door CheekyCharly

Standje van de maand: De Steekkar

17 juli 2023 door CheekyCharly

Nieuwe maand = nieuw standje bij EasyToys! Omdat we midden in de zomer zitten, hebben we een seks standje met weinig huid-op-huid contact, zodat jullie hete sessie niet té heet hoeft te worden 😉

Seksstandje: De Steekkar

Standje van de maand

  • Categorie: Achterlangs
  • Stimulatie: Vaginaal, anaal
  • Penetratie: Gemiddeld
  • Niveau: Gemiddeld

Hoe

Dit standje is misschien niet voor iedereen weggelegd, máár schuif het niet meteen aan de kant! De Steekkar lijkt namelijk zwaarder dan hij is.

Omdat de ontvanger met het bovenlichaam op het bed steunt, hoef je als gever dus ‘alleen maar’ het gewicht van het onderlichaam te dragen. Hoe meer deze persoon op het bed leunt, hoe minder zwaar het wordt. Probeer dus een beetje uit wat het beste werkt voor jullie! En wie weet is jullie slaapkamer wel zo ingedeeld dat de ontvanger de voeten op een kast of stoel kan laten rusten? Dan wordt het standje nog makkelijker! Zo niet, dan moet je als gever gewoon vertrouwen op je sterke armen.

“Zoek even uit wat het beste voor jullie werkt, en dan kunnen jullie heerlijk genieten!”

Omdat jullie met dit standje niet tegen elkaar vastgeplakt zijn, kunnen jullie het goed volhouden als de temperaturen buiten hoog oplopen. Daarnaast is De Steekkar een leuke variatie op Doggystyle of de Kruiwagen en zorgt het zeker voor spanning en heerlijke penetratie vanuit een nieuwe hoek!

Sextoys combineren met standje De Steekkar

We adviseren om geen al te gekke dingen te doen met dit standje en jullie beiden handen te gebruiken voor stevigheid. Máár een goed glijmiddel en een cockring kunnen dit standje wel naar een hoger niveau tillen. Met een cockring kan hij zijn erectie langer en harder behouden zodat jullie extra lang plezier hebben! Als jullie een vibrerende cockring gebruiken, kunnen jullie ook nog eens allebei genieten van extra stimulatie.

Wat is jouw favoriete standje bij hoge temperaturen?

Reageer

Gerelateerde berichten

6 reacties op Standje van de maand: De Steekkar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid