Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

1.122 keer bekeken

Zo maak je van de feestdagen één groot hoogtepunt

20 december 2023,

geschreven door

De feestdagen: ze zitten vol gezelligheid, maar ook vol verplichtingen. Hoe zorg je ervoor dat jij en je lief nog tijd voor elkaar hebben rond de drukke feestdagen? Wij zetten allerlei spannende tips voor je op een rijtje!

Feestdagen: drukste periode zorgt voor stress

De kinderen hebben kerstvakantie en willen leuke dingen doen, terwijl jij probeert die paar weken in december zo goed en stressvrij mogelijk door te komen. Op tijd de boodschappen doen, taken delegeren, met je warmste sokken op de bank en vroeg naar bed om die vermoeidheid te tackelen. Niet echt pikant allemaal. Met onze tips zorg je ervoor dat je ook tijd voor jezelf en je partner vrijmaakt. De feestdagen hebben tenslotte alles in zich om ook heel spannend te kunnen zijn.

Je voelt je krachtiger en sexyer als je mooie lingerie draagt

Draag sexy lingerie tijdens de feestdagen

We horen je denken: kerst, spannend? Jazeker! Draag bijvoorbeeld een sexy lingeriesetje onder je feestelijke kleding. Mooie lingerie draag je zeker niet alleen voor je partner: het geeft je zelfvertrouwen ook een boost. Je voelt je krachtiger en sexyer en niemand weet waarom je opeens zo vol zelfvertrouwen zit. Natuurlijk kun je wel een tipje van de sluier lichten door je lief een spannende foto te sturen…

Sexting tijdens kerst

Inhakend op de vorige tip: verras je geliefde met een spannend berichtje. Dit is een fijne manier om close te blijven als je niet bij elkaar bent tijdens de feestdagen, maar minimaal net zo spannend als je dat wel bent. Is je lief even naar de supermarkt of ben jij op je werk? Zie sexting als een vorm van voorspel: je laat je partner weten dat diegene een spannende avond kan verwachten. Stuur bijvoorbeeld een sexy foto van je nieuwe lingeriesetje, een link naar een opwindend erotisch verhaal of vertel in je eigen woorden hoeveel zin je hebt in diegene.

sexy kerst

Neem de tijd om te relaxen

Sommige mensen, vooral vrouwen, hebben meer tijd nodig om in de stemming te komen. Niet zo gek dus dat je in een drukke tijd niet per se zin hebt in seks. Gun jezelf de tijd om te relaxen tijdens de feestdagen. Zet je telefoon uit, ga uitgebreid in bad – met die dure bruisbal – en verzorg je huid met die bodylotion voor speciale gelegenheden. Je verdient het! Door te relaxen komen lichaam en geest tot rust.

Ook fijn tijdens een drukke periode: een massage. Ga beiden op tijd naar bed en vraag je lief om je te masseren. Steek alvast een massagekaars aan, want hiermee creëer je niet alleen een romantische sfeer; je gebruikt de warme olie vervolgens om mee te masseren. Ook fijn: de massagetools van ELEEELS.

Geef jezelf of elkaar een sextoy cadeau

Kerst is een uitgelezen moment om elkaar een seksspeeltje cadeau te geven. Geef het elkaar bijvoorbeeld op kerstavond, of ’s ochtends, als er geen andere mensen bij zijn 😉 Een aantal populaire speeltjes zijn bijvoorbeeld een masturbator voor hem, een luchtdrukvibrator voor haar of een spannende koppeltoy waar jullie tegelijk van kunnen genieten. Heb je meer cadeauinspiratie nodig? Je vindt hier een selectie van onze nieuwste toys.

Hiermee maak je je feestdagen écht spannend

Natuurlijk is het super opwindend om een spannend speeltje voor elkaar uit te zoeken. Maar het kan allemaal nóg spannender. Hoe? Door bijvoorbeeld een vaginaal eitje te dragen in het openbaar. Zo wordt de kerstbrunch bij je schoonouders een stuk opwindender. Het leuke is dat je partner met een app het eitje kan bedienen.

Deze toy is ook heel geschikt als je samen wilt zijn met je partner, maar dat fysiek niet bent, omdat je allebei bij je eigen familie bent of misschien zelfs in een ander land. Veel nieuwere vibrerende eitjes hebben apps waarmee ze wereldwijd bediend kunnen worden. Hoe wil jij je eitje het liefst: hard, zacht of trillend?

Hang een vibrator in je boom

Alleen geschikt in een huis zonder kinderen of op een plek waar ze hem niet zien: de Sattie kerstbal. Een kerstbal in de vorm van, jawel, je favoriete Satisfyer toy. Deze grappige kerstbal hoort elke vrouw in haar boom te hebben.

Santa’s sexy helper

Hebben jullie een avondje samen? Een perfect moment om je partner te verrassen met je sexy Mrs. Claus outfit. Want misschien denk je er niet vaak zo over na, maar Santa’s little helper kan heel sexy zijn. Zet wel de verwarming een standje hoger, want de pakjes zijn nietsverhullend. En heren, wees niet bang: jullie mogen je sexy Santa kerstkostuum ook gewoon uit de kast trekken!

Hoe maak jij je feestdagen spannend?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

37.818 keer bekeken

Geschreven door

Een trio: het is de droom van velen. Maar hoe gaat dat eigenlijk in zijn werk, seks met drie personen? Of je hier nu bent om inspiratie op te doen voor jouw eerste trio, of uit pure nieuwsgierigheid, dat maakt niet uit. Wij zetten de leukste standjes…
37.818 keer bekeken