NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

4.594 keer bekeken

Beschamende dingen die tijdens de seks kunnen gebeuren!

11 november 2019,

geschreven door

Iedereen heeft dit vast wel een keer meegemaakt: zit je net in middenin een heerlijke vrijpartij, gebeurt er plotseling iets geks wat jullie uit de mood haalt. Vervelend op het moment, maar achteraf kunnen we er vaak hard om lachen. Wij hebben een lijstje gemaakt met de meest beschamende dingen die tijdens de seks kunnen gebeuren. Mocht er in de toekomst weer iets stoms gebeuren, denk dan aan deze blog!

#1 Scheetjes tijdens de seks

Door al dat stoten wordt er een hoop lucht in de vagina gepompt. Een klein scheetje kan dan weleens voorkomen. Die lucht kan er immers maar op één manier uit! 😉 Het klinkt misschien een beetje vies, maar het is alleen maar lucht wat er weer uitkomt. Niks om je voor te schamen dus! Ook gewone scheetjes kunnen er soms uitfloepen. Aan de ene kant doordat je tijdens een vrijpartij erg ontspannen bent, maar bijvoorbeeld ook door druk op de buik. Het gebeurt iedereen weleens, dus maak je geen zorgen!

#2 Ingewikkelde seksstandjes

Om je relatie een beetje spannend te houden, is het goed om af en toe een keer een nieuw seksstandje uit te proberen. Sommige standjes zijn echter zo moeilijk, dat je eigenlijk een atleet moet zijn om ze te kunnen uitvoeren. Een spierblessure is zo opgelopen! Als een standje een keer niet helemaal lukt, hoef jij je daar echt niet voor te schamen. Lach het weg en probeer de volgende keer een iets eenvoudiger standje 😉

“Als een standje een keer niet helemaal lukt, hoef jij je daar echt niet voor te schamen.”

#3 Niet geplande orgasmes

Soms kom je te vroeg, andere keren te laat of misschien wel helemaal niet. Voel je dat je bijna komt? Durf het aan te geven en misschien kan het tempo een beetje aangepast worden.

koppel

#4 Kokhalzen

Mannen zien het liefst dat hun vriendin de pielemuis zo diep mogelijk in de mond neemt. En wanneer je kunt deepthroaten, scoor je al helemaal veel punten! Daar zijn echter ook risico’s aan verbonden. Diep in je keel zit namelijk je kokhalsreflex, dat ervoor zorgt dat je moet overgeven. Niet heel charmant natuurlijk!

#5 Nat beddengoed

Wanneer na jullie vrijpartij een plas op het bed is ontstaan, hoef jij je hiervoor echt niet te schamen. Dit betekent dat jullie geweldige seks hebben gehad! Doe er een handdoekje overheen en je kunt er dezelfde nacht nog gewoon op slapen. Geen stress.

#6 Condoom probleempjes

Doe het altijd veilig jongens! Ook al kan een condoom af en toen niet helemaal lekker zitten, scheuren of zelfs helemaal afschuiven. Mocht dat gebeuren: houd je hoofd koel en ga de eerstvolgende morgen richting de apotheek.

#7 Ongewenste huisdieren

Hoe schattig je kat of hond ook is, het kan een behoorlijke mood-killer zijn wanneer je tijdens de seks ineens oog in oog staat met je huisdier. Helemaal wanneer je kat ineens de nagels in je achterwerk zet. Hoe akward het ook mag zijn, uiteindelijk kunnen jullie er vast heel hard om lachen!

#8 Het verkeerde gaatje

Soms gaat de penis in alle opwinding richting een bepaald gaatje, waar je hem liever niet hebt. Niks mis met anale seks natuurlijk, maar dat vergt toch een iets andere voorbereiding. Het is daarnaast ook wel zo netjes wanneer je het van te voren met je partner overlegt.

Wat is jouw meest beschamende moment in de slaapkamer? Deel het met ons in een reactie!

2 Responses

  1. Even voor de duidelijkheid, Ik ben een vrouw van 53 jaar en heb heel graag seks.
    Nieuw dingetje opgehangen: een sling!!…… het was fantastisch, ik kreeg een multi-orgasme van tientallen minuten tijdens vaginale penetratie…… op een gegeven moment voel ik dat het lijkt op moeten poepen 😳 Dus ik roep, ik moet NU naar de wc want anders ga ik wat verliezen……. Waarop ik het antwoord kreeg: dat is al gebeurd🙈 op dat moment en tijdens het opruimen voelde ik me echt “shit”
    Hierom hebben we tot op de dag van vandaag nog steeds hard over gelachen.

  2. Leuk toch…
    Als je samen kan lachen om de blooper, dan zit het snor in de relatie.

    Hoe awkward het soms ook kan zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.675 keer bekeken

Geschreven door

Condooms zijn zo slecht nog niet! Naast dat ze je helpen om een ongewenste zwangerschap of soa te voorkomen, zijn ze vandaag de dag in allerlei stijlen verkrijgbaar – geribbeld, ultradun, gearomatiseerd of verwarmend. Soms hoor je echter mensen roepe…
2.675 keer bekeken