Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

5.398 keer bekeken

Clitoraal orgasme omzetten in een langdurig lichamelijk orgasme

24 november 2020,

geschreven door

Toe aan een next level orgasme dat in plaats van 20 seconden tot wel 20 minuten duurt? Probeer dan je clitoraal orgasme te upgraden tot een langdurig lichamelijk orgasme. Deze klaarkommethode vergt flink wat tijd en aandacht. In dit artikel lees je stap voor stap hoe je dit hoogtepunt bereikt. Een tipje van de sluier: je moet heel vaak nét niet klaarkomen!

Verschil clitoraal- en lichamelijk orgasme

Voor we je overvallen met praktische tips is het belangrijk om het verschil tussen een clitoraal- en lichamelijk orgasme te kennen. Een clitoraal orgasme is kort maar krachtig. De meeste klaarkomende vrouwen ervaren dit type orgasme door clitorisstimulatie en penetratie. Wat veel vrouwen echter niet weten is dat er veel meer uit orgasmes te halen valt. Een langduriger en ‘dieper’ gevoel ontstaat namelijk bij een lichamelijk- of een multiorgasme.

“Veel vrouwen hebben nog nooit gehoord van een langdurig lichamelijk orgasme.”

Door specifieke voorbereiding en training is het gedurende 15 a 20 minuten mogelijk om in een constante golvende stroom orgasmes te ervaren. De steunpilaren van deze techniek zijn de voorbereiding, de mentale staat en de afwisselende stimulatievormen.

Wat gebeurt er tijdens een lichamelijk orgasme?

Een clitoraal orgasme bouw je in een aantal minuten op. Het moment suprême duurt hooguit een halve minuut. Daarna wordt je clitoris overgevoelig en soms zelfs pijnlijk. Voor veel vrouwen reden om een paar minuten of zelfs uren te wachten. Helemaal niet raar als je niet weet hoe het anders moet.

“Een clitoraal orgasme duurt vaak maximaal 30 seconden.”

Een langdurig lichamelijk orgasme vergt een andere discipline: een langzame opbouw, meer variatie en een mentale balans. Het orgasme zelf voelt minder oppervlakkig en meer vanuit je lichaam. In golvende bewegingen ervaar je intense orgasmes die lang aanhouden.

Stap-voor-stap: zo bereik je een langdurig lichamelijk orgasme

In de wereld van vrouwelijke orgasmes is nog veel onontdekt. Vandaag de dag ligt de focus vooral op het überhaupt kunnen klaarkomen van vrouwen. Toch zijn duizenden vrouwen toe aan wat nieuws. Een langdurig lichamelijk orgasme is een ontdekking van jewelste. Hier lees je stap voor stap hoe je dit traint en uiteindelijk bereikt.

#1 Psychische controle

Een nieuwe vorm orgasme ervaren vergt zowel lichamelijke als psychische balans. Het lukt vaak niet van de een op de andere dag. Geef het daarom tijd, leg er geen druk op en zie het als een zelfverrijking. Ondanks dat je dit hoogtepunt wellicht met je partner wil ontdekken, is het handiger om zelf te proberen. Je kent je eigen lichaam immers het best.

#2 Start self pleasuring

Zoek een comfortabele plek uit met genoeg privacy. Denk aan je bed, de bank of in bad. Pak er een fijne massageolie of glijmiddel bij en begin langzaam in de stemming te komen door jezelf aan te raken. Creëer bewustwording door bij jezelf na te gaan wat je voelt als je je borsten, benen, billen en buik aanraakt. Voel je helemaal één met je lichaam. Het is belangrijk om je hele lichaam bij dit proces te betrekken. Deze ‘warming up’ is dus alles behalve gefocust op alleen je vulva.

#3 Masturberen

Ben je lichamelijk en psychisch warm en in de stemming? Dan is het hoogtijd om jezelf eens flink wat aandacht te schenken. Ondanks dat je precies weet wat je lekker vindt, is het belangrijk om nieuwe dingen te blijven uitproberen. De kans is groot dat er nog talloze technieken en speeltjes zijn die jou positief verrassen.

In eerdere blogs legden we uit hoe je als beginner, gevorderde en expert jezelf bevredigt en welke speeltjes jou daar het best bij helpen. Voor vrouwen met weinig budget schreven we een blog over hoe jij jezelf het best vingert. Genoeg tips en tricks om jouw masturbatieskills een boost te geven. Blijf vooral ontdekken en nieuwe dingen proberen. Wie weet waartoe het je leidt!

#4 Kom (net) niet klaar

Waarschijnlijk ben je gewend om naar een climax te werken: het clitoraal orgasme. Aangezien je lichaam hier op bijna automatische piloot naar toe werkt, is het logisch dat je tijdens het masturberen tegen een orgasme aanhangt. Zorg dat je vlak voor het klaarkomen stopt.

Vaak herken je deze momenten door: spierspanning, snellere ademhaling, totale focus, bewegende heupen en een scherp/warm gevoel. Ondanks dat het gemakkelijk lijkt, is het een flinke opgave om echt nét voordat ‘het’ gebeurt, te stoppen. In Amerika noemen ze dit het point of no return (P.N.R.).

“Je lichaam is gewend om naar een clitoraal orgasme toe te werken.”

Het belangrijkste is de gevoelsverhouding tussen lichaam en geest. Tijdens het masturberen moet je hele lichaam meevoelen met wat je vagina voelt. Deze combinatie van in- en externe simulatie resulteert uiteindelijk in een langdurig lichamelijk orgasme.

#5 Cyclus meerdere keren doorlopen

Jezelf langdurig bevredigen in een bubbel van totale bewustwording van je lichaam is de sleutel tot succes. Het is belangrijk om constant naar het bijna-klaarkom-moment toe te werken. Op die momenten stop je even en ben je intens bewust van je lichaam en het gevoel. Daarna ga je weer verder tot je het P.N.R-punt bereikt.

“Het is belangrijk om constant naar het P.N.R-punt te bereiken.”

Na dit voor minimaal een half uur te doen, begin jij je te realiseren dat je in een milde staat van een volledig orgasme komt. Je voelt je warmer en verliefder. Alsof of je op een roze wolk zweeft. Wanneer je deze vorm van zelfbevrediging langer dan een week het liefst dagelijks uitvoert, is de kans groot dat je uiteindelijk genoeg energie hebt opgebouwd om langdurig een ongekend vurig en intens lichamelijk orgasme te ervaren. Zorg dat je de eerste weken geen clitoraal orgasme krijgt. Daarmee verspil je de energie dat er uiteindelijk niet er uit moet, maar juist naar binnen moet keren.

Tweede fase: met je partner

Na het oefenen met jezelf, is het tijd om dit plezier met je partner te delen. Voor je gelijk het bed induikt is het slim je vriend(in) op de hoogte te stellen van wat een lichamelijk orgasme is en hoe dat zich verhoudt met een traditioneel clitoraal orgasme. Hierbij een paar suggesties om samen met je partner naar een lichamelijk orgasme toe te werken.

#1 Communicatie

Wees duidelijk over wat precies de bedoeling is. Het is helemaal niet raar om tijdens het ontvangen van seksuele handelingen te communiceren. Geef aan als hij te snel of juist te langzaam gaat. Op die manier komt je partner te weten wat goed werkt en wat juist niet de bedoeling is.

#2 Vaginale massage

Pak er een goede tube erotische massageglijmiddel bij en laat je partner met zijn of haar vingers jou bevredigen. Dit is een uitstekende manier om de energie van je vulva naar andere delen van je lichaam te masseren. Bijvoorbeeld je onderbuik, billen en misschien nog wel verder. Laat je volledig gaan en voel de energie verspreiden over je lichaam terwijl je partner jou met zijn handen en vingers stimuleert.

#3 Seks

Tijdens het penetreren voel jij je het meest verbonden met je partner. Toch is het zaak om nu vooral op je eigen lichaam te focussen. Wat voel je? Waar stroomt de energie naar toe? Maak er in eerste instantie niet gelijk een ruige vrijpartij van, maar leg de focus op awareness. Daarnaast is het belangrijk om niet te veel aandacht aan de clitoris te besteden tijdens de seks. De energie en focus die op de clitoris ligt moet juist verspreid worden over het lichaam om een langdurig lichamelijk orgasme te ervaren.

Samenvatting

Een clitoraal orgasme omzetten in een langdurig lichamelijk orgasme vergt tijd en aandacht. Plan dagelijks een half uur me-time in en bevredig jezelf continu tot je bijna klaarkomt. Doorloop die cyclus meerdere keren.

“Een langdurig lichamelijk orgasme ervaren vergt veel tijd en aandacht.”

Na verloop van tijd voel je een intense energiestroom door je lijf: je clitoraal orgasme verspreidt zich over je lichaam en zet zich om in een lichamelijk orgasme. Dit ‘superorgasme’ bereiken vergt dagen tot enkele weken training. Verschillende masturbatietechnieken en sex toys helpen je hierbij. Ook je partner kan een rol spelen bij het bereiken van dit next level orgasm.
Ga jij voor een lichamelijk langdurig orgasme of houd je het liever bij clitoraal klaarkomen?

1 reactie

  1. Ik heb een vrouwelijke seks partner gehad die het lichamelijke orgasme beheerste zonder daar enige vorm van training voor gedaan te hebben. Onwijs gaaf en geil om dat mee te mogen maken als man1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Anale seks is één van de meest opwindende en plezierige vormen van seks. Maar als je het nog nooit hebt gedaan, kan het eng zijn om er mee te beginnen. Het kan voelen als een onbekend zwart gat met slechts één gedachte: pijn. Het hoeft alles beh…
837.669 keer bekeken