NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

Zo trek je de aandacht van je man tijdens het EK

10 juni 2016,

geschreven door

Zodra het EK begint, gaan de meeste mannen voor de buis zitten om er vervolgens niet meer vandaan te komen. Dat is ook de periode dat (wij) vrouwen altijd een beetje liefde en aandacht tekort komen. Tijd om daar eens een stokje voor te steken! EasyToys heeft de gouden tips om de aandacht van je man te trekken tijdens het EK.

1. Kies een schitterend setje

Een mooi lingerie setje is als een cadeautje voor mannen. Het is daarom ook iets waar je makkelijk hun aandacht mee trekt. Rode en zwarte lingerie setjes vallen bij mannen altijd heel goed in de smaak. Ben je bang dat je man er niet genoeg warm van loopt? Probeer dan eens een lingerie setje met open cup of open kruis. Wanneer jij dan voor de televisie gaat staan, zal hij waarschijnlijk eerst langs je heen proberen te kijken. Maar zodra zijn oog op jouw valt, zal hij zonder twijfel aan niets anders meer kunnen denken!

Maak zelf een sushiplank, net zoasl in Sex and the City!

2. De liefde van de man gaat door…

De maag! Maar een diner alleen zal niet genoeg zijn om hem lang genoeg bij de televisie vandaan te houden. Je zult iets creatiever moeten zijn. Denk daarom eens aan slagroom met aardbeien als toetje. Spuit toefjes op je lichaam en laat hem daar met aardbeien van genieten. Of maak van jezelf een sushiplank, net zoals in Sex and the City! Zorg voor zelfgemaakt sushi die je vervolgens over je volledige naakte lichaam verdeelt. Als één van jullie geen vis lust, kun je ook kiezen voor iets anders wat je makkelijk op je lichaam kwijt kan. Tapas misschien! Lees ook onze blog over lustopwekkend eten. Wedden dat hij jouw zelfgemaakte lekkers niet naar binnen zal schrokken voor EK voetbal?

3. Laat hem ‘dat ene’ doen

Als eten alleen niet genoeg is om de aandacht van je man te trekken, kun je nog een stapje verder gaan. Bijna elke man heeft wel een fantasie die jij tot nu toe nog niet werkelijkheid hebt laten worden. Dat kan verschillen van een triootje tot het gebruiken van een seksspeeltje in bed. Wanneer jij ineens besluit om ‘dat ene’ wel te doen, heb je zijn volle aandacht. Wanneer je zijn fantasie echt niet uit wil laten komen om wat voor reden dan ook, moet je dat natuurlijk niet doen. Je zou wel een stapje verder kunnen gaan door iets te doen in de slaapkamer wat hij niet van je gewend is. Denk aan masturberen terwijl hij toekijkt. Of gebruik een minispeeltje in bed. Je zou voorzichtig aan eens role-playing of sm kunnen proberen. Gegarandeerd dat je man niet meer aan het EK en voetbal denkt.

4. Geef hem de massage van zijn leven

Wanneer jouw man gevoeliger is voor een subtiele aanpak, dan is een (erotische) massage een echte aanrader. Begin voorzichtig met het masseren van zijn schouders als hij op de bank televisie zit te kijken. Lees eventueel wat massagetips van tevoren als goede voorbereiding. Breid je massage uit naar andere delen van zijn lichaam en neem hem mee naar de slaapkamer. Heeft hij toch moeite om de televisie los te laten? Fluister dan eventueel in zijn oor dat je voor een heerlijke ‘happy end’ zal zorgen. Zodra hij ontspannen op bed ligt, is er niets wat hem nog aan het EK doet laten denken.

5. Geef hem een striptease met lapdance

In eerste instantie zal hij het waarschijnlijk vervelend vinden dat je voor de televisie staat. Maar als jij met een verlangende blik in je ogen de eerste knoopjes van je blouseje begint open te maken, zal dat ongetwijfeld meer zijn aandacht trekken dan voetbal. Zorg dat je een leuk en sensueel setje onder je kleding draagt en ontdoe jezelf van je kleding. Wees hierin niet te snel. Zo houd je langer zijn blik vast. Wanneer je in je lingerie voor hem staat, ga dan over op een lapdance waarbij je vooral met je borsten speelt en je heupen beweegt. Probeer op subtiele wijze de tv uit te doen of neem hem mee naar de slaapkamer. Doe ten slotte je lingerie uit en geniet samen van een voetballoze avond.

3 Responses

  1. ik kijk ook altijd naar het WK maar sinds de dames meedoen, zit ik elke dag te kijken. zelf hockey, vollybal handball dames ploegen is ene MUST om te zien

  2. Dit is een van de moeilijkste keuzes die een man kan maken tijdens het EK. Waarom maken vrouwen het ons zo moeilijk als ze dit soort dingen uithalen om onze aandacht te trekken haha. Gelukkig bestaat er nog iets als replay om de matchen opnieuw te kijken, haha 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

33.039 keer bekeken

Geschreven door

Ben jij zo’n type dat het woord ‘vluggertje’ soms wel heel serieus neemt, zonder dat het eigenlijk de bedoeling was? Bijna elke persoon met mannelijke geslachtskenmerken heeft het wel eens meegemaakt: Vroegtijdige ejaculatie. Wil jij het eens langer…
33.039 keer bekeken