door CheekyCharly

De 5 beste standjes met een volle buik

10 januari 2019 door CheekyCharly

Misschien ken je het wel; je hebt de hele avond met je partner op de bank gehangen, Netflix gekeken en jezelf helemaal vol gegeten om vervolgens samen in bed te eindigen. Zodra je bovenop elkaar klimt, komt al het eten gelijk weer omhoog. Om er voor te zorgen dat de foodbaby de pret niet onderdrukt hebben wij de ideale standjes voor jullie uitgezocht.

1. Handwerk

Wanneer jullie beide te vol zitten om nog maar enigszins in beweging te komen kunnen jullie natuurlijk ook elk afzonderlijk in actie komen of elkaar met de hand bevredigen. Voor nóg meer genot en gemak kan er gebruik worden gemaakt van een sextoy

2. Scharen 

Dit standje is zeker niet alleen voor vrouwen en is perfect voor wanneer jullie beide bezwijken aan een foodbaby. Ga allebei op je zij liggen en schuif in elkaar als twee scharen. De één met het hoofd op het kussen en de andere met zijn hoofd bij het voeteneind. Lijkt misschien een beetje ingewikkeld, maar hierbij zit je allebei comfortabel en hoef je niet heel veel te bewegen. 

3. Lepeltje-lepeltje

Lepelen is ook een ideale positie voor seks wanneer je een volle maag hebt. Hierbij kun je allebei lekker liggen, hoef je jezelf niet in ingewikkelde posities ter wringen en kun je na de daad gelijk knuffelend in slaap vallen.  

5. De Pretzel 

De Pretzel is een standje waarvoor je iets leniger moet zijn, maar als je het eenmaal hebt uitgevogeld hoef je daarna nog maar weinig werk te verrichten. Bijkomend voordeel is dat je bij dit standje erg diep penetreert, waardoor je gemakkelijk de G-spot kan stimuleren. 

4. Natafelen 

Net een flinke maaltijd achter de kiezen? Waarom de tafel verlaten als je ook gezellig kan natafelen. Bij dit standje staan beide partners recht. De ene legt het bovenlijf op een tafel. De andere gaat achter de partner staan en penetreert haar of hem.  

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid