Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

“Ik wil een spannende date met mijn partner. Heb jij tips?”

11 december 2021,

geschreven door

Beste Talitha, mijn vriend en ik zijn al een aantal jaren samen. Binnenkort vieren we ons jubileum en om dat te vieren wil ik hem verrassen met een spannende avond samen. Heb jij tips voor de perfecte romantische en spannende date?

– Elisa, 34 jaar

Beste Elisa,

Er zijn zoveel verschillende romantische ideeën te bedenken voor een spannende date met je vriend. Ik zal je een paar tips geven om jullie jubileum in stijl te vieren!

Tips voor een spannende date met je partner

Elkaar verwennen met een erotische massage

Een erotische massage is een geweldige en intieme manier om elkaar te verwennen. Het kan tevens als een uitgebreid voorspel dienen, waarbij jullie beiden al helemaal in de stemming komen. Er zijn verschillende erotische massages te bedenken, zoals een full body Nuru massage. Ook de penis, vagina, borsten of billen kunnen uitgebreid gemasseerd worden.

Tip! Creëer een romantische, ontspannende sfeer voor jullie massage. Gebruik daarnaast voldoende massageolie.

Speel een erotisch spel

Het is altijd een goed idee om elkaar (nóg) beter te leren kennen op het gebied van seks. Door op een speelse manier over seks te praten en leuke opdrachten uit te voeren, ontdek je elkaars seksuele voorkeuren en wensen. Bovendien kan het spelen van een erotisch spel perfect als voorspel dienen! Het spel Ultiem Verlangen is een uitgebreid spel waarbij zowel vragen als opdrachten aan bod komen, met als doel elkaar seksueel te (her)ontdekken en tegelijkertijd de spanning te laten stijgen.

Sexting

Intimiteit creëer je al met de kleinste gebaren. Soms hoef je niet veel uit te pakken om de spanning tussen jou en je partner te laten stijgen. Een leuke manier om uit te kijken naar een spannende avond is door overdag af en toe spannende berichtjes naar elkaar te sturen. Oftewel: sexting. Hoewel je verantwoord moet omgaan met het sturen van pikante foto’s en berichten, kan het een leuke teaser zijn voor de spannende avond die jullie staat te wachten.

“Stuur elkaar overdag, bijvoorbeeld tijdens het werk, spannende berichtjes of foto’s om elkaar vast op te warmen voor een spannende en romantische avond.”

Pak uit met een rollenspel

Seks is iets dat altijd vernieuwend en spannend moet blijven, willen jullie er beiden optimaal van genieten. Een rollenspel is een speelse manier om iets nieuws in de slaapkamer toe te voegen. Er zijn verschillende rollenspellen waar jullie mee kunnen experimenteren, met bijpassende spannende outfits.

Experimenteren met een seksspeeltje

Het wordt steeds normaler om een seksspeeltje toe te voegen in de slaapkamer. En niet alleen tijdens de solo-seks; een seksspeeltje kan ook prima gebruikt worden samen met je partner. Zo zijn er duo vibrators die speciaal ontworpen zijn om te gebruiken tijdens de seks. Dit speeltje geeft zowel hem als haar extra stimulatie. Ook kunnen diverse clitoris stimulators of een vibrerende penisring een extra toevoeging zijn om te gebruiken tijdens de seks.

Tip! Verras je partner eens met een spannend lingeriesetje.

Overige leuke ideeën voor een spannende date

Naast jullie jubileum op een erotische manier te vieren, kunnen jullie op vele andere manieren de intimiteit opzoeken. Plan een leuk uitje, kook uitgebreid voor je partner of voer eens een goed, diepgaand gesprek. Evalueer bijvoorbeeld jullie relatie. Hoe staan jullie erin? Zijn jullie tevreden, zijn er dingen die jullie graag zien veranderen? Af en toe de balans opmaken werkt zowel verbindend als verrijkend.

Heb jij ook een vraag over seksualiteit? Vul dan mijn contactformulier in of laat hieronder een reactie achter. Ik beantwoord hem dan zo spoedig mogelijk.

Wegens privacyredenen is de naam in dit artikel aangepast.

1 reactie

  1. Ik hou van buiersex dat vent ik lekker met lul in jou kutje in en pijpen ook een vrijen met mijn schatje ik het hans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

3.026 keer bekeken

Geschreven door

Denk je net dat het eindelijk serieus gaat worden tussen jou en die ene leuke jongen, blijkt het een onvervalste fuckboy te zijn! Zo’n gast die je constant aan het lijntje houdt, ook met andere meiden aanpapt en je uiteindelijk laat zitten met een …
3.026 keer bekeken