Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

rabbit vibrator
190 keer bekeken

Wat is een rabbit vibrator?

28 maart 2024,

geschreven door

Ben je op zoek naar je eerste speeltje of wil je graag een toy die de clitoris én de G-spot tegelijkertijd stimuleert? Dan is een rabbit vibrator iets voor jou! Deze schattige toy is niet voor niets een van de meest populaire seksspeeltjes voor vrouwen. Wil je een rabbit vibrator kopen? Dan zijn er een aantal dingen die je moet weten. Hierbij een handig overzicht!

Wat is een rabbit vibrator?

Een rabbit vibrator, ook wel Tarzan vibrator genoemd, is een vibrator voor vrouwen die voor dubbele stimulatie zorgt. Het heeft een vibrerende schacht die in de vagina ingebracht kan worden en een stimulator aan de voorkant die de clitoris stimuleert. Hierdoor kun je tegelijkertijd genieten van penetratie én clitorisstimulatie (en vaak ook G-spot stimulatie). Al jouw gevoelige plekjes in één keer dus.

Als jij net als de meeste vrouwen niet klaar kunt komen door alleen penetratie, is een rabbit vibrator een ideaal speeltje!

De meeste rabbit vibrators zijn gemaakt van zacht siliconen, hebben een stijlvolle vormgeving en zijn voorzien van een eenvoudige bediening. Ze maken gebruik van vibraties en bewegingen om de clitoris en de G-spot zo goed mogelijk te stimuleren en zo te zorgen voor intens plezier.

Waarom heet het een rabbit vibrator?

Toen de rabbit vibrator voor het eerst populair werden, hadden de meesten van die toys een clitorisstimulator in de vorm van een konijntje. Vaak was dit dan de kop van een konijntje met twee vibrerende oortjes die de clitoris kietelden. De meeste oudere modellen hebben dan ook een rabbit design. Maar hoewel er nog steeds veel rabbit vibrators zijn met konijnenoortjes, heeft de clitorisstimulator vaak ook een andere vorm, zoals een punt, een bolletje, een vlak met noppen of een roterend wieltje.

In Nederland wordt een rabbit vibrator ook wel een Tarzan vibrator genoemd. Dit is omdat er naast rabbit vibrators met een enkele stimulator ook andere variant is met een tweede stimulator. Deze zit aan de achterkant en is bedoeld voor anale penetratie. Zo heb je dus geen dubbele stimulatie, maar driedubbel!

Vanwege de vorm werd zo’n rabbit vibrator een Tarzan vibrator genoemd. De termen rabbit en Tarzan worden inmiddels door elkaar gehaald en gebruikt voor dezelfde soort vibrators. Hierdoor vind je ze ook samen in dezelfde categorie.

Wat voor rabbit vibrators zijn er?

Rabbit vibrators zijn een van de populairste seksspeeltjes voor vrouwen, waardoor er een groot aanbod is waar je uit kunt kiezen. Hoewel deze vibrators in de basis hetzelfde zijn, zijn er wel veel verschillende variaties. Sommige vibrators hebben bijvoorbeeld een gebogen top om ook de G-spot te stimuleren, of een schacht die stotende of roterende bewegingen maakt. Daarnaast zijn er tegenwoordig rabbit vibrators die voorzien zijn van luchtdruk om de clitoris nog beter te stimuleren.

De meeste nieuwe rabbit vibrators zijn voorzien van twee krachtige motoren: eentje in de schacht en eentje in de clitorisstimulator. Deze kun je vaak apart van elkaar instellen met de bediening op het handvat. Hiermee bepaal je ook het patroon en de snelheid van de vibraties. Zo kun je jouw rabbit dus precies instellen naar jouw eigen voorkeur.

Waar moet ik op letten?

Een rabbit vibrator is eenvoudig te gebruiken en is daarom geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Wil je een rabbit vibrator kopen? Bedenk dan van tevoren wat voor jou het belangrijkst is en wat jouw gevoeligste plekjes het beste stimuleert. Wil je bijvoorbeeld goede vibraties, veel vibratie standen, krachtige clitoris stimulatie of optimale G-spot stimulatie?

Daarnaast is verstandig om goed te letten op de punten hieronder, zeker als je nog niet zoveel ervaring hebt met een rabbit vibrator of sextoys in het algemeen.

✨Waterproof of waterdicht?

Check altijd of jouw vibrator waterdicht of waterproof is. Dit kun je vinden bij de specificaties op de pagina van het product. Is hij waterdicht? Dan kun je hem gebruiken onder de douche en afspoelen onder de kraan om hem schoon te maken. Is hij waterproof? Dan kun je hem gerust onderdompelen in water en is hij geschikt voor gebruik onder de douche én in bad.

✨Batterijen of oplaadbaar?

Als je een vibrator uitzoekt, let dan even op of de vibrator oplaadbaar is of werkt op batterijen. Batterijen worden niet altijd meegeleverd en moet je dus meebestellen als je ze niet thuis hebt liggen. Is je vibrator oplaadbaar? Dan wordt het uiteraard altijd geleverd met oplader. Inmiddels zijn de meeste vibrerende toys oplaadbaar, maar als jouw voorkeur uitgaat naar een budgetvriendelijk model, zodat je eerst rustig kunt kijken of het iets voor je is, dan bestaat de kans dat je een paar batterijen nodig hebt.

Batterijen worden niet altijd meegeleverd, maar zijn wel heel eenvoudig mee te bestellen!

✨Glijmiddel

Is jouw speeltje gemaakt van siliconen? Gebruik hem dan nooit in combinatie met siliconen glijmiddelen! Dit glijmiddel tast het materiaal van jouw rabbit vibrator aan, waardoor bacteriën zich kunnen nestelen in de kleine scheurtjes en openingen. Dit maakt het onmogelijk om de vibrator hygiënisch schoon te maken, wat kan leiden tot (vaginale) infecties. Gebruik daarom altijd glijmiddel op waterbasis om het materiaal van je vibrator te beschermen. Waterbasis glijmiddel kan namelijk veilig gebruikt worden in combinatie met alle toys. Van welk materiaal je rabbit vibrator gemaakt is kun je vinden bij de specificaties.

✨Schoonmaken

Het is belangrijk om jouw rabbit vibrator na elk gebruik meteen goed schoon te maken. Zo voorkom je dat schimmels en bacteriën de kans krijgen om zich op en in jouw vibrator te nestelen (en bescherm je jezelf tegen infecties van jouw intieme zone). De makkelijkste manier om je rabbit vibrator te reinigen is met een toycleaner.

Spray de cleaner op je speeltje en laat het ongeveer een minuut inwerken. Spoel het daarna goed af met water en laat het aan de lucht opdrogen of gebruik een schone doek om de vibrator droog te deppen. Heb je geen toycleaner? Dan kun je ook milde zeep gebruiken om je seksspeeltje schoon te maken.

Heb jij een rabbit vibrator in je nachtkastje liggen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

62.929 keer bekeken

Geschreven door

Sounding? Heeft dat iets te maken met geluid? Nee! Een opkomende trend in de BDSM-wereld is het inbrengen van een voorwerp in de plasbuis. Het ingebrachte voorwerp wordt een ‘sound’ of ‘urethra plug’ genoemd. Het is eigenlijk een vorm van masturberen…
62.929 keer bekeken