Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

6.907 keer bekeken

Pick your Pleasure – Top 10 beste toys van onze seksuoloog

28 februari 2021,

geschreven door

De wereld der seksspeeltjes is zo groot, dat je bij het zoeken van de juiste toy soms door de bomen het bos niet meer kan zien. Iedereen beleeft seks op een unieke manier en onze voorkeuren in de slaapkamer kunnen per persoon verschillen. Om het ultieme genot te beleven, kan je uitwijken naar verschillende soorten stimulaties, waar verschillende soorten toys bij horen. Zoek jij een geschikte toy voor jouw pleasure? Check dan mijn top 10 beste toys voor hem, haar en jullie.

Inhoud van dit blog

Pick your pleasure Top 10 beste toys

1. Luchtdrukstimulatie – Satisfyer pro 2 Next Generation

Veel dames hebben bewuste stimulatie van de clitoris nodig om optimaal te genieten. Omdat de clitoris bijzonder veel zenuwuiteinden bevat, is de clitoris gevoelig voor overprikkeling. Teveel stimulatie kan er dan toe leiden dat aanraking van de clitoris ongevoelig of zelfs pijnlijk aanvoelt. De Satisfyer pro 2 Next Generation is een speeltje dat de clitoris op subtiele wijze stimuleert aan de hand van pulserende luchtdrukgolven. Het tuitje van het speeltje kan tegen de clitoris worden aangelegd, waarbij een soort vacuümeffect ontstaat. De clitoris wordt indirect geprikkeld, waardoor overstimulatie wordt voorkomen.

Wist je dat… veel vrouwen zeer snel hun orgasme bereiken met een luchtdrukstimulator? Zelfs vrouwen die normaliter moeite hebben met klaarkomen bereiken makkelijker hun hoogtepunt.

2. Clitorisstimulatie – Rosy Gold – Nouveau Mini Massager

Een andere manier van externe stimulatie is aan de hand van een wand massager. Van oorsprong zijn wand massagers masagge-apparaten die voor het hele lichaam gebruikt kunnen worden, inclusief de intieme delen. Ze staan bekend om hun krachtige, diepe vibraties. Vaak zijn wand vibrators vrij groot in omvang. Een mini wand vibrator, zoals de Rosy Gold – Nouveau Mini Massager, kan dan een meer compacte, gebruiksvriendelijke keuze zijn om te gebruiken tijdens het masturberen of toe te voegen tijdens de seks met je partner.

3. Tarzan vibrator – The Violet Rabbit Vibrator

Hoewel de clitoris de holy grail is voor veel vrouwen, kiezen sommige vrouwen liever voor vaginale stimulatie of een combinatie van interne en externe stimulatie. De tarzan vibrator is hét klassieke speeltje, waarbij sprake is van zowel vaginale als clitorale stimulatie. The Violet Rabbit Vibrator is een elegante versie van dit populaire type speeltje, voorzien van een unieke swipe technologie waarmee je de stand van de vibraties kan bepalen.

4. Anale stimulatie – Panthra Kesia Buttplug set

Ben jij benieuwd naar anale stimulatie? Dan is het verstandig om te beginnen met het proberen van een buttplug setje. Zo’n set bestaat uit verschillende buttplugs in diverse formaten. Begin met de kleinste plug en bouw het langzaam en voorzichtig op tot je de grootste plug naar alle plezier kan gebruiken. De Panthra Kesia Buttplug set is een spannend setje dat ook nog eens wordt geleverd met een handig tasje, waar je makkelijk en discreet de plugs in kan opbergen.

Tip! Gebruik bij anale stimulatie met siliconen speeltjes altijd glijmiddel op waterbasis.

5. Prostaatstimulatie – Siliconen Prostaat dildo

Anale seks is iets waar vooral mannen veel plezier aan kunnen beleven. Via de anus kan de prostaat gestimuleerd worden, ook wel de mannelijke G-spot genoemd. De prostaat bevindt zich in en gebied vol zenuwen, die onder andere de erectie en het orgasme reguleren. Stimulatie van de prostaat kan dan ook resulteren in een uniek, intens orgasme. Een speeltje zoals de silcionen prostaat dildo is een handig hulpmiddel om jezelf of je mannelijke partner te voorzien van prostaat stimulatie.

6. Duo vibrator – We-Vibe Chorus

Een seksspeeltje hoeft echt niet alleen bedoeld te zijn voor solo-gebruik. Ook tijdens het vrijen met je partner kan je een seksspeeltje toevoegen. Een duo vibrator is bij uitstek bedoeld om toe te voegen tijdens de penetratie (man-vrouw). De We-Vibe Chorus is hier een voorbeeld van. Dit speeltje is voorzien van twee gedeelten, waarbij het smalle deel vaginaal ingebracht kan worden. Het andere deel rust dan extern op de clitoris. Omdat het interne deel smal genoeg is, blijft er ruimte over voor de penis van de partner. De trillingen van het speeltje zijn dan voelbaar voor zowel haar als hem.

Tip! Op zoek naar man-man of vrouw-vrouw speeltjes? Probeer dan eens een dubbele dildo.

7. Masturbator voor mannen – Manta Masturbator

Tegenwoordig zijn er steeds meer speeltjes voor mannen op de markt. Naast de klassieke masturbators, zien we steeds meer high tech toys die mannen voorzien van innovatieve manieren van stimulatie. De Manta Masturbator is een speeltje dat bedoeld is voor penis- en eikelstimulatie. De toy is echter zo ontworpen dat het ook ingezet kan worden bij erectieproblemen. De flexibele vleugels van de Manta kunnen namelijk ook gebruikt worden bij een (deels) slappe penis.

8. Vaginisme – Inspire Vaginisme Dildo set

Een fijn en bevredigend seksleven is lang niet altijd vanzelfsprekend. Veel vrouwen ervaren pijn bij het vrijen, ten gevolge van teveel spanning op de bekkenbodemspieren. Hierdoor vernauwt de vagina, waardoor penetratie moeilijk of zelfs onmogelijk kan worden. Dit wordt vaginisme genoemd. Om te oefenen met het inbrengen van iets in de vagina, kan de Inspire Vaginisme Dildo set worden gebruikt. Dit is een setje van vijf staafjes, waarbij de kleinste niet breder is dan een pink. Door bij de kleinste dildo te beginnen, kan je voorzichtig uitbouwen tot penetratie met de breedste dildo soepel en zonder pijn verloopt. Gebruik ook hierbij weer voldoende glijmiddel op waterbasis.

9. Vibrerend eitje – LUV EGG

Niets is zo spannend om een seksspeeltje samen met je partner te proberen. Een populaire toy is het vibrerende eitje, dat de vrouw vaginaal in kan brengen. Veel van deze speeltjes zijn verkrijgbaar met een afstandsbediening. Het wordt natuurlijk spannend als je – waar je ook bent – die afstandsbediening aan je partner geeft. De LUV EGG is zo’n speeltje die je bij uitstek op spannende (openbare) plekken kan gebruiken.  

10. Beginnen met BDSM – Secret Pleasure Chest – Black Fantasy

Wil je wel eens wat anders in de slaapkamer en lijkt het je spannend om te experimenteren met BDSM? Dan kan een kinky bondage setje erg leuk zijn om mee te beginnen. De Secret Pleasure Chest – Black Fantasy is een veelzijdige set voorzien van verschillende kinky speeltjes. Op deze manier kan je naar eigen behoefte de vele kanten van BDSM ontdekken!

Wat zijn volgens jou de beste toys? Deel jouw favoriete speeltje met ons in een comment hieronder!

4 reacties

 1. Beste Tabitha,

  De enigste manier waardoor ik tot nu toe klaarkomen is zo… Ik zet mijn handen op de hoek van de tafel en hang met mijn vagina op de hoek. Benen heb ik van de grond, als ik ze op de grond zet werkt het niet. Dan ga ik met mijn vagina heen en weer over de tafel, mijn benen bewegen ook mee en dan kom ik al redelijk snel klaar. Nu zou ik ook graag op een andere manier willen, kunnen klaarkomen maar hoe vraag ik me af. Ik heb je nr 1 sextoy tip in huis maar deze doet het voor mij niet helaas. Kun je mij een tip of advies geven?

  1. Beste Easystarter,

   De weg naar het orgasme is voor iedereen weer anders. Als je eenmaal een fijne manier hebt gevonden, zullen we die steeds blijven herhalen en herhalen. Er bestaat een kans dat je hersenen hierdoor enkel deze manier registreren als dé manier die wordt beloond met een hoogtepunt.
   Dat betekent niet dat je dan alleen op deze aangeleerde manier kan genieten van seks.
   Om te kunnen klaarkomen heeft niet alleen te maken met de soort stimulatie of soort speeltje te maken. Je hebt ook de juiste mindset nodig. Houd tijdens het stimuleren de aandacht vooral op datgene wat je lekker vindt. Probeer niet te veel na te denken over het orgasme: juist als je van jezelf ‘moet’ klaarkomen, kan het orgasme uitblijven. Geniet vooral! Met of zonder orgasme 🙂

 2. Hallo,
  Wij zijn een koppel dat onze droomjob sextoy testers. Ik en mijn vriend houden van sex.
  Wij zijn heel de dag thuis en 7/7 thuis
  En wij staan voor alles open..
  Ik hoop op een positief antwoord mvg Nico en Pamela

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

3.090 keer bekeken

Geschreven door

Verliefd zijn is een ontzettend fijn gevoel en een hele ervaring, soms gebeurt het gewoon. Het is niet echt iets wat je kunt beschrijven, maar soms verdwijnt dit gevoel ook weer. Het ebt langzaam weg en het kan net zo snel gebeuren als dat je verlief…
3.090 keer bekeken