Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

2.800 keer bekeken

De nieuwste toys van december

27 december 2023,

geschreven door

Bijna dagelijks wordt onze webshop gevuld met de mooiste, nieuwste en leukste toys, lingerie, accessoires en fun artikelen! Hieronder vind je de leukste recente toevoegingen aan de online shop, zodat je niks mist. Wie weet zit jouw droom sextoy of lingeriesetje er wel tussen!

TIP! Check onze nieuw in de shop pagina voor een volledig overzicht van alle nieuwe toys.

De nieuwste toys van afgelopen maand

EasyToys penis knuffels

Deze wil je toch hebben?! Deze leuke EasyToys penisknuffel is heerlijk zacht, superschattig én het ideale cadeau voor verschillende gelegenheden. Lachen gegarandeerd! Maar je kunt hem natuurlijk ook gewoon lekker zelf houden en als kussen gebruiken. De knuffel is verkrijgbaar in het lichtroze, donkerroze en bruin in de formaten 30 en 60 cm. De donkerroze is ook verkrijgbaar in het reuzeformaat 110 cm! Heerlijk om lekker mee te knuffelen op de bank of in bed.

Bekijk hier de hele collectie!

EasyToys penis plushies

Lovense Ultra HD 4k Webcam

Heb je een langeafstandsrelatie of zijn jij en je partner vaak niet bij elkaar? Haal dan alles uit jullie relatie met deze Lovense Webcam! Deze webcam zorgt er met zijn speciale functies voor dat je toch intiem kunt zijn met je partner wanneer je wilt, zelfs als jullie beiden aan de andere kant van de wereld zijn.

Features:

  • Noise cancelling
  • Autofocus en AI auto tracking
  • Bedienen met handgebaren
  • Uitgebreide privacy instellingen
  • Zeer helder beeld (Ultra HD), ook in een schemerige ruimte
  • 4x digitale zoom
  • Zeer klein en lichtgewicht

Wat kun je ermee?

Verbind de webcam met je favoriete Lovense app en/of jouw Lovense speeltjes om optimaal gebruik te kunnen maken van al zijn functies. Zo kunnen jullie elkaars toys besturen én elkaar zien in Ultra HD. Samen op afstand spelen is nog nooit zo intiem geweest! De webcam is ook eenvoudig te verbinden met andere software, waaronder Skype, Zoom en erotische platforms. Uiteraard kun je de webcam ook gebruiken om foto’s te maken of video’s op te nemen. Dit kan zowel horizontaal als verticaal, en in een formaat dat je makkelijk kunt delen (bijv. op social media).

EasyGlide condooms

Condooms zijn niet alleen functioneel, maar kunnen iets extra’s toevoegen in de slaapkamer! Zorg bijvoorbeeld voor meer stimulatie voor je partner met genopte/geribbelde condooms. Of zorg juist voor meer stimulatie voor jezelf met ultradunne condooms. Zelfs orale seks kun je nog fijner maken door een condoom met een smaakje te gebruiken! Is al die poespas niks voor jou? Dan zijn er uiteraard ook reguliere condooms van hoge kwaliteit zonder smaak en geur. Alle condooms van EasyGlide zijn verkrijgbaar in handige verpakkingen van 10 en 40 stuks.

Bekijk hier alle condooms van EasyGlide.

Magic Stick S1

Hou je van clitoris- en G-spot stimulatie, en het liefst tegelijkertijd? Dan is het vaak lastig om een toy te vinden die deze twee plekken daadwerkelijk goed stimuleert. Elk lichaam is namelijk anders en soms moet je daardoor gewoon geluk hebben dat je goed gestimuleerd wordt. Gelukkig is er nu de Magic Stick S1!

Deze G-spot vibrator wordt geleverd met 4 verschillende opzetstukken die jouw clitoris op verschillende manieren stimuleren. Je kunt de positie van deze opzetstukken aanpassen door ze over de schacht van de vibrator te schuiven. Zo kun je ze dus naar voren of naar achteren plaatsen, gebaseerd op de anatomie van jouw lichaam! Dankzij een handig ingebouwd systeem vibreert/draait het opzetstuk ook, waar je hem ook plaatst. De vibrator is spatwaterdicht en oplaadbaar, en is voorzien van 7 vibratiestanden. Hij is verkrijgbaar in de kleuren roze en paars.

Hot Octopuss Pulse Solo Essential – Dragon Eye

  • Luxe masturbator
  • Speciale editie
  • 8 snelheden en 5 vibratiestanden
  • Diepe stimulatie
  • Waterdicht en oplaadbaar
  • Inclusief travel case
  • Te verbinden met apps en interactieve VR-platformen
  • Ook geschikt voor mannen met een erectiestoornis

Welke nieuwe toy zou jij wel in je nachtkastje willen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Ruim twee miljoen volwassen personen in Nederland hebben rugklachten. Er is geen onderzoek gedaan naar hoeveel van die mensen graag seks willen, maar wij gokken op zo’n.. twee miljoen? Daarom hebben wij een aantal standjes voor jullie op een rijtje g…
8.453 keer bekeken