Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

266 keer bekeken

Expert Review: Toytester over de Womanizer Premium Eco

1 november 2023,

geschreven door

Bij EasyToys waarderen we niets meer dan een eerlijke mening, daarom delen we supergraag ongezouten reviews met jou. Vandaag focussen we op de Womanizer PREMIUM eco, een ware revolutie op het gebied van eco-friendly pleasure! Met z’n baanbrekende biologisch afbreekbare materiaal en Pleasure Air Technology zorgt dit pareltje voor een groen orgasme zoals je dat nog nooit hebt beleefd. Maar don’t take our word for it; een van onze fantastische klanten vertelt je zo alles wat je moet weten. Are you ready to get eco-sexy?

Bekijk ook:

  • Eco-friendly uitvoering
  • Innovatief Biolene materiaal
  • Volledig recyclebaar
  • Smart Silence functie
  • Pleasure Air technologie

Ontdek de Womanizer PREMIUM eco, het groenste genotsmaatje in de Pleasure Air-lijn! Deze innovatieve stimulator is vervaardigd uit biologisch afbreekbaar Biolene en is dus 100% recyclebaar. Dankzij Pleasure Air Technology en Smart Silence verwent hij je clitoris zonder direct contact, voor een orgasme dat anders is dan alle andere—en helemaal eco-friendly. Zeg maar dag tegen schuldgevoel, want Womanizer plant zelfs een boom voor elke verkochte PREMIUM eco! ️

Wat is een toytester?

Bij EasyToys hebben we een uitgebreid panel aan toytesters die onze nieuwste seksspeeltjes uitvoerig testen. Ze voorzien ons van waardevolle feedback, zodat toekomstige klanten een geïnformeerde keuze kunnen maken.

womanizer eco review

Womanizer Premium Eco: Beoordeling door Toytester Rose

  • Prijs/kwaliteit verhouding
  • Gebruikersgemak
  • Design/uiterlijk
  • Voelt prettig aan
5

Productbeoordeling: Womanizer Premium Eco door Toytester Rose

Zoals gewoonlijks krijg ik elke week een mailtje van EasyToys met de leukste aanbiedingen. Ook al heb ik al een redelijke collectie, ben ik altijd benieuwd naar wat de nieuwste producten zijn en of ik misschien iets zie wat ik nog niet heb. In het mailtje kondigde ze de nieuwe Womanizer Premium Eco aan, ik was opslag verliefd. Ik had mijn oog al een tijdje op de Womanizer Premium, aangezien ik alleen maar geweldige dingen over die vibrator heb gehoord. Nu kwamen ze ook nog eens met een sustainable versie ervan en was ik gelijk om.

De Womanizer Premium is een luchtdruk vibrator die gebruikt maak van innovatieve Pleasure Air Technology die de clitoris stimuleert zonder hem direct aan te raken. Die technologie zorgt voor een zuigende sensatie die orale seks imiteert. De eco versie is gemaakt van een biologisch afbreekbaar materiaal, Biolene, en kan daardoor volledig recyclet worden.

Zoals altijd komt mijn EasyToys pakketje netjes geleverd in een compleet anonieme verpakking. Nergens was te zien wat er verstopt zat in mijn pakketje. De verpakking van de Womanizer is wel benoemingswaardig, over elke detail is goed nagedacht. Ten eerste is de doos waarin hij komt compleet gemaakt van recyclet papier, met “Loving Our Planet Can Be Orgasmic” erop, superleuk bedacht. Eenmaal open word je begroet met de tekst ‘Say “Hello” to the new sustainable you!”, ze benadrukken met alle elementen hoe milieubewust ze bezig zijn. Over de indeling is ook goed nagedacht, alles zit in verschillende compartimenten opgesplitst met de basis instructies erop. Aan de ene kant heb je de vibrator die verpakt is in een katoenen tasje die ‘Go. Love yourself!’ zegt, ook weer heel leuk gedaan. Aan de andere kant heb je de oplader (die 50% korter is dan de normale Womanizer oplader, maar daardoor beter is voor het milieu), ook zit er een ander opzetje op voor de vibrator in maat M. Maat S zit al op de vibrator.

De specificaties

Even wat technische specificaties, want het is wel handig om te weten of je al batterijen in huis moet halen of dat hij makkelijk op te laden is via een USB-oplaadkabel. Gelukkig is het dat laatste, hij wordt geleverd met een USB-oplaadkabel die met de vibrator verbindt door middel van een magnetische verbinding. Je kan zien dat die oplaadt wanneer er een lampje gaat knipperen. Zoals eerder omschreven is de oplaadkabel wat korter dan normaal, fijn voor de natuur maar daar moet je wel even rekening mee houden als je hem wil gaan opladen.

De Womanizer toys zijn in verschillende kleuren beschikbaar, maar de eco variant alleen in roze. Zelf vind ik hem wel schattig, ook ligt die fijn in de hand. Hoe schattig hij er ook uit ziet, is die allesbehalve wanneer je hem eenmaal aanzet! Dat doe je overigens door de plus knop ingedrukt te houden en hem uit doen kan gemakkelijk door de min knop in gedrukt te houden. De vibrator heeft 12 verschillende standen, die rustig uit starten en steeds harder worden.

Dit brengt mij bij het gebruik van het apparaat. Persoonlijk vind ik hem heel makkelijk te gebruiken, de knoppen zijn slim geplaatst en het is makkelijk om van stand te veranderen. Ook is de vibrator erg slim, aangezien hij alleen maar gaat trillen wanneer hij contact maakt met de huid. Na al dat gelezen te hebben vraag je je natuurlijk af, maar hoe is die dan? Nou, laat ik even beginnen met wat dat dit absoluut mijn nieuwe favoriete toy is. Ik heb hem elke dag voor een week gebruikt (solo en met mijn partner), ik wilde hem natuurlijk wel even goed testen voordat ik hem zou reviewen. En goed getest heb ik hem zeker. De vibrator stimuleert heel specifiek, waar ik heel even aan moest wennen. De eerste keer was daardoor wel erg snel voorbij, ik kwam binnen een minuut klaar. Een ding was voor mij toen al zeker, hij doet het absoluut goed! Natuurlijk is het soms fijn om even snel te zijn, maar een langere rit naar een orgasme kan ook fijn zijn. Na hem nog enkele keren getest te hebben kan ik ook zeker wel stellen dat die lange rit mogelijk is. Beginnen op een laag standje en steeds wat harder zetten en als ik mijn orgasme wil uitstellen kan ik hem makkelijk op een lager pitje zetten. Ik vind de toy erg gebruikersvriendelijk en hij voelt echt heerlijk aan. Met mijn partner was het wel even zoeken, want ja…ik weet heel goed wat ik fijn vind en waar ik de vibrator wil hebben. Na wat experimenteren kreeg hij het gelukkig ook zeker voor elkaar!

Conclusie

Mijn eindconclusie? Wat een fijne vibrator. Sure, hij is wel prijzig maar hij is het geld dan ook zeker wel waard! Ik had verwacht dat hij een beetje op de Satisfyer Pro 2 zou lijken en wist niet precies hoe deze het beter of anders dan die zou kunnen doen. Maar wat zat ik fout, dit speeltje voelt ook meer als een luxeproduct aan en ik pak hem er heel vaak bij. Om het plaatje helemaal perfect te maken is hij dus ook nog eens milieuvriendelijk (van de vibrator tot aan de verpakking!).


Ben jij het roerend eens met deze review of heb je een totaal andere ervaring met de Womanizer Premium Eco? Deel jouw gedachten en laat een reactie achter hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.142 keer bekeken

Geschreven door

Bij EasyToys hechten we veel waarde aan eerlijkheid, daarom delen we graag authentieke reviews over onze producten. Dit keer zetten we de schijnwerpers op de Arcwave Ion, een revolutionaire luchtdruk-masturbator die belooft je solo-avonturen naar een…
1.142 keer bekeken