NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

2.793 keer bekeken

Toch nog wel wat frisjes? Warm elkaar op met deze voorspel tips!

29 maart 2022,

geschreven door

Eindelijk breekt de lentezon weer door! Overal om ons heen zien we dat mensen weer wat blote huid durven te laten zien, wat ons libido allesbehalve tegenwerkt. Toch is het ook niet gek als je nog een beetje op gang moet komen. Geen betere manier om warm te draaien, dan met een stukje foreplay. Gebruik daarom de volgende voorspel tips!

Om de toon te zetten…

Voorspel kan al beginnen ruimschoots voor je de slaapkamer betreed. Laat merken dat je in de stemming bent door net wat meer aanraking te zoeken of plagerige berichtjes te sturen. Een paar subtiele hints in de loop van de dag is genoeg om alvast wat spanning op te bouwen.

Zorg wel dat jij en je omgeving goed verzorgd zijn. Het laatste wat je wil is dat je partner struikelt over een verdwaald hoopje kleren, of wordt afgeleid door een onplezant luchtje. Doe wat moeite om een romantische sfeer te creëren, door wat fijne muziek op te zetten en kaarsjes aan te steken.

Ook de juiste outfit kan helpen om elkaars seksdrive aan te wakkeren. Laat je partner bijvoorbeeld vluchtig die sexy lingerie onder je kleren zien. De perfecte manier om hem/haar te teasen

Een uitdagend spelletje

Trek niet meteen al je kleren uit! Waar voorspel eigenlijk om draait, is langzamerhand het randje opzoeken. Eén manier is door hier en daar wat kusjes te geven, maar elkaar nét niet te zoenen. Juist door elkaar te weerhouden van hetgeen je eigenlijk wilt, wordt je nog onrustiger.

Vooral de erogene zones lenen zich hier uitstekend voor. Bijvoorbeeld door even in het bovenbeen te knijpen, zachtjes aan de nek te zuigen, of rondom het geslachtsdeel te wrijven, wind je je partner lekker op. Pas wel op dat je niet te ver gaat; de één kan meer hebben dan de ander. Als hij het toppunt bereikt voordat je eigenlijk bent begonnen, zou dat een beetje zonde zijn.

“Let your hands do most of the talking.”

Ook dirty talk kan van toegevoegde waarde zijn. Fluister eens in je partners oor wat je wilt doen en laat je warme adem zijn/haar nek raken. Maar pas wel op dat je niet teveel praat of er flauwe clichés uitgooit. Dat leidt waarschijnlijk alleen maar af. Het is beter om je te laten meeslepen door het moment en daarop in te spelen dan het te forceren.

voorspel tips

Turn up the heat!

Vind je het voorzichtig zoenen en strelen iets te vanilla? Bijt in zijn/haar schouder of deel een lekkere tik tegen de kont uit. Laat je nagels over de rug glijden en laat wat plekjes achter. Soms maakt een beetje pijn het plezier des te intenser!

Je kunt er ook voor kiezen om de leidende rol met elkaar af te wisselen. Geef je partner de controle en zie maar waar je terechtkomt Uiteraard in overleg, kun je ook een pittigere aanpak overwegen, bijvoorbeeld door de rollen van dom (dominant) en sub (onderdanig) te verdelen.

Er zijn verschillende toys die voorspel nog spannender kunnen maken. Laat je bijvoorbeeld verwennen door een vibrerend eitje met afstandsbediening of neem de touwtjes in eigen handen met een kietelaar!

Weleens gehoord van Temperature Play? Met een paar warme druppels olie van de massagekaars kun je je partner aangenaam verrassen! Of stop eens een ijsblokje in je mond en laat een spoor van ijskoude kusjes achter.

Misschien leg je je geliefde liever in de watten met een sensuele massage. Massageolie is er in allerlei lekkere geuren en zelfs smaken! Doe er als kers op de taart een toefje slagroom bovenop en je hebt een heerlijk toetje.

Ten slotte…

Als er één geen zin heeft of het lukt gewoon even niet, is dat oké. Mensen zijn nou eenmaal verschillend. De momenten waarop en de omstandigheden waaronder we opgewonden raken, kunnen dus ook net anders zijn. Uiteindelijk gaat het erom dat we elkaar op weg helpen.

Hoe komen jij en je partner écht in de stemming? We lezen het graag in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

3.060 keer bekeken

Geschreven door

Een drukke baan of studie, sociale contacten onderhouden en daarnaast ook nog eens het huishouden op orde houden. Soms ben je simpelweg te moe voor seks. Heel begrijpelijk. Maar hoe zorg je ervoor dat je ondanks je vermoeidheid toch de energie kan vi…
3.060 keer bekeken