben allemaal wel eens zo’n zoen meegemaakt waarvan je benen slap werden en je wangen rood. Zo’n zoen die letterlijk en figuurlijk smaakt naar meer. Zoenen is heerlijk voorspel, wacht? Zoenen is heerlijk voor-, tijdens én naspel! Een heerlijke vrijpartij bestaat niet zonder tussendoor wat kinky kissing. Maar ook knuffelen en elkaar masseren zijn heerlijk om voor, tijdens en na jullie sessie te doen. Wil je meer weten over erotische massages? In dit artikel hebben we álle tips voor jou verzameld.

#2 Positie, positie

En hiermee bedoelen we dry humping, of grof gezegd droogneuken, maar dat vinden we zo’n naar woord. Jullie kunnen er voor kiezen om met kleding, in ondergoed of naakt verschillende seks standjes uit te proberen. Hij kan met zijn penis langs de vagina glijden of stoten zonder dat hij hem naar binnen brengt. Op deze manier breng je er wat variatie in én voelen jullie lekker veel body to body contact.

Let op! Gebruik dan wél bescherming als jullie dit naakt doen, want zo zijn jullie beiden wel vatbaar voor een soa en ook een ongewenste zwangerschap is mogelijk.

Dit is ontzettend sexy en opwindend en daarom ook wel gevaarlijk, want voor je het weet slipt hij zo naar binnen. Helemaal als de vrouw goed vochtig is. Pas hier dus wel voor op.

#3 Tips voor heerlijke orale seks

Tips om een vrouw te verwennen

Als je niet kan penetreren is er dus heel veel ruimte om elkaar oraal te verwennen! Een vrouw beffen kan op ontzettend veel verschillende manieren en elke vrouw vindt weer iets anders fijn. Het gaat dus allemaal om communicatie en om het lezen van haar lichaamstaal. Maar wij geven je een paar tips die voor elke vrouw werken.

Tip 1: plaag haar

beffen

Ga niet direct voor haar meest gevoelige plekje! Het is veel spannender en lekkerder om langzaam op te bouwen en haar helemaal gek te maken. Begin bij haar navel en vervolg langzaam je weg omlaag. Lik en kus haar huid tot je bijna bij haar clitoris bent. Verplaats dan een stukje naar links of rechts en kus haar liezen en dijen terwijl je met je handen haar bovenbenen kriebelt of streelt. Kom steeds iets dichterbij haar clitoris maar raak hem net niet aan. Je kan er ook even vlak boven hangen zodat zij je hete adem voelt. Zo laat je haar gegarandeerd smeken om meer! Máár, plaag haar niet té lang. Dat is zielig.

Tip 2: Wissel af

De clitoris is heel erg gevoelig. Het is dus niet fijn als je er constant keihard aan sabbelt of likt. Vind dus een mooie middenweg en kijk hoe zij reageert als je harder of zachter druk zet. Varieer ook met de bewegingen van je tong. Draai soms rondjes, beweeg op en neer, van links naar rechts of maak achtjes. Wissel dit af met wat zuigbewegingen en het kan haast niet fout gaan! Nouja, let dus op haar lichaam. Begint zij ineens keihard te kreunen, schreeuwen en kronkelen als jij achtjes maakt? Ga dan vooral verder met wat je doet en verander niks – we herhalen: verander niks!

“Begint zij ineens keihard te kreunen, schreeuwen en kronkelen als jij achtjes maakt? Ga dan vooral verder met wat je doet en verander niks – we herhalen: verander niks!”

Tip 3: Gebruik ook je handen

Oké, sommige mensen zijn zo goed in het geven van orale seks dat alleen de tong voldoende is, maar meestal hebben vrouwen een beetje extra stimulatie nodig. Gebruik daarom zeker je handen! Je kan bijvoorbeeld met een hand haar schaamlippen wat uit elkaar halen zodat je er beter bij kan. Wil de vrouw helemaal niet gepenetreerd worden? Ook niet met vingers? Dan kan je je handen gebruiken om haar billen of borsten te masseren. Staat ze wel open voor penetratie met vingers? Maak hier dan zeker gebruik van! Als jij een of twee vingers inbrengt en een kom hier beweging maakt terwijl je haar ook met je tong verwend is dit voor haar heerlijk!

Tip 4: Laat zien dat je geniet

Het is voor de vrouw zo ontzettend sexy om te zien hoe iemand tussen haar benen geniet! Daarnaast kan het zelfs een beetje ongemakkelijk zijn als zij het idee heeft dat jij het niet lekker vindt. Ze zou zelfs onzeker kunnen worden. ‘Smaak ik wel goed?’ ‘Is het wel goed schoon?’ ‘Ben ik glad genoeg?’ Als jij haar tijdens het beffen laat weten dat ook jij geniet, kan zij zich veel meer ontspannen en echt genieten van jouw orale kunsten. Kreun dus af en toe, kijk haar aan en zeg bijvoorbeeld dat ze lekker smaakt.

“Als zij niet door heeft dat jij het ook lekker vindt, kan ze zelfs onzeker worden.”

Tips om een man te verwennen

pijp tips

Als je een man wil verwennen gelden eigenlijk dezelfde tips als voor vrouwen! Ook hier geldt dat elke man anders is en dat je dus goed moet kijken hoe hij reageert op jouw handelingen. Wees ook niet bang om te vragen wat hij lekker vindt. Maar hier zijn 3 tips die voor elke man gelden!

Tip 1: Bouw op

Begin niet direct als een gek aan zijn penis te zuigen, maar bouw rustig op. Begin met je handen terwijl je hem op zijn mond zoent. Blijf hem dan aftrekken terwijl je hem langzaam steeds lager zoent. Vind je weg via zijn nek, borst, armen en buik naar zijn penis. Plaag hem dan door eerst langs zijn penis te likken en te zoenen voordat je hem in je mond neemt.

Tip 2: Gebruik je handen

Ook tijdens het pijpen van de man is het fijn om ook je handen te gebruiken. Beweeg je mond en je hand tegelijkertijd omhoog en omlaag om hem meer te stimuleren dan alleen met je mond. Gebruik je andere hand om zijn ballen of perineum te masseren. Meer weten over zijn perineum? Lees dan dit artikel.

Tip 3: Laat zien dat jij geniet

Voor mannen is het misschien iets minder belangrijk om te weten dat de gene die hem pijpt ook geniet, maar het zal zeker extra opwindend voor hem zijn. Laat dus weten dat jij het ook lekker vindt door af en toe te kreunen of je lippen gretig af te likken terwijl je hem aankijkt.

seks zonder penetratie

Handwerk

Als jij seks hebt met je partner en je weet dat er gepenetreerd gaat worden, is de kans groot dat jullie hand jobs veel te weinig aandacht geven. Maar dat is zó zonde. Vaak vinden mensen aftrekken of vingeren niet zo boeiend want ja, dat kan je zelf ook. Sterker nog; je kan het zelf waarschijnlijk veel beter dan een ander, omdat jij over de jaren heen je eigen techniek volledig geperfectioneerd hebt en precies weet wat jij moet doen om jezelf zo snel mogelijk tot een hoogtepunt te brengen. Is jouw doel zo snel mogelijk klaarkomen? Dan kan je het beter zelf doen. Maar wil jij gewoon genieten van de aanraking van je partner? Stel je dan wat meer open voor handwerk en je zal zien dat het echt heel fijn kan zijn. Lees in dit artikel technieken om aftrekken nog spannende maken.

Willen jullie geen penetratie omdat zij ongesteld is? Ook dan is handwerk een fijne uitkomst. Sommige koppels vinden menstruatiebloed geen probleem, anderen wel. En dat is allemaal prima. Maar als jullie niet zo dol zijn op bloed, kan zij een tampon dragen zodat jij haar clitoris kan verwennen zonder dat het een kliederige boel wordt!

Heb jij ervaring met een sekssessie zonder penetratie?

1 Response

  1. Ik wilde nieuwe term introduceren. Iedere dag een befje of een brommer op je clit….dan blijf je fysiek en mentaal lekker fit…..geen fitnes maar…Clitness…;-))

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

852 keer bekeken

Geschreven door

Een paar drankjes in ons systeem laten ons vaak vrijer voelen en de wereld lijkt ineens een stukje mooier. Alcohol (met mate) kan een fijne zelfvertrouwen boost geven, maar wat voor effect heeft alcohol eigenlijk op je seksleven? Hoe overleef je dron…
852 keer bekeken