Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

895 keer bekeken

Natuurlijk genieten met deze vegan seks toys!

26 april 2021,

geschreven door

Wanna know what turns us on? Nature! Je hebt onder een steen geleefd als je niet weet dat het slecht gaat met de natuur. Daarom moeten we allemaal een steentje bijdragen. Gelukkig hebben wij hele leuke natuurvriendelijke toys waar jij op een natuurlijke manier van kan genieten!

Hold on

Leren bondage boeien zien er kinky uit, maar ze zijn niet zo diervriendelijk. Gelukkig hebben de merken Vegan Fetish en MAZE diervriendelijke varianten! Het kunstleer doet qua look en feel niet onder voor echt leer, maar het is wel een stuk beter voor de natuur. Want jij wil toch ook og jaren langs zorgeloos kunnen genieten van jouw (seks)partner? En zorgeloos genieten kan pas als jij je nergens zorgen over hoeft te maken. Dus ook niet over smeltende poolkappen, het gat in de ozonlaag en global warming. De enige global warming waar jij je druk over wil maken is de global warming in je broek 😉 Misschien lijkt het gebruiken van vegan leer in plaats van echt leer een veel te kleine stap, maar onthoud dat elke stap telt!

ecologische toys

Bio afbreekbare dildo’s? Yes we Do!

Met Gaia introduceert Blush Novelties de eerste lijn in biologisch afbreekbare vibrators. De speeltjes zijn gemaakt van BioFeel, een bio plastic gemengd met plantaardige materialen. Het BioFeel materiaal kost minder energie om te produceren, waardoor de uitstoot van broeikasgassen beperkt wordt. De natuurlijke materialen maken de vibrators biologisch afbreekbaar. Maar Biologisch afbreekbaar? Betekent dit dan dat de toy oplost als je hem te lang inbrengt? Nee, daar hoef jij je natuurlijk geen zorgen over te maken 😉

Massage olie om je vingers bij af te likken

Het merk Dona heeft verschillende soorten vegan massage olie. De olie voelt niet vet aan en is heel fijn en hydraterend voor de huid. De Kissable Oils, zijn -zoals de naam al zegt- kissable en dus eetbaar! Als jij je partner na de massage overal wil zoenen, kan je dit dus doen zonder een vies smaakje!

Deze condooms zijn veilig voor jou én de natuur

Huzzy vegan condooms zijn vegan én het merk heeft een mooie boodschap. Huzzy vindt dat liefde voor iedereen is. Zij vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf kan herkennen in de boodschap over liefde, seks en schoonheid. Zij streven naar een gezond, eerlijk en realistisch beeld van schoonheid. Ben je opzoek naar stimulerende, vegan condooms? Dan vind je die van het merk MEIN KONDOM.

Wat vind jij van onze vegan toys?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Heb je het gevoel dat jouw partner (veel) vaker zin heeft in seks dan jij? Of zou je zelf wel vaker willen, maar is jouw partner daar minder voor in? Weet dan dat je verre van alleen bent. Twee partners die een disbalans ervaren in hun sexdrive: dat …
3.167 keer bekeken