Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

5.147 keer bekeken

Atletische seks spel(l)en – de challenge!

5 augustus 2016,

geschreven door

Soms komt de sleur in je seksleven of is je libido even niet zo hoog. Dat is natuurlijk jammer maar met een beetje uitdaging, de juiste tips en variatie kun je je soms weer uitleven. Doe daarom mee met onze Atletische Seks spel(l)en challenge. Twee weken lang krijg je via Facebook tips om je seksleven een boost te geven. Van ingewikkelde standjes tot tips om je partner aan te moedigen tijdens orale seks. Daag jij je partner uit om samen beter te worden dan de sporters in Brazilië?

Hoe werkt de seks spellen challenge?

Via het Facebook event en op de EasyToys blog vind je twee weken lang tips en adviezen om je seksleven een boost te geven. De verschillende artikelen zijn er op gericht om jullie aan het werk te zitten. Voor iedere challenge gelden andere spelregels. Dit is een leidraad, je hoeft natuurlijk niet precies te doen wat er geadviseerd wordt. Stop ook vooral als jullie geen zin meer hebben en forceer niets. Het is de bedoeling dat jullie samen plezier beleven en seks moet vooral leuk zijn! Houd dit artikel en het event in de gaten om de nieuwe challenges te ontdekken.

De opdrachten:

Zo wordt zoenen een fantastisch voorspel!

We beginnen de challenge met een opwarmertje om er goed in te komen: een ‘simpele’ zoen! We doen het in het begin van onze relatie zo vaak, een lange, zwoele tongzoen. Je kent het misschien wel, jullie zijn net samen en alles is leuk! Je kunt niet van elkaar afblijven en de seks is fantastisch. We weten allemaal dat die periode na een tijdje overgaat en dat het wel eens voor kan komen dat de sleur in je relatie komt. Mensen zijn niet gemaakt voor routine en kunnen soms wel wat variatie gebruiken. Zeker in de slaapkamer! Verras je partner daarom eens met een heerlijke, zwoele tongzoen! Wist je dat je lippen de meeste zenuwuiteinden bevatten? Hierdoor is zoenen het perfecte voorspel!

Wist je dat je met een zoen heel wat variatie aan kan brengen? Lees dan hier meer tips en adviezen voor de lekkerste zoen ooit.

5 Tips voor de Atletische Seksspelen

Stap 1: Trek je pakje aan

Elke atleet – en seksgodin – weet dat het juiste materiaal cruciaal is voor een topprestatie (om het nog niet eens te hebben over het positieve effect op je zelfvertrouwen). Kies je doel: ga je voor een lieve sexy look? Trek dan iets zijdezachts aan. Heb je een ondeugende nacht in gedachten? Haal dan je jarretelgordel, kousen en je spectaculaire bustier uit de kast.

Stap 2: Wees zijn coach

Zelfs atleten hebben instructies nodig om hun technieken te perfectioneren. Verbeter je partners prestaties tussen de lakens door de taak als zijn (sexy, niet strenge!) coach op je te nemen: begeleid zijn handen naar jouw hotspots tijdens het voorspel, vertel hem hoe hij orale seks het best kan aanpakken en laat hem zien hoe hij jou zo sensueel mogelijk kan zoenen.

Stap 3: Probeer eens een nieuwe uitrusting

Sporters proberen constant een nieuwe sportuitrusting of een nieuwe workoutmachine met de hoop om nog betere prestaties te leveren. Gebruik dit idee en ga eens wat nieuwe seksspeeltjes uitproberen. Of het nu die vibrerende cockring is die je steeds belangstellend bekijkt of die pluizige handboeien in je la, deze speeltjes kunnen je slaapkamerscore aanzienlijk verhogen.

Stap 4: Haal je beste moves uit de kast

Het verschil tussen een professionele atleet en elke andere sporter is dat een professional in staat is om die waanzinnige over-de-top bewegingen uit te voeren die wij niet eens uit kunnen spreken. En het verschil tussen jou en elke andere vrouw waar je partner het bed mee heeft gedeeld is dat jij een ontzagwekkend arsenaal aan gevorderde vaardigheden hebt. De Wanton Wheelbarrow, de Arc de Triomphe, de Sexsual Seasaw… dit zijn gevorderde standjes en jouw partner heeft er alleen maar voordeel van.

Stap 5: Juich

Jouw partner houdt van aanmoediging, net als topsporters van het gejuich van hun fans houden. Haal daarom eens wat favoriete aanmoedigingen van het publiek erbij: “Go! Go! Go!” “Ja!” “Niet stoppen! Ga door!” (Het bekende “Hoooolland!” kun je misschien beter achterwege laten).

Synchroon masturberen

Tijd voor weer een spannend atletisch seksspelletje! Laat het synchroon masturberen niet aan je voorbij gaan en daag je partner uit. Lees hieronder wat jij nodig hebt voor een te gekke masturbatie match.

De ruimte om het te doen

Kies voor een vertrouwde omgeving waarbij je privacy hebt. Niemand zit erop te wachten om gestoord te worden tijdens een wedstrijdje masturberen. Doe dit daarom op een moment dat er niemand thuis is bijvoorbeeld. Of doe het ergens waar je er zeker van bent dat niemand binnenkomt. Net als bij echte wedstrijden is het van belang dat er niet te veel invloeden van buitenaf zijn die je prestatie kunnen beïnvloeden. Denk aan muziek, extreme temperaturen en veel kleuren. Voor een eerlijke contest is het beter om te masturberen in een opgeruimde en geluidsstille kamer met een gemiddelde temperatuur van 20 a 21 graden Celsius.

Neem een prettige positie aan

Welke dat is, is voor iedereen weer anders. Je mag liggen, staan, zitten, enzovoort. Kies voor een positie waarin jij het snelst tot je orgasme komt. Dat betekent dat jullie niet allebei in dezelfde houding moeten masturberen. Het mag natuurlijk wel. Kies of je met je partner je kleding aanhoudt of uitdoet. Denk aan alleen je lingerie, bovenkleding of helemaal niets. Zorg er wel voor dat jullie allebei dezelfde hoeveelheid kleding aanhebben. Plaats een klok in de ruimte, zodat jullie de tijd kunnen bijhouden.

De spelregels

Het Atletisch synchroon masturberen is niet compleet met een aantal spelregels. Die kunnen jullie uiteraard met elkaar zelf bedenken. Maar wij zullen je een handje op weg helpen:

 • Praten en aanraken is niet toegestaan. Ze kunnen allebei de wedstrijd beïnvloeden. En bovendien heeft het ook wel iets opwindends om geluidloos naar elkaar te kijken.
 • Gemiddeld doen vrouwen er 5 tot 20 minuten langer over om een orgasme te krijgen. Daarom is een speeltje voor de vrouw toegestaan. Wanneer ze wel snel tot een orgasme komt, is een speeltje natuurlijk uitgesloten.
 • Ga op hetzelfde moment langzamer en sneller. Spreek een methode af waarbij je om en om mag vertellen wat het tempo wordt. Na elke minuut mag de ander het ritme weer bepalen. Wedden dat het een interessante contest wordt?

Schrijf de regels op papier om gekibbel tijdens het masturberen te voorkomen.

Wat als één van de twee altijd sneller komt?

Het is natuurlijk bij voorbaat al geen leuke wedstrijd meer als jullie van elkaar weten dat één van jullie eerder een orgasme heeft. In dat geval kunnen jullie een aantal spelregels toevoegen. Hierboven las je al dat vrouwen een speeltje kunnen gebruiken. Maar er zijn ook nog andere opties. Komt de man eerder? Doe hem dan een blinddoek om. Dat kan iets van de sensatie wegnemen voor hem. Zie je dat niet zitten? Dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om voor de snelle climaxer een pauze in te lassen. De regel kan zijn dat diegene na 3 minuten even 30 seconden niet meer mag masturberen. Afhankelijk van hoe snel het orgasme komt, kun je zelf het pauzemoment afspreken.

Pang!

Jullie kunnen nu beginnen met masturberen. Het natuurlijk het eerlijkst om op precies hetzelfde moment te beginnen. Je kunt daarvoor de klok in de gaten houden. Zorg ervoor dat je elkaar niet aanraakt. Het is en blijft wel een masturbatiewedstrijdje waarbij jij voor de overwinning gaat. De eindstreep? Het orgasme! Een climax kan altijd gefaked worden. Het kan lastig zijn om te zien of je liefje de genotskreten zit te neppen. Om het spel leuk te houden, raden we je aan het gewoon niet te doen! Bovendien voelt een echte overwinning toch echt wel het best.

De prijs voor de masturbatie winnaar

Die kun je zelf bepalen. Denk aan een de keuze voor het seksstandje, een heerlijk zelf gekookt etentje, of een full-body-massage. Bedenk een prijs die beide partijen willen ondergaan of doen. Kan je lover echt niet koken? Bedenk dan gewoon simpelweg iets anders dan een zelfgemaakt diner. Het hoeft helemaal niet iets seksueels te zijn. Bepalen welke film jullie samen gaan kijken, kan al een leuke prijs zijn. Houd de wedstrijd luchtig en casual. Je zal zien dat jullie niet alleen veel lol beleven, maar ook een hechtere band krijgen.

Seksen als professionele atleten: 8 Kamasutra standjes voor pro’s

In Brazilië draait het op het moment vooral om sport, atleten en medailles. Om de Atletische seksspelen net zo fit door te komen als een topatleet, kan en beetje lenigheid en uithoudingsvermogen geen kwaad. Zeker niet in de slaapkamer! Met de volgende standjes uit de Kamasutra kunnen jullie seksen als pro’s en werk je tegelijkertijd aan je lenigheid en uithoudingsvermogen! Welke standjes vinken jullie straks af?

Durven jullie de uitdaging aan? Lees hier hoe je deze atletische standjes samen kunt uitvoeren!

Kogelstoten met vagina ballen

Onze beste atleten verblijven momenteel in het warme Rio de Janeiro en bereiden zich daar voor op misschien wel DE prestatie van hun leven. Ben je zelf ook sportief aangelegd? Om jou in dit koude kikkerlandje ook een beetje bezig te houden hebben we (weer) een aantal leuke seksuitdagingen voor je. Het thema van vandaag is kogelstoten en heeft alles te maken met vagina balletjes. De oefeningen hebben onder andere een positieve invloed op jouw prestaties in bed! Ben je benieuwd? Lees dan snel verder en ga de uitdaging aan!

Vagina ballen

Vagina ballen zijn balletjes die in de vagina kunnen worden ingebracht. De balletjes zijn voor verschillende doeleinden te gebruiken. Ze kunnen je heerlijke prikkels geven tijdens het dragen maar zijn ook een perfect hulpmiddel om de vagina mee te trainen. Het trainen van de spieren van de vagina kan niet alleen leiden tot betere seks, maar heeft ook een positieve invloed op je gezondheid!

Bekkenbodemspieren trainen

Je traint je vagina door het aanspannen van de bekkenbodemspieren. Wanneer je één of meerdere vagina balletjes hebt ingebracht, train je deze spieren automatisch door de balletjes simpelweg binnen te houden. Je leert hierbij je bekkenbodemspieren aan te spannen. Door dit vaker te doen worden de spieren sterker en kun je er meer controle mee uitoefenen. Het trainen van je vagina met deze lustkogels is misschien wel de lekkerste manier om aan je gezondheid te werken!

Voordelen

Door je bekkenbodem te trainen krijg jij langzaam steeds meer controle over de kracht van je vagina. Met een getrainde bekkenbodem wordt het onder andere eenvoudiger de spieren te leren ontspannen. Dit kan voordelen hebben tijdens het bevallen, maar ook tijdens de seks wanneer je bijvoorbeeld te maken hebt met een gespannen vagina (vaginisme). Tijdens de seks kun je de bekkenbodemspieren ook juist extra aanspannen om ook je partner intenser van de seks te laten genieten. Met sterkere bekkenbodemspieren beleef jij de penetratie zelf ook intenser. De bloedtoevoer naar de vagina wordt verbeterd, wat je meer opgewonden en vochtiger kan maken tijdens de seks.

De uitdaging

Nu we je wat meer verteld hebben over het de verschillende resultaten die je kunt behalen met het trainen van je vagina, is het tijd om je aan het werk te zetten! Door te bewegen blijven de balletjes makkelijk in en train je de vagina spieren optimaal. Om een overbelaste bekkenbodem te voorkomen raden we je af de balletjes langer dan 30 minuten te dragen. Je kunt jezelf uitdagen en de challenge alleen doen, maar het kan ook leuk zijn om bijvoorbeeld tegen een vriendin te strijden. Daarnaast hebben we een oplossing gevonden om ook je partner te betrekken in de uitdaging!

Heb je nog nooit vagina ballen gebruikt? Ga dan voor iets grotere balletjes. Hoe kleiner ze zijn, hoe groter de uitdaging namelijk!. Zorg dat je aantekeningen kunt maken want er vallen de nodige puntjes te scoren!

 • Begin met één balletje en probeer deze 10 minuten lang in te houden. Gelukt? Gefeliciteerd je hebt nu 10 punten!
 • Als dit geen probleem voor je is probeer de balletjes dan in te houden terwijl je de hond gaat uitlaten of boodschapjes gaat doen. Lukt dit ook dan kun je nog eens 20 punten verdienen.
 • Bij de volgende uitdaging heb je een stappenteller nodig. Heb je deze niet? Voor de telefoon zijn er diverse apps beschikbaar waarmee jij je afgelegde afstand kunt bijhouden. Voor elke kilometer mag je nog eens 10 punten noteren.
 • Speel je samen met je partner? Ook hij kan de nodige punten scoren. Jij kunt tijdens de seks de balletjes namelijk prima inhouden. Je partner kan zelfs tijdens de seks de balletjes aantikken met zijn penis. Dit lijkt misschien pijnlijk, maar is het zeker niet! Voor jou en je partner kan het juist als erg aangenaam ervaren worden. Door de ballen tijdens de seks in te houden verdien jij 10 extra punten. Maar pas op dames, de man kan nu ook punten scoren! Voor elke keer dat hij de ballen aantikt kan hij 2 punten scoren. Heeft je man een goede conditie? Dan kan het zo maar zijn dat hij jouw punten van de dag ruimschoots inhaalt!

Spreek van te voren met elkaar af op welke manier de winnaar beloond wordt. Laat de afwas eens aan de ander over voor een week, of trakteer hem/haar op een massage met happy end. Jullie kunnen het zo spannend maken als jullie zelf willen!

Samen in de (cock)ringen!

De challenge voor vandaag: samen in de ringen! Niet in de gewone ringen maar in de cockringen. Reserveer vanavond om samen met je partner eens een cockring te proberen. Het kan er voor zorgen dat de seks beter wordt en een penisring is een toegankelijk speeltje om te gebruiken. Hoe dan ook, deze tips zijn eigenlijk geschikt voor alle stellen. Betere seks is nooit verkeerd, toch?

Er kunnen verschillende redenen zijn waardoor jullie niet optimaal van seks kunnen genieten. Misschien heeft je lover moeite om een goed stevige erectie te krijgen en vast te houden 0f heb jij moeite om klaar te komen tijdens penetratie. Niets om je voor te schamen! En gelukkig zijn er oplossingen voor, met een penisring zijn jullie frustraties binnen de kortste keren verleden tijd en kunnen jullie optimaal genieten van nóg betere seks! Meer over hoe je een cockring gebruikt, lees je op de blog over penisringen.

Jij bent de coach! – Orale sekstips voor hem en haar

Een nieuw onderdeel van de challenge: jij bent de coach! Vergeet orale seks zoals jullie het gewend zijn. Deze challenge is er op gericht om nieuwe dingen te ontdekken op het gebied van beffen en pijpen. Wees om de beurt de coach en ontdek geheime plekjes van elkaar.

orale seks tips

De spelregels

 • Hieronder lees je 5 verschillende manieren om orale seks verfrissend te maken. Werk deze allemaal op 1 avond af.
 • Je hoeft niet alle onderdelen te kiezen. Je kunt ook een selectie maken van de uitdagingen die jou het leukst lijken.
 • Voor elk onderdeel geven jullie elkaar een score: 1 tot 5. Waarbij 5 heel goed is en 1 slecht.
 • Je bent ook vrij om aanwijzingen te geven tijdens ieder onderdeel, zo moedig je je partner goed aan!

Zijn jullie er klaar voor? GO!

 • Gebruik ijsklontjes – Misschien hebben jullie deze al wel eens geprobeerd. Maar wellicht heb je nog geen idee of je partner het leuk vindt. IJsklontjes zorgen er voor dat jij net iets meer geprikkeld wordt dan normaal gesproken. Neem een ijsklontje in je mond, laat hem daar ronddwalen zodat je mond lekker koud wordt. Begin vervolgens met het verwennen van je partner!
 • Maak er een feestje van – Ain’t no party like an alcoholic party zeggen ze! Dit kun je ook doortrekken in de slaapkamer natuurlijk. Maak van die blowjob een feestje door een shotje likeur uit te delen. Maak er een bodyshot van, lik de alcohol van je partners lichaam en lik verder naar beneden. Voer die blowjob uit met zijn favoriete likeurtje of bef haar met likeur 43.
 • Tepel massage – Of je nu een man of vrouw bent, de tepels kunnen zeker niet onberoerd achterblijven. Ook hier zitten heel veel zenuwen die je kunt prikkelen en die een intens gevoel kunnen geven. Ga daarom down under, en houd je handen vrij om zijn of haar tepels te masseren. Wissel af met de druk, ga van hard tot zachtjes terwijl je haar of hem blijft verwennen met je mond. Wedden dat een orgasme niet lang uitblijft?  
 • Het perineum – Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt en misschien wil je dit liever overslaan, dat mag. Mannen en vrouwen hebben beide een perineum. Het stukje huid tussen de ballen (bij de man) en de anus en bij de vrouw het stukje tussen haar vagina en de anus. Dit gebied is heel gevoelig, dus waarom zou je het overslaan tijdens orale seks? Terwijl je hem in zijn mond neemt of haar beft, kun je je handen onder de bilpartij leggen en zachtjes met je duimen druk uitoefenen.
 • Dijen, dijen dijen – De dijen en de binnenkant van de benen zijn plekken die vaak worden overgeslagen. Het stimuleren van deze plekken kan er juist voor zorgen dat orale seks nog intenser wordt. De uitdaging ligt er in om je partner niet meteen te laten climaxen. Begin met die blowjob of met het beffen en wijk ondertussen even uit naar die dijen. Kus, lik bijt en streel. Maak hem of haar helemaal gek. Ben je klaar met de dijen? Dan ga je weer verder met waar je mee bezig was!

Hebben jullie uitgezocht welke rondes jullie willen spelen? Geef dan na elke ronde een ‘cijfer’. Wedden dat jullie na deze challenge nieuwe dingen van elkaar hebben geleerd en beter weten wat jullie lekker vinden?

7 Atletische Seksstandjes

Gezien de acrobatische bewegingen, het gekreun bij inspanning en de opwinding bij een hoogtepunt zijn sportwedstrijden eigenlijk net als seks. Met deze 7 seksstandjes ben je binnen no-time wereldkampioen seksen.

Waterpret: leer squirten in 5 eenvoudige stappen!

squirting

Squirten is niet iets wat je zomaar even onder de knie krijgt. Daarnaast heeft de ene vrouw ook meer aanleg om spuitend klaar te komen dan de andere. Maar lukt het je wel, dan is het genot groots!

Nieuwsgierig geworden en niet vies van een uitdaging? In onze blog over squirten lees je precies hoe het moet!

De 7 beste tips voor sex onder de douche

De douche is de ideale locatie om samen intiem te zijn. Jullie zijn beiden naakt, staan dicht op elkaar en het warme water stroomt langs jullie glanzende lichamen. Sex onder de douche kan een verfrissende afwisseling zijn op je gebruikelijke seksplek. Hoewel het er in films altijd stomend aan toe gaat, kan sex onder de douche in werkelijkheid nog best een pittig klusje zijn. Een ongeluk zit in een klein hoekje en de bewegingsruimte kan soms te wensen overlaten. Het is belangrijk te weten wat je moet doen om je seks onder de douche zo aangenaam en soepel mogelijk te laten verlopen. Bekijk deze 7 handige tips en adviezen voor een veilige en sexy douche-ervaring waar je geen genoeg van kunt krijgen!

Zevenkamp: 7 manieren om samen de Womanizer te gebruiken

Misschien heb je er wel al eens van gehoord, de Womanizer! Dit revolutionaire seksspeeltje is eigenlijk ontworpen om haar clitoris te stimuleren. Maar wist je dat je ‘m ook heel goed samen kunt gebruiken? Wij dagen jullie uit om de Womanizer te gebruiken in de slaapkamer tijdens zevenkamp. Zevenkamp? Ja! Zeven verschillende standjes waarbij je de Womanizer samen kunt gebruiken en beiden kunt genieten. Hoeveel standjes kunnen jullie afvinken?
Weet jij niet precies wat een Womanizer voor een seksspeeltje is? Lees in onze blog alles over de Womanizer en de werking ervan.

Warming Up

Iedere wedstrijd begint met een goede warming up. In het geval van deze challenge houdt dat in dat zij zorgt dat ze goed is opgewarmd voor de wedstrijd. Hoewel de Womanizer een speeltje is voor haar alleen, kun je haar natuurlijk heel goed een handje helpen. Onderstaande standjes zijn perfect voor een warming up.

Warming up 2 - Zevenkamp

Warming up 1- zevenkamp

De uitdaging voor jou is natuurlijk dat je haar nog meer opgewonden maakt dan ze al is. Speel met haar borsten, streel haar dijen en kus haar buik. Wedden dat ze snel toe is aan de big game?

De wedstrijd

Is zij inmiddels zo opgewonden dat jullie klaar zijn voor de wedstrijd? Dan is het tijd voor de volgende standjes. De Womanizer is een seksspeeltje dat dankzij een revolutionaire techniek met luchtdruk golven zorgt voor een intense prikkeling van de clitoris. Het orgasme garantie van dit speeltje is ontzettend hoog en de kans is dan ook groot dat jouw vrouwelijke wederhelft snel climaxt. Winnen is natuurlijk belangrijk tijdens de wedstrijd en deze wedstrijd is gewonnen als zij vaker klaarkomt dan jij. Tellen jullie samen mee? Wedden dat zij met onderstaande standjes zo voorligt.

De spelregels

De spelregels zijn simpel. Ze staan hieronder.

 1. Jullie mogen alleen aan de wedstrijd beginnen als zij goed is opgewarmd en jij daarbij een handje hebt geholpen.
 2. Jullie dienen de volgorde van de standjes zoals hieronder beschreven aan te houden
 3. Is het niet gelukt om alle standjes te doen omdat hij bijvoorbeeld klaar is gekomen? Dan gaan jullie tijdens ronde twee verder met het standje waar jullie waren gebleven.

Make him ready

Make him ready

Hij heeft natuurlijk zijn focus vooral op jou gelegd tijdens de warming up. Tijd om de rollen om te draaien en hem te verwennen met een blowjob! Laat hem genieten van je beste lik- en zuigkunsten en verwen jezelf intussen met de Womanizer.

Tip: tease hem door de Womanizer af en toe tegen zijn ballen te plaatsen.

Geef haar voorsprong

Geef haar voorsprong

Met dit standje is de kans heel groot dat zij snel een orgasme krijgt. 2-0 voor haar? Of is het inmiddels al 3-0? Ga zijdelings lepeltje-lepeltje op bed liggen. Jij glijdt lekker bij haar naar binnen, terwijl je de Womanizer op haar clitoris legt.

Tip: wissel af en laat de trillingen ook eens over haar tepels gaan.

Enjoy the view

Enjoy the view

Er is niets mooier dan het uitzicht van jouw vriendin, compleet naakt voor je. Met dit standje kun je werkelijk alles zien! Je kan haar diep penetreren op deze manier, kijkend naar haar borsten en jouw eigen live action. En de bonus? Zij die zichzelf verwent met de Womanizer.

Tip: til haar benen op om nog dieper te penetreren.

She's in Charge

She’s in charge

Ben je nog niet moe? Of heb je je hoogtepunt nog niet bereikt? Dan is dit ook een hele fijne positie om nog even verder te gaan met de challenge. Hij gaat zitten op een stoel, zij klimt er bovenop. Door haar benen om zijn nek te draperen, kan hij diep penetreren. Zij kan naar voren en naar achteren bewegen of op en neer. De Womanizer kan zo makkelijk tussen jullie in worden geplaatst.

Tip voor haar: ga ook eens met de Womanizer over zijn lichaam, begin bij zijn armen en werk naar beneden.

The best finisher- Doggy!

The best finisher- Doggy!

Doggystyle heeft alles om jou te laten finishen, mocht dat nog nodig zijn! Jij kunt haar lekker diep penetreren, spelen met haar borsten en genieten van het uitzicht op haar billen. Zij kan met haar linkerhand de Womanizer op haar clitoris plaatsen. Dit standje kun je overal uitvoeren.

Tip: ook jij als man kan de Womanizer op haar clitoris plaatsen. Het gevoel van jouw handen op haar lichaam kan haar net over het randje duwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

19.976 keer bekeken

Geschreven door

Geen vrouw is gelijk, geen vingerafdruk hetzelfde en dat geldt ook voor het vrouwelijke geslachtsdeel. Volgens de mannen zijn er 7 verschillende vagina’s te onderscheiden. En net als over hun eigen geslachtsdeel, hebben ze ook over die van de ladies …
19.976 keer bekeken