door CheekyCharly

De leukste seks standjes voor op jouw Bucket list!

6 april 2021 door CheekyCharly

Een bucketlist is een lijst met dingen die je sowieso wil doen in dit leven. Een seks bucketlist is hetzelfde maar dan op seksueel gebied. Duh. Wij hebben 5 standjes die sowieso op jouw seks bucketlist moeten staan en we leggen je ook direct even uit waarom!

De Triangel voor je trio

trio standjeOp bijna elke seks bucketlist staat een trio, dus dan kan een trio standje natuurlijk niet ontbreken. Wij kozen voor de Triangel omdat dit niet een van de bekendste trio standjes is, maar daardoor niet minder lekker. Haal alles uit jouw trio en probeer de Triangel. Waarom? Seks met z’n twee kan vermoeiend zijn, seks met zijn drieën? Extra vermoeiend. Zeker als jullie samenstelling bestaat uit twee vrouwen en één man, kan het voor die man erg lastig (dan wel onmogelijk) zijn om de hele tijd te penetreren. Met dit standje voor orale seks gunnen jullie hem even een penis-pauze!

Voel je een ster met De Titanic

titanicNear, far, wherever you are, i believe that the sex must go on. Dit standje moet je gedaan hebben om je een echte ster te voelen. De Titanic is een sexy, maar romantisch standje. En net even anders dan anders. Weet je wanneer deze positie helemaal bucket list worthy is? Als je hem op een mooie plek aan het water uitvoert! Het liefst op een boot(je) en natuurlijk wel een beetje privé he?

“Voer dit standje uit op een boot en hij is helemaal bucketlist worthy!”

Versla de zwaartekracht met De Schommel Deurwachter

seks schommel

Seks op een schommel? Niet zomaar een schommel, een seksschommel! Dit moet je eigenlijk echt een keer hebben meegemaakt. Een sex schommel kan een handig hulpstuk zijn bij verschillende standjes, want zwaartekracht speelt (bijna) geen rol meer! Nu hoef je dus niet mega sterk te zijn om je partner in allerlei posities te tillen, want de schommel doet het meeste werk voor jullie. Ook voor liefhebbers van BDSM, kan een seks schommel een leuke aanvulling zijn. Met je partner in de schommel heb jij als Dominante partner de volledige controle. Helemaal wanneer je ook nog extra bondage touwen toevoegt!

“Nu hoef je dus niet mega sterk te zijn om je partner in allerlei posities te tillen, want de schommel doet het meeste werk voor jullie”

Double view doggy style

doggy styleDoggystyle, op de seks bucketlist? Jazeker! Maar niet zomaar! Dit standje is erg goed geschikt om op een spannende plek uit te voeren. Gebruik je fantasie en voer dit standje uit op de meest unieke, gekke of sexy plek! Als zij een rok of jurkje draagt en hij een los zittende broek, kunnen jullie dit standje vrij discreet uitvoeren en mochten jullie betrapt worden, is de kleding zo weer aan!

Genieten van elkaar én het uitzicht op De Motorkap

seks in de autoOké, oké. Als jij nog geen seks in of op de auto hebt gehad, moet je deze zeker op je lijstje zetten! Rijd samen met je lover dan een afgelegen, maar romantisch plekje. Onze voorkeur gaat uit naar een hele hoge klif met uitzocht op de woeste zee bij zonsondergang… maar die hebben we niet in Nederland. Dus een mooi weiland of een riviertje is ook prim. Tijdens de seks geniet je van elkaar én het uitzicht.

Welk standje staat echt no op jouw sex bucket list?

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid