Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

31.989 keer bekeken

Dít zijn de beste goedkope dildo’s en vibrators! – Editie 2018

21 oktober 2018,

geschreven door

Of je nou een klein budget hebt of niet, je wilt natuurlijk een vibrator of een dildo die ook echt goed is. Maar dat is vaak makkelijker gezegd dan gedaan, want er zijn ontelbaar veel sextoys om uit te kiezen. Daarom koos ik 16 goedkope vibrators en dildo’s voor je uit die behalve low-budget, ook nog eens heel erg goed zijn!

Goedkope dildo’s

Goede dildo’s zijn gemaakt van veilige materialen die je goed schoon kunt maken. Hieronder zie je mijn top 8 voordelige dildo’s voor minder dan €30,-. Let goed op de maten, want die verschillen onderling.

1. Realistische dildo met zuignap

Deze realistische, gekleurde dildo met zuignap heeft – afgezien van de kleur – het uiterlijk van een penis, met een lengte van 17 cm. Hij is daarmee iets groter dan de gemiddelde penis in Nederland. Dit speeltje heeft een maximale diameter van 3,5 cm, waardoor deze realistische rakker tussen ‘normaal’ en ‘groot’ in zit. Voor een beginner zal hij dan ook misschien te veel zijn, maar voor vrouwen die een voller gevoel willen, is deze dildo zeker geschikt. De stevige zuignap aan de onderkant zorgt ervoor dat je hem makkelijk kunt vasthouden of op een glad oppervlakte kunt neerzetten!

2. Dubble Dong dubbele dildo

Met een dubbele dildo is het mogelijk om – jawel – dubbele penetratie te ervaren! Deze goedkope en compacte Dubble Dong is zeer geschikt voor beginners. Door het zachte en flexibele materiaal is het mogelijk om deze dildo alle kanten op te buigen, waarbij beiden uiteinden kunnen worden gebruikt voor seksueel plezier. Niet alleen is het een perfect speeltje om te gebruiken tijdens masturbatie, maar ook uitermate geschikt voor partnergebruik.

3. Glazen dildo

Een glazen dildo is absoluut de moeite waard om in je nachtkastje hebben liggen. Glazen dildo’s zijn sterk, duurzaam, glad en zeer goed schoon te maken. Bovendien kun jij een glazen dildo even onder de koude of warme kraan houden voor variatie! Een nadeel kan zijn dat hij kapot kan gaan als je hem laat vallen. Je bent dus genoodzaakt er voorzichtig mee om te gaan. Maar don’t worry, hij zal nooit zomaar breken wanneer je hem gebruikt.

4. Crystal Jellies Anal Starter dildo

Deze schattige, roze anaal dildo is speciaal bedoeld voor mensen die willen experimenteren met anale stimulatie! Door de smalle en gladde schacht is de Crystal Jellies Anal Starter dildo makkelijk in de brengen, in combinatie met glijmiddel. Zeer geschikt dus als eerste anale seksspeeltje! Bijkomend voordeel: de dildo bevat een antibacteriële formule voor optimale hygiëne.

5. Anal Probe Prostaat Dildo

Hoewel een prostaat dildo vooral bedoeld is voor prostaat stimulatie, zijn deze toys ook goed te gebruiken voor g-spot stimulatie, dankzij de unieke gecurvede vorm. Natuurlijk kunnen vrouwen ook optimaal genieten met dit speeltje tijdens anale stimulatie, doordat de vaginawand eveneens gestimuleerd kan worden via de anus. De Anal Probe Prostaat Dildo heeft een elegant design en is gemaakt van zacht siliconen. Doordat het buigzaam is, past het zich makkelijk aan aan de vorm van je lichaam. En wist je dat je beiden uiteinden kan gebruiken?

6. Roze dildo met handvat

Deze roze dildo met handvat is aan twee kanten te gebruiken, maar welke kant je ook kiest: je hebt altijd een stevige grip. De scheiding in het midden geeft jouw dildo een duidelijk handvat. De nopjes aan één kant kunnen voor meer stimulatie zorgen tijdens het penetreren. Maar wil je het rustig aandoen? Dan is de smalle kant een mooi opwarmertje! En dat alles maakt dit een hele goede dildo voor vrouwen die nog niet zo goed weten wat ze lekker vinden. Een nadeel kan zijn dat de dildo misschien niet dik genoeg voor je is. Zeker wanneer je al ervaring hebt met dildo’s.

7. Realistische dildo 15 cm

Wanneer jij een vrouw bent die geen poespas wilt, maar gewoon een penis van gemiddeld formaat, is deze realistische dildo een aanrader. Voor €19,95 heb je ‘the whole package’ met zuignap, ballen en een prettige dikte van 3,6 centimeter in doorsnee. Aan de hand van de ballen kun je hem goed vasthouden en met de zuignap kun je handsfree penetreren. Zo heb jij je handen vrij om andere delen van je lichaam te stimuleren!

8. Zwarte dildo met noppen

Last, but not least is de zwarte dildo met noppen. Ook deze dildo is aan twee kanten te gebruiken. Hij is flexibel waardoor je hem in veel verschillende posities kunt gebruiken. De nopjes strijken over je G-spot voor extra stimulatie, maar wanneer je daar geen zin in hebt, kun je ook gewoon de andere kant gebruiken. Maar eerlijk is eerlijk, het is een classy model dat niet meteen verklapt wat het is!

Goedkope vibrators

Behalve dat een vibrator van goede materialen gemaakt moet zijn, wil je natuurlijk ook dat hij fijn trilt! Ik zocht 8 voordelige vibrators uit die minder dan €50,- kosten en bovendien de sterren van de hemel vibreren.

1. EasyToys Lily vibrator

De EasyToys Lily vibrator is al door heel wat vrouwen uitgeroepen tot één van de beste tarzan vibrators voor beginners! Voor drie tientjes krijg je dan ook veel om van te genieten. Zo heeft de Lily een G-spot kromming, clitoris stimulator en twee motortjes waardoor de trillingen sterk aanvoelen. Met 10 trilstanden heb je veel vibraties om te ontdekken en mee te experimenteren. En laten we eerlijk zijn: hij is ook best leuk om naar te kijken!

2. Bullet vibrator

Discretie is absoluut het juiste woord voor deze mini vibrator, want hij ziet eruit als een langwerpige bullet (kogel). Hij is zo compact, dat hij heel geschikt is om overal mee naar toe te nemen. Een simpel design waarvan niemand zal verwachten waar het eigenlijk voor dient. Dit kleine pareltje heeft zelfs 10 verschillende trilstanden, dus reken maar dat dit kleintje jou een hoop plezier gaat bezorgen! Je kan hem zelfs meenemen onder de douche of in bad, want hij is 100% waterproof.

3. Teazers geribbeld vibratie eitje

Een vibrerend eitje is een van de meest favoriete seksspeeltjes. Niet alleen kan je er optimaal plezier aan beleven, het meest spannende is nog wel de bijgevoegde afstandsbediening! Het Teazers geribbeld vibratie eitje heeft 10 vibratiestanden en een draadloze afstandsbediening die tot wel 20 meter bereik heeft. Geef de afstandsbediening aan je partner en ervaar het genot 😉

4. Zwarte G-spot vibrator

Wist je dat een G-spot orgasme tot één van de meest heftige hoogtepunten wordt beschouwd? Een goede G-spot vibrator is daarom geen overbodige luxe. Deze vibrator ziet er simpel uit, maar kan toch zeker wel wat teweeg brengen. Door de bolling en kromming aan de bovenkant kan hij perfect de G-spot (stevig) strelen. Door middel van een draaiknop kun je trapsgewijs de vibraties regelen. Als kers op de taart is hij ook nog eens in andere kleuren te verkrijgen!

5. Stimulate me Oplegvibrator

De Stimulate me Oplegvibrator is een elegante oplegvibrator voor waanzinnige clitoris stimulatie. Dit pareltje is gemaakt van zacht siliconen en kent wel 10 unieke trilstanden. Wat deze oplegvibrator zo luxe maakt, is dat het 100% waterproof is én oplaadbaar met een bijgevoegde USB-kabel. Hij ligt prettig in de hand, waardoor je met gemak je meest intieme plekjes de juiste stimulatie kan geven.

6. Classic Original Vibrator

Wil je het liefst voor een klassiek, realistisch model, zonder al te veel poespas? Dan is de Classic Original Vibrator een perfecte low budget vibrator van kwaliteit voor jou. Het zal jou hetzelfde genot geven als een realistische dildo, met extra stimulaties door de vibraties. En reken maar op krachtige vibraties. Met 7 verschillende standen zal er ongetwijfeld een fijne stand voor jou bij zijn, waardoor je veel plezier gaan beleven aan dit simpele, doch uitstekende exemplaar!

7. Massage me Wand Vibrator

Voor een goedkope vibrator is deze Massage me Want Vibrator misschien wat aan de dure kant voor je, maar hij is het wel waar voor je geld! De wand vibrator is namelijk multifunctioneel: je kant het gebruiken als massage-apparaat voor je hele lichaam, maar ook gebruiken voor gerichte clitoris stimulatie. Met maar liefst 10 verschillende vibratie standen zal jij ongetwijfeld tot een hoogtepunt worden getrild. Door het fijne design ligt dit juweeltje ook nog eens prettig in je hand! Maar wat is nou de doorslaggevende reden dat het zo’n goede vibrator is? De trillingen gaan dieper dan bij veel andere vibrators onder de €50,- en dat maakt hem een topper die ik iedere vrouw kan aanraden.

8. Satisfyer Pro 2 Next Generation

De Satisfyer Pro 2 Next Generation is wederom een vibrator waar je wat meer voor neer zult moeten leggen. Maar ik kan gerust zeggen dat elke vrouw een keer een luchtdruk vibrator geprobeerd moet hebben. De Satisfyer is één van de goedkopere in zijn soort, toch is hij ook één van de betere. Door middel van luchtdrukgolven zal je een unieke clitoris stimulatie ervaren, waarbij het orgasme binnen no time is bereikt! Kortom: een must have voor alle vrouwen!

Heb je nog vragen over één van deze vibrators of weet jij nog een vibrator of dildo die niet mag ontbreken in dit rijtje? Laat dan hieronder een reactie achter!

4 reacties

    1. Op onze Facebook-pagina komen regelmatig winacties voorbij. Hou hiervoor goed onze pagina in de gaten! Je kan ook altijd een kijkje nemen tussen de sale, misschien zit hier wat voor je tussen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

40.706 keer bekeken

Geschreven door

De BDSM-wereld is groot en breed. Dat betekent een enorm scala aan producten die gebruikt kunnen worden voor verschillende doeleinden. Om jou een beetje wegwijs te maken, bespreek ik een aantal producten. Zoals ik zei: het zijn er veel. Vandaar dat i…
40.706 keer bekeken