Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

2.159 keer bekeken

Gezien in Paalstraat 69: #5 Zo ontneem je jouw erectieprobleem!

9 april 2023,

geschreven door

Oké, het klinkt een beetje lullig, maar is je erectie kort en niet krachtig? Kop op! Je bent lang niet de enige en echt waar, het is niks om je voor te schamen. In dit artikel hebben we tips, tricks en toys om jou te helpen met je erectieprobleem!

Erectieprobleem: hoe zit dat precies?

Erectieproblemen komen een stuk vaker voor dan je denkt bij mannen van alle leeftijden. Het kan leiden tot een hoop frustratie in de slaapkamer als je penis moeilijk of niet stijf wordt, terwijl je graag wilt presteren. Hoe zit het precies?

#1. Leeftijd

Naarmate je ouder wordt, kunnen erectieproblemen toenemen. Dit komt doordat het testosteronniveau lager wordt en hierdoor wordt het moeilijker om een erectie te krijgen en te behouden.

#2. Ziekte en medicatie

Diabetes, hoge bloeddruk, hartziekten en obesitas zijn allemaal voorbeelden die kunnen bijdragen bij erectieproblemen, maar ook de medicatie die wordt gebruikt om deze ziektes te behandelen.

#3. Stress

Ben je overwerkt of zit je in een burnout? Of ben je van jezelf snel gestresst of angstig? Stress is een veelvoorkomende oorzaak bij erectieproblemen. Wanneer je gestrest bent, vermindert de bloedstroom naar de penis waardoor deze niet stijf wordt of blijft.

#4. Levensstijl

Ja, ook je levensstijl heeft invloed op je erectie! Als je veel drinkt, rookt of amper beweegt, kun je problemen ervaren met je erectie.

Een handje helpen

Hoe kun je jezelf een handje helpen? Het is natuurlijk belangrijk dat je je eerst afvraagt wat überhaupt de oorzaak kan zijn van je erectieprobleem. Schroom vooral niet om hulp te vragen bij de huisarts, daar zijn ze tenslotte voor!

#1. Verander je levensstijl

Een gezonde levensstijl kan al een wereld aan verschil betekenen. Minder drinken, stoppen met roken, voldoende beweging, gezonde voeding en voldoende slaap werken wonderen. Sporten en gezonde voeding zorgt er voor dat je bloedcirculatie verbetert en dat betekent meer bloedtoevoer naar je penis.

#2. Verminder stress

Stress verminderen is ook ontzettend belangrijk. Kijk naar de dingen die je ’s nachts wakker houden en ga bij jezelf na wat een passende oplossing zou kunnen zijn. Kom je er zelf niet uit of zie je door de bomen het bos niet meer? Zoek dan hulp bij een professional die jou kan helpen om de juiste stappen te zetten naar een gezonde levensstijl.

#3. Een hulpmiddel

Uiteraard zijn er ook nog opties zoals erectie pillen om je te helpen met het behouden van een erectie. Je kunt het beste met je huisarts bespreken of medicatie voor jou een goede oplossing kan zijn, voordat je zomaar wat pillen probeert.

Gelukkig zijn er ook toys die een hulpmiddel kunnen zijn in het behouden van je erectie. Denk aan een cockring of een penispomp. Een cockring zorgt ervoor dat er wel bloed in de penis kan stromen, maar dat het er (bijna) niet uit kan. Dit zorgt er dus automatisch voor dat je penis harder is en langer hard blijft. Een penispomp zorgt ook voor meer bloed in je penis en dus een hardere erectie. De combinatie van een penispomp en daarna een cockring zou ook heel goed kunnen werken!

Over Paalstraat 69

Paalstraat 69 is een comedy serie die exclusief te zien is op TikTok waarin we een samengesteld gezin volgen dat open en eerlijk over sekszaken praat. Weg met het taboe! Elke week uploaden ze 4 video’s die razend populair zijn. Kijken dus!

@paalstraat69 Ga jij alleen of samen naar de dokter? #comedy ♬ origineel geluid – Paalstraat 69

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.597 keer bekeken

Geschreven door

Jij bent in staat om het leven van je dromen te creëren door middel van affirmaties. Maar wat zijn affirmaties precies? Het zijn positieve, krachtige zinnen die je gebruikt om je negatieve gedachten om te zetten in positieve. Om zo je gedachten als …
1.597 keer bekeken